- Konu Sahibi MissBiricik
- #6.101
Teşekkür ederim lepikim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur tabi canım arkasında mıhnatıs var he he arada birde sarımsak rendelerim delikafadulden:roflol:rendenin süsü de mi olurmuş deli kız aklinialirimsmile
sana braun dedim arzum diye tutturdun philips nerden çıktı şimdiiiiiiklava:
sendin o dimi CADIARZU
75 liracık bi milyoncudan aldım:roflol::sm_cool:bişey almaya param yoktu bunalıma girdim dayanamayıp aldım ve rahatladım:roflol::sm_cool:ooooo
dolap süsü çok hoş biricik
evet 1.yi al güzelmişşş
bende alışveriş yapmak istiyorum ikea ya gitmem gerekkk
kaydirigubbakcemile5ufak tefek alırım dediğin gibi ancak işte
yaramaz cici filan delikafadulden
gel ben götürem seni canımaklinialirimsmileayyyyyyyyy biri benide ikeaya götürse yaaaaaaaaa mafoldumben
canım para olsa da bitmese alsak alsak dursak sositosositokızlar merhabaa:))
şu çeyiz işi hiç bitmiyo dimi püff boshayallersmile
Ben bahçelievlerde oturuyorum canım :)
Benide kimse götürmüo ikea ya hiç gitmedim![]()
olur tabi canım arkasında mıhnatıs var he he arada birde sarımsak rendelerim delikafadulden:roflol:
yaa zeynepcim bu ara phılıps çok tutuluyo braunda beğendiklerim çok pahalı onu eledim ama bundada kafam karışık neyse nevresimi alayımda bi sonra iyice incelerim onubilmiyorumkismile
sendin dediğin kim kız
75 liracık bi milyoncudan aldım:roflol::sm_cool:bişey almaya param yoktu bunalıma girdim dayanamayıp aldım ve rahatladım:roflol::sm_cool:
ne alıcan ikeadan cnm
kaydirigubbakcemile5
gel ben götürem seni canımaklinialirimsmile
ayyy ne güzel olur hadi gidelim hadi gidelim zemuszemus
yani braun mu arzum mu diye konuştuğumuz sen miydin diye tereddüt ettimm
aslında burdayken adaerin sağolsun indirim yapabileceği home sweet homea gidip beğendiğim masa örtüsünü alsam delikafadulden
sen nerde oturuyosun biricik
75 kuruş mu hehehehe çok iyiymiş
evet bende takım istiyorum kızım önlükle birlikte olsun![]()
kafamda kesinleşmiş bişe yok canım hiç gitmedim bol çeşit varmış çoğunluk olarak süs eşyası alıp çeyizime koymak istiyorum evlenince lazım olur :)
sen nerde oturuyosun biricik
75 kuruş mu hehehehe çok iyiymiş
evet bende takım istiyorum kızım önlükle birlikte olsun![]()
kafamda kesinleşmiş bişe yok canım hiç gitmedim bol çeşit varmış çoğunluk olarak süs eşyası alıp çeyizime koymak istiyorum evlenince lazım olur :)
daha var cnm düğüne baya takp edeym ben biraz kampanyaları
slm hatige nabersin