- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.161
açıkçası ben böle bi tv ünitesi hiç düşünmüyorum
sadece tv nin altında kalacak ufak bişi olsun istiyorum
temizlik vs olayı zor olur diye düşündüm ben
canım oturma grubunu görmedim ben eklemiş miydin:1ninca:
Benimde 2 aya kalmaz başlar mobilya telaşım.Bende aksine zigzag rafları çok beğendim hoşuma gidiyor o tarz raflar birde sadece duvara monteliyolar böle değişik şekilli raflar onlarda çok güzel ikeada bulabilirmiyim acep kaydirigubbakcemile2
Oturma grubunu beğendim canım ama son karar senin kullanıcak olan sensin mutlaka internetten değilde dolaşma gidip kendi gözlerinle görme seçme şansın yokmudur canım ?
Nisan cım vazosu daçok güzel olur hee ama tabi çok çeşitleride vardır bunların işte biraz tuzlu ama değeropuyorumnanaktan
Biricik im evet canım ya 27 adet bohçaDüşündükçe sinirlerim bozuluyor bakıcaz artık çaresine mecbur
adacım ne yaptın aldın mı
kızlar bu arada haftaya nikah işlemlerine başlıyoruz sağlık raporunu halletsek gerisi kolay gibi hastanelere ve kızılaya baktım 100 liradan aşağı yok ve bun tutanlarda kan tahlilleri+röntgen tekrar bu evraklarla sağlık ocağına gidip raporu alcaz
Evet raflar çok işe yarıyor ama temizliğide düşünmek lazım işteEvi küçük olanlar için problem yok buna :) Bir de kalpli pano istiyorum ama hiç gitmedim ikea ve koçtaş a artık gitmenin zamanı geldi kaydirigubbakcemile2
songa84 yumurtalıklar harika
güle güle kullan
nereden aldın
zeynep cim söylediğin elbise bu değil mi :) ben cesaret edemem vallahi bunu giymeye ama senin fiziğin süper sana çok yakışır canım
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
selammmmm
size meşhur kahvaltı takımımın resmini çektim sonunda mağazada tezgahtan.
aliyle tavla oynarken iddiaya girdik ben yendim.krep tavası alcak kaydirigubbakcemile3
bugün geziyorduk ben bileklik beğendim bir tane taşlı birşey biraz kokoş.neyse ordan çıktık
esse varya mutfak eşyacı oraya girmeyi çoğu erkek gibi sevmiyor tabi benimki de
gir sen gir ben lavobaya geçip geliyorum dedi şaşırdım tabi dönmüş o bilekliği almış canım benim yaa
beğencekmisiniz bakalım takımıı
buna pembe çatal kaşıkla pembe örtü uyar dimi??
kızlar bende ceyız hazırlıyorum demıstım zaten aranıza kabul ederseneız ceyızlerımı paylasıyım ama albume ekledım zaten ordan bakabılırsınız
kızçelerrr
geçmişe bakmadım
ama bugün ahanda bu takımı gördüm çok cici idi size de gösteryim dedim
tenin çorap string büstiyer toplam 120 lira edio ama danteli falan çok güzel
ay bayıldım olumunekankayizsmile
yok canım almadım ama kontrol ediyorum bitmemiş hatta tükendi görünenler bile stokta görülüyor akşama nişanlımın kart bilgilerini alıp onun kartıyla almayı düşünüyorum onun kartına taksit oluyor çünkü orada
canım sakın öyle gidipte tahlillere para falan vermeyin biz de geçen hafta çarşamba günü hallettik bu işleri,bahçelievler haznedar sağlık ocağından kan tahlillerimizi yaptırdık ücretsiz orası verem savaş a gönderdi sonra güngören verem savaşa gittik hemen ordan çıkıp akciğer filmlerimiz çekildi o da ücretsiz sonra akciğer filmi sonuçlarımızı alıp tekrar aynı sağlık ocağına götürdük aldılar imza falan attılar onayladılar verdiler sağlık raporumuzu sıfır liraya haberin olsun-ayrıca tv. ünitesi tam benim beğendiğim gibiymiş
canım bu kalpli pano dediğin nasıl birşey oluyor ki ?
organik şekerim oturma grubun çok güzelmiş canımm buna tam not:lepi:
birde bende tvi ünitesi sevmiyrm modası geçecek birşey gibi geliyor.
nisanın koyduğu o şeyden alcam işte.
ama o ünite hoş düşünüyorsan cnm
günaydın kızlar boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?