- Konu Sahibi MissBiricik
- #7.041
puff yaa ben çok korkuyorum evlilikten çok küçüğüm daha :kedi: benim de temmuz ortası olsa keşke 15 gün 15 gündür eyvahedigeldismile
valla bende korkuyorum cnm benim 12 haziranda senin ne zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
puff yaa ben çok korkuyorum evlilikten çok küçüğüm daha :kedi: benim de temmuz ortası olsa keşke 15 gün 15 gündür eyvahedigeldismile
18 yaşındaym daha eyvahedigeldismile ne acelem vardı bilmyrm ki kaydirigubbakcemile3 ama düğünden önce 19 olcam en azından
valla bende korkuyorum cnm benim 12 haziranda senin ne zaman
aramızda 15 gün varmış cnm26 haziranda benimde cnm akannehir
amannn. pek tazeymişsin. ben bayaa yaşlı kaldım yanında.
23 cnmsen kaç yaşındasın kibilmiyorumkismile?
aramızda 15 gün varmış cnm
ahh ahh napalım cidden ama girdik bir kere yola, korkmanın üzülmenin bi alemi yok bu saatten sonra, iyi yanlarına bakmaya çalışalım alsanaalsanasmile
yaaaaa ne güzel işte, bi an önce hayatınızın geri kalanını geçirmek istediğiniz kişilerle yaşamaya başlıycaksınız, ahhhh ahhhh, biz de bi kavuşabilsek mafoldumben
evet cnm benim ramazandan sonra olucaktı sözden önce tarih konuşmaya geldikleride öyle konuşmuştuk sonradan hazirana dönünce alışamadım gibi daha tarihe
hafta sonları görüştüğümüzde beni eve bıraktığında kendimi garip hissediyorum biraz hem sürekli yanında olmak istiyorum hemde korkuyorum ikisinin arasında kaldım
evet bu açıdan çok şanslıyız evet de ben gercekten cok acele ettim. 3 yaş daha büyük olsam ne yapar eder bn de o tarihi daha da öne alırdımkaydirigubbakcemile3
aaaa bz de temmuz sonu düşünmüştk, karsı taraf öyle isteyince bişy diyemedim ama telaşlandım yaa, evi eşyaları herseyi onlar aldı hemde ben ne istediysem nasıl istediysem onu aldılar, düğünü de onlar yapıyo, artık ona bişey diyemedim ben de.
sen kaç yaşındasın kibilmiyorumkismile?
25 :gitme:
hmmm sen mi yaşlısın cnm aman yaa :) bende 30 diceksin sandım:umursamaz: sen gayet normalsin, anormal olan bnm:ecrin_bebek:
e nasip işte. ne zaman olacağı belli olmuyor. ne güzel yuvalarımızı kuruyoruz.![]()
kızlar eş adaylarınızla kaç yaş var aranızda