- 29 Ağustos 2008
- 5.664
- 54
- 363
- Konu Sahibi MissBiricik
- #5.481
Saol hilal nörüyonuz yaw.
Ada,çilak,nisan,güz vesayre tatlışlarım nasıllarmış![]()
kısım ya bende şimdi seni sordum ya nerdesin sen özledim Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol hilal nörüyonuz yaw.
Ada,çilak,nisan,güz vesayre tatlışlarım nasıllarmış![]()
:roflol: :roflol: :roflol:keşke alsam zengin olurdum şimdiyesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ne kadar alıyosun bimden komisyon olarak söyle artık
bu reklamlar için delikafadulden
biricikm ne zaman geliyomuş bim hemenkaydirigubbakcemile3 binamızın karşısında daliyim
kısım ya bende şimdi seni sordum ya nerdesin sen özledim Şeniz
Kuş bende özledim ya:d
Çilak Allah cızırtını askerdeki çocuğa daa ebesine mi gün veriyosun. Tamam de sen gelince bakarız elbet deAma bu yemeğe bir çözüm olmalı yaw gerçektendede bende muzdaribim nan hani ekmek yapma makinaları varya aynen o gibi yemek yapma makinaları çıksa ne süper olurdu yaw içine soğanı,nohutu at yarım saat sonra mis gibi yemek çıksın meydana :roflol:
ben korkmuyorum hiç çok çeşit öğrenilmez ama bilindik yemekler yaparım temizlik düzen desen çok şükür üşengeç deilim evlenmeyin o zaman hiç kaydirigubbakcemile3 ev yemek vs. geçtik eşi mutlu etmek var![]()
Kız al beni vur sana zaten sorumluluk duygum sıfırdır aynen bu evmiş, geçimmiş,düzenmiş, yemekmiş napcaz aga yaww hani senin gene açık tarih benim tarihde belli tırsmıyor diilim yaw.sempatiksalakcinni
Hmm evet o şekilde yapabilirim.Ama şimdilik zaten çok harcama yapıyorum çeyizi tamamlıyoruz çünkü en iyisi böyle evlenip ayda bir bu tarz kostümlerden almak hem heycan bitio diyolar ya ortamı ısıtırız kaydirigubbakcemile3
Bebelerrrrrrrrrrrr napiyonus annem. Ösledim ama
selam kızlar a.s.
esra çok geçmiş olsun cnm bnmde sol silüsüm tıkalı kafamçokkarıştı
aldıklarını güle güle kullan
eregli nerde bu arada yaa :sm_confused:
nişanlımda bana bozuldu biraz sanırım ya :1closedeyes:
şimdi bzm düğün tarihi ekim başlarıydı bende dedim ki seneye evlenelim yani ekimden 6 ay sonra falan nisan-mayıs gibi işte 2011 de :))
bozuldu bana yaw kötükedihüso
napim ya o zaman yemekleri o yapsın :dilcikar:
herhalde ekim gibi evleniyorum :asigim:
bana hizmetçi lazım yabayanssulusmile