- 29 Ağustos 2008
- 5.664
- 54
- 363
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.521
peki yemek takımının içinde gümüşlük almak şartmı yani konsol ve masayı alsak sadece olurmu acaba?
biricik e katılırım para olduktan sonra çeyizi düzmesi kolay :)
Ya tv üniteleride güzelde ben hatırlıyorum 7-8 yaşlarında bizim evimizde bu tv ünitesinin kocaman hali uzun boyu filan ortasında yer var tv koyuyosun kenarları camlı gözlü filan sonradan onlar gitti yerine yemek odaları geldi şimdi yemek odaları gitti bunlar geldi bende bir türlü bunları beğenemiyorum
slm kızlar bende fikirlerinizden faydalanmak istiyorum, bi kaç sorum olacaktı cvplarsınız çok mutlu olurum.
Gördüğüm kadarıyla aranızda eşyasını almış olanlarda var tecrübelerinizden faydanlanmak istiyorum.
Acaba gümüşlük ihtiyaçmı??
Ben gümüşük istemiyorum bi konsol olsa tabak ve bardak takımı için yeterli diye düşünüyorum, bide konsol ve masa gümüşülkten ayrı olarak satılırmı acaba??
gümüşlüğün biraz daha küçüğünü yapmışlar ona kaşıklık diyolarmış cnmesra kaşıklık nasıl oluyor yawbilmiyorumkismile
ay kızlar selam aradım nişanlımı hallettim
ekim de evleniomuşuk -tatlicadiarzu-
ne diyelim hayırlısı olsun :Saruboceq::roflol:
beni seviyo musun diyorum çok seviyorum diyo :asigim:
sabah niye aramadın dedim ulen annemden çok seni arıyorum diyo :1closedeyes:arıycaktım popomu yeni yere koydum dedi :çok üzgünüm:
-25 dereceymiş çok soğuk :sinifsinif:
allah yardımcıları olsun
bende yavaş yavaş kaçayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?