- Konu Sahibi MissBiricik
- #6.161
ephotcum açık konuşmak gerekirse çok çıtır çıtır deseni değiştirme imkanın var mıki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ephot canm güzel bence neyini beğenmedin ki
buarada benim de bornozlarımın terlikleri yok
bulursam havlu terlik alcam bi iki lira zaten
bulamazsam da sorun değil
nihal al kız hepiciğini kalpli al :))
şaa bi yana pikeyi beğendim
ama battaniye okadar açık renk olursa hemen kir gösteriri
zaten tüylü oluo
sık yıkamakla da tüyleri kötü olabilir
ephotcum açık konuşmak gerekirse çok çıtır çıtır deseni değiştirme imkanın var mıki?
aaaa bende nie takıldım bilmiorum ama illa terlik die ozmn şansımı zorlamıyım karşıma çıkarsa alırımmmkuzenim yeni evli terlikli aldı kullanılmıyo diyoo :)
evet cnm bende sonradan pişman olmamak için iyicene inceliyorum:ecrin_bebek:
evet senin istediğin terliklerin genelde renklileri var ama o kadarda önemli değil bence terlik benim aldığımda varmış sonradan farkettim yoksa illa olsun diye aramadım ama o karşıma çıktıhihoyyyt
bendee dee yok cnmm terlık
ben ikisinide beğendim canım açık renk tercihim her zaman yerimseniben
daha ağır birşey mi olsun diyorsun. ya ne bileyim daha yeni aldık, zaten 1 saatte ancak seçtim, o kadar çeşit vardı ki, kafam karıştı. bi de değiştireyim dersem babam heralde oyar beni:bbo: çıtır olması problem değil, zarif olsun istedim özellikle, ne bileyim...
yok ya beğenerek aldım da daha güzel bişe gördüm mü ay bunu mu alsaydım falan diyroum ama onun da sonu yok, illa ki daha güzelini görebilirim.
aayyy ben pike takımını çok beğendim fiyatı ne kadardır ki acabaaa
bende öle yapıcam vallaa bulursam alırım yoksa almam aaa hatta olmadı metrodan otel terliklerinden alırım havlulardan onun koskocaman poşeti 10-12tl gibi bişeydiiiephot canm güzel bence neyini beğenmedin ki
buarada benim de bornozlarımın terlikleri yok
bulursam havlu terlik alcam bi iki lira zaten
bulamazsam da sorun değil
kızlar nasılsınızzzz oturba grubumuzu aldık
![]()