- Konu Sahibi MissBiricik
- #8.101
sade ve hoş lepik güle güle kullan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu da bulaşıklığım
yandan akıtmalı beyaz![]()
Arkadaşlar hoşbuldum, hoşbuldumda bu ne hız, ben geldim dedikten sonra tam 5 sayfa yazmışsınız, ben sizin hızınıza nasıl yetişeceğim :))) nasıl takip edecem :)
müjdeeeeee napıyon kuzum!bugün neler aldınız ?kız sende eklesene aldıklarınızı
canım hoşgeldinn .alışırsın ama sende gelip gittin dimi bazen cokk hızlı ılerlıyo bazende (nadiren)durgun oluyo alıırsın canım .hayırlı olsun bu arada sözlenmişsin ALLAH tamamına erdirsin..
biricik koş koş adımızı yazdırcak birini daha bulduk :):roflol:
bebiş ben sabahlık bornoz falan aldım bugn işte parfüm makyaj seti vs vs zemuszemus ben direk okula gttm ama kaynanam götrdü hepsini, ama ayyıldızn sitesinden bulurum belki sabaklığın resmini =)
canım hoşgeldinn .alışırsın ama sende gelip gittin dimi bazen cokk hızlı ılerlıyo bazende (nadiren)durgun oluyo alıırsın canım .hayırlı olsun bu arada sözlenmişsin ALLAH tamamına erdirsin..
biricik koş koş adımızı yazdırcak birini daha bulduk :):roflol:
asgd yıne birini mi buldun isim yazdıracakyerimseniben
bana sormuştun aday var mı diye. yok canım aday. bende biriciktenimlaelaelaelaelae
lepi güle güle kullan .çok sade ve şık duruyor. banyo takımın.
biricik daha uyguna bulabilirsin çay seti heralde. banada pahalı geldi.
birde ismi varya ondan pahalıdır bernardoklava:
:)lilyum bulduğumuz her kişiye muhteşem üçlünün isimlerini veriyoruz biricik,lilyuö,asgd:lepi:
canım hayırlısı olsun çıkar brgün kısmetiniz hayırlısıyla gelsinler inşallah :Saruboceq:
asgd yıne birini mi buldun isim yazdıracakyerimseniben
bana sormuştun aday var mı diye. yok canım aday. bende biriciktenimlaelaelaelaelae
lepi güle güle kullan .çok sade ve şık duruyor. banyo takımın.
biricik daha uyguna bulabilirsin çay seti heralde. banada pahalı geldi.
birde ismi varya ondan pahalıdır bernardoklava:
hihoyyyt hoşbuldum..... inş tamamına ere hayırlısıyla... ama hakikaten zor işlermiş...biz kendimizi okul, iş, kariyer alıştırdığımızdan bu işler bana baya zor geldi :1no2: hala yüzükleri takmaya alışamadım :1no2:
AAAAA LİLYUMMMM! ben yazcam seni kız asgdyle konştk bricik sen derya asdg hepnzi yazıyrmmm
ay bu topikte bi üçümüzüz sanırım hiç bi işe başlamayan evlilik anlamındasırnaşık şey
amin canım öle dua ediyoruz:hulya:
AAAAA LİLYUMMMM! ben yazcam seni kız asgdyle konştk bricik sen derya asdg hepnzi yazıyrmmm