A
asgd
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #8.441
gelene hay hay gidene by by cnm napalım kafama uymayınca olmuyo kolay değil bu işler:kedi:
öyle tabi canım hayatı paylaşıcaksın kolaymı oyuncak değil bu :tomato:kafana uymayınca postala tabıkıı
valla kızlar o kadar rahatlattınız ki beni anlatamam hakkınızı ödeyemem hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmm
valla kızlar o kadar rahatlattınız ki beni anlatamam hakkınızı ödeyemem hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmm
öyle tabiki cnm bak birden nasıl ciddileştim:roflol: :roflol: :roflol:
oyy canım ne demek vallahi samimi düşüncelerimi paylaştımm bende seviyorum hepinizi.bu arada benim sıkıntılı dönemlerimde sizde beni teselli edersiniz artık dimii :kedi:
bende seni çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmŞenizolumunekankayizsmilebazen burda konuştuklarımızı en yakınlarımıza bile anlatamıyoruz deryacım hepimi birimiz birimiz hepimiz için:lepi::lepi::lepi:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeybende bendee delikafadulden
aynen öle biricikim ya iyiki varsınız kızlar facebooku olan varmı
opuyorumnanaktaniyi geceler tatlımkızlar ben kaçıyorum, görüşmek üzere, ii gecelr. öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
biricik kız benide seviyonmu kaydirigubbakcemile
gerçekten kızlar hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ne sıkıntılar yada ne zorluklar çektiğimizi çevremizi bilmiyoruz ve bazen gerçekten kimseyle konuşamadığımız şeyleri burda paylaşıyoruz herkez iyiki var KK da tabopuyorumnanaktaniki
asgd haklısın güzelim ya neler paylaşıoruz burda
biricik kız gel ben seni abime alayım:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?