- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #6.961
Adacım çok yakın olucaz yaşasınnnnn :) Görüşürüz inşallah sık sık..
Kızlar KPSS zor bir sınav evet ama sıkı çalışıp doğru tercihler yaparsak atanabiliriz.Bende seneye KPSS ye gireceğim.Benim arkadaşım 78 le atandı..Ama 98 le atanamayan var, nedeni yanlış tercihler+ branşın ihtiyacı..Mesela fizikte 1 kişiyi atamışlar geçtiğimiz yıllarda düşünsenize ve adam 98le açıkta kalmış doğal olarak..
evet cnm nie şaşırdın
hemde benden daha çok olanlarda var :roflol:
çene kısmı derken ben zaten sarışınım fazla yoktu tek tük vardı çımbızla çekmekten dolayı siyahlaşmıştı. iğneli epilasyonda sarardı ve azaldı ama devam edemedim çünkü nişanım oldu ziyaretler oldu kuaförde iple aldırmak zorunda kaldım :)
bu arada mause un pili bitti yine :roflol: :mymeka:
Tşk edecim adacım
ya kızlarr ben denediğim gelinliği baktıkça dahada çok beğeniyorum içime siniyo
ayh alsammı
adacım çok yakın olucaz yaşasınnnnn :) görüşürüz inşallah sık sık..
Tşk edecim adacım
ya kızlarr ben denediğim gelinliği baktıkça dahada çok beğeniyorum içime siniyo
ayh alsammı
hani şöyle düğününe 6 ay 1 yıl gibi bir zaman olmuş olsaydı biraz daha bak derdim ama canım zaten ne kaldı ki senin de bir de içine sinen modeli bulmak çok zor baksana benim halime 72 gün var ve ortalıkta provasına başlanmış gelinlik bile yok mafoldumben
Kızlar ben çıkıyorum görüşürüz öpüyorum sizi..
hoşgeldin hatige
kızar bende evlendiğmde pendik kartal civarında oturucam :)
adacım bende yatak örtüsü almak istiyorum nasıl yardımcı olabilirsin, ben şuan pendikte oturuyorum şubeniz varmı bana yakın?
Tatlım karşıda mağazalar var ancak ben % 30 indirimini sadece merkez de showroom da uygulatabiliyorum o tarafta mağazalardan birine gidip bakabilirsin beğendiğin bir model olursa bu tarafa gelirsin metrobüsle hemen önünde iniyorsun zaten ancak böyle yardımcı olabilirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?