- Konu Sahibi MissBiricik
- #9.081
sonunda çeyiz delisi olduk:roflol: :roflol: :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bime jeneratör geliyomuş almak isteyen var mıı :roflol: :roflol: :roflol:
adam karanlıktan hoşlanır zaten kendini kurtarmak için almak lazım:roflol: :roflol: :roflol:bi zahmet onuda gitsin nişanlım alsın
herşeyi ben alırsam o ne alcak kaydirigubbakcemile3
bu hafta bim de erkek çeyizi için ürünler var hep :roflol:
söleyelimde gidip alsınlar :roflol:
benimkide ekmek yapma makinasına takmış durumda, ekmek yapma makinası alalım diyo...
Hanigis kullanışlıdır acaba bilen varmı?
bitmiyoki yaa, alıyorum ama sonu gelmiyo sinir oldum(
kızlar selam ben geldim
dün doğum günüm için abimin baldızı bana su ısıtıcısı almış 1.7 lt
nasıl sevindim bilemezsiniz bundan kurtuldum :roflol:
![]()
yengem 4 tane yastık almış daha alacakları varmış
annemde pijama takımı aldı 90 tl den 45 tl ye düşmüş oda çok güzel pamuk gibi
buldum :)balim girip cikiyorum sen yoktun kizlara yazdim dedim fazla giremiyorum.canim hepi topu 60 gunum kaldi ve ben bir anda bir hengamenin icinde buldum kendimi,gelinlik modeli secmeler,altina ic camasiri bakmalar,salon koltugu kumasini begenmeler,davetiye tasarimi yapmalar oooooo ve daha sayamadigim bir suru seyler,zaman cok hizli bir sekilde geciyor ve sanki o gelmek bilmeyen nisan ayinin 24 u yarin gelecekmis gibi heyecana kapiliyorum artik iste bu yuzden aranizda pek olamiyorum,ayrica canim dedigim gibi benim indirimimden almamiz icin sana buradan almak gerekiyor,bak soyle de yapabiliriz gelirsin odemeyi falan yapariz tasimasi gozunde buyutuyorsan ben 1 sonraki gun karsi da maltepe magazaya senin adina gondereyim sen de oradan gidip alirsin ama buraya gelip odemesini buradan yapmalisin bir sekilde,kimbilir belki de senin geldigin vakit karsiya gecen magaza arabasi olur ve seni de onlarla gonderirim hic belli olmaz,ama tasimak sorun dersen hic aklin kalmasin canim ben direk sevim hanima gonderir senin oradan gelip urunu teslim alacagini ve odemesini yaptigini belirtirim,benim sana yapabilecegim kolaylik simdilik bu kadar bebegim
çilek 26 şubatınkiler var cnm
geçen hafta çaycım filan vardı
bu hafta alet çantası vs var