A
asgd
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #8.461
hadi nankötükedihüso
kaç yaşında ev varmı iş nasıl:roflol: :roflol: :roflol:
ay yaşını söylememişim 26 canım yeni girdi
nan sen ciddi misin yok mu bi sevdiği flan
çıkmak zorundayım cnm hayırlı geceler mucks:)
ruyanda beni görzemuszemus
yok canım sevdiği falan evliliğide düşünmüyorum diyo bakalım nolcak arkadasları falan hep evlendi bende diyorum şimdi düşünmüyorum diyo gelicek bakıcakki belirli bi satten sonra yalnız kalıyo bırde hadı evlenım dese cevrede gercekten kız yokk bize gore şeker gerci nasip bu işlerr bakalım hayırlısı olsun:Saruboceq:
bizde gelin arıyoruz ama cidden adam akıllı bize uygun bi kız yok yaa:1ninca:mirmirmirmir
saolasın pınarımhayırlı olsun esracımm .
nik olarak ekliyorum cnm yoksa şaşırırm gizem kimdi diye not aldım adınıben de isterem ben deee hihoyyyt
adım Gizem :kedi:
alllah iyigünlerde kullanmayı nasip etsin pınarım biz belloaan baktık siparişi verildi yatak odasıyla yemek odası helena serisi oturma odası linea baza yatak hepsi 7000 tuttu deri orta sehpa zigon sehpa bide puf mağazadan hediyeya bizim karışık biraz canım ya
yatak odasını peşin aldık
3bin küsürden 2300e indirdik ama ne çingenelik yaptım o kadar indirmek için bilemezsin :)
yemek odası + salon tk 4000 tuttu taksitli .
birde l koltuk + tv ünite + orta sehpa 1800 tuttu
toplam 8000 civarı .
bende varım cnm yazıcak nikini not aldım bile:roflol::roflol:müjde kıs benim moralim çok bozuldu sizin nikah olmazsa biz yine biricik lilyum falan evde kaldık demektir kim yazcak bizi ayakkabısına:roflol:
speddyim ben dün el havlularından aldım bimdeki
ama annem çok beğendi bugünde uğrayıp alıcam inşş kalmıştır
Aynen canım kağıttan baktım modelleri güzel.
akşam bide diğer bime bakarım 1 tane bile bulsam alıcam zemuszemus
bulursun yaa kalmıştır mutlaka
ama önümüzdeki iki hafta güzel bişey gelmiyo bime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?