- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #8.421
hadi bakalım ALLAH ın izniyle bende öyle umut ediyorum canımm bizde bu istek varken zorlada olsa abbas yolcuu
göremeyenler için :kedi:
75 parça yemek takımı (6 kişilik )
heyaa elin sümüklü pasaklı kızları bile koca buluyo bizmi kalcaz evde:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
gdmt takım güzelmiş ama çok ıvır zıvırı var günlük için:1ninca:
merak etmeyn o gelmezse ben gdyrm ıraka ahahahha elcilikte yıldırm nikahı kaydirigubbakcemile3 hic bişeyi götrmem yanmda, bi tek ayakkabıyı alırm altına isim yazmk icin kaydirigubbakcemile3 kız smdi böle de, kaynanam benden nefret ediodu başta, kolumdaki dövmeden sacımın boyasına, okulumdan stajıma, hersey batıodu karıya kaydirigubbakcemile3 ay oglummm buna gelinlik bile giydiremeyiz biz bi dövmeyi kapatsak öbürü açılır falan demiş, zamanında barmaidlik yapmışım, benden hayr gelmezmiş kaydirigubbakcemile3 valla mustafanın aklını başından almışım, kadın beni sevdgnden diil oglu mahvolmasın die yapıo bunları kaydirigubbakcemile3 bide daha 3 aydır tanıdıgım adama beni verdiler ya ben hala olayın şokundaym, aramzdada 10 yaş var kaydirigubbakcemile3
müjde kız şaka yaptım hee makaraya vurayım dedim alınadın dimi canım kırmak istemem seni
kız öyle deme ALLAH çirkin bahtı versn derlerr bilmezmisin:sm_cool::sm_cool:
demekki nişanlın seni çoook seviyo:asigim:
demekki nişanlın seni çoook seviyo:asigim:
ama ben de onu cok seviyorum kii! opuyorumnanaktan
ah ahh bilirimde ne gelir elden gencim gözelim havam var benim:roflol: :roflol: :roflol:
darısı başınıza artık güzeller
maşallah maşallah kalmazsın kızım sen evde :lepi: biricik bu arada gelenlerden bak belki bunu düşünebilirim dediğin varmı hiçç
darısı başınıza artık güzeller
vardı ama gitti bittisırnaşık şey
cnm biricikim çocukla herşey süperde işte
yol verdim diyosu he hadi bakalımm hayırlısı olsun canımm çıkar birgün alnının yazısı:asigim:
cnm biricikim çocukla herşey süperde işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?