- Konu Sahibi MissBiricik
-
valla aklıma geldi resim ekliyim dedima ama üşendim kaydirigubbakcemile3biricik gelmiş kim olcekzemuszemus
kırmızı halılar serilmemiş ama:jeyyar:
nasılsın bebemopuyorumnanaktan
zeynep ben ciciyim ruhu olmayanlar cici değil:))
erkek işte
biz lab da renkli çözelti yaptığımızda da ay rengi ne tatlı diye sevinirdik erkeklerde bize bakıp gülerdi benimki de dahil :))
hepsi aynı yani hehe
işte karafım tepesinde mantarı da var top gibi:)
..
kizlar ben mutfagima böyle ocak ve firin alcam,,,nasil??
set üstümüdür nedir hic sevmem, birde mini firinlari da sevmem...:dilcikar:
hem güvenli de bu ocaklar gaz kacirma olayi da yok tüp degistirme olayi da...oh ne rahat..:sm_cool:
suan evimizde kullaniyoruz cok rahat, temizlik acisindan...tavsiye ederim....yerimseniben
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
seval kız ama Allahı var çoğu şeyi onla aldım alma demiyor en azından:)
parlayan yıldız nasıl oluyor canım bu.
çekmeli gibi değişik.
bir de ev bizim değilse nasıl yaptırcaz ki bunu.
mesela biz buaralr buzdolabı çamaşır makinesi alalım diyoruz ama ev belli olmayınca fırın da takılıyoruz ne alcaz diye
kızlar siz napacaksınız bu konuda
ev kendinin olmayanlar napıyor
ne alıyor
bir de beyaz eşyaları inox mu beyaz mı alacaksınız.
aralarında fark oluyor baya şaşırdım ben de napacam die
canım çok güzel bunlar ya ama kızarmayanı olsun korkarım ben yanar diyesırnaşık şey
parlayan yıldız nasıl oluyor canım bu.
çekmeli gibi değişik.
ama alttaki fırının kapağının açılış şeklini beğenmedim artislik yapcaz diye kullanışsız yapılar bazı şeyleri de
bu şte tepesi toplu görmüşsündür zeynep foto çirkin çıkmıştı güzelini koyim dedim size:)
aaa güzelmiş markası nedir acep
eeeeee okadarını da yapsınlar tabi kızım kendide kullancek ay
canım ocağı taşıyabilirsin CADIARZU
ya beyazlar bir süre sonra sararıyor inoxların açık gri olanı ve kesinlikle parmak izi tutmayanı olabilir
he kız görmüşüm buymuş kaydirigubbakcemile2
bende iyiyim zeynepcim yine alışverişten geldim üstüme yeni ciciler aldımzemuszemus
sohbet baya güzel herkesde burda
tuttu topik:lepi:bilseydim bu kadar sevilceğini daha önce açardımkaydirigubbakcemile3
güle güle gir bürcüğüm
he valla herkese iyi geldi sağol :lepi:
bende iyiyim zeynepcim yine alışverişten geldim üstüme yeni ciciler aldımzemuszemus
sohbet baya güzel herkesde burda
tuttu topik:lepi:bilseydim bu kadar sevilceğini daha önce açardımkaydirigubbakcemile3
parlayan yıldızım
ne bilim ya alev alcak gibi görünüyorkaydirigubbakcemile3 gerçi öbür türlü de açık unutur insan hani yansada bize göstermese diye düşünmüştüm kaydirigubbakcemile3
çekmece kısmına artis demedim yav mesela bunda aynı anda iki şey pişirirken nasıl koycan ben mi çözemedim hani böyle öne doğru yelen kapaklar daha kllanışlı olur diye dedim bahsettiğin seçenek de o galiba
parlayan yıldızım bu ocağı kullanıyoruz diyince yazmıştım dün galiba ama laf girdi kaynadı her tencere kullanılıyor mu bu ocaklarda taban sıkıntı oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?