- Konu Sahibi MissBiricik
- #5.181
günaydınnnnnn canlarımmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende araştırdım sağlık ocakları hepsi farklı şeyler söylüyo biz kartal belediyesine başvurcaz nikah için nişanlımın ikametgahı orada sadece tek bi sağlık ocağı var kartalda bu işlemi yapan orayıda dün aradım gelceksiniz kan alcaz sonra diğer tahliller için özel labaratuvara yönlendircez verem savaşda film çektirceksiniz ücretide gelince konuşuruz dedi ve kapadı nişanlım önümüzdeki hafta müsait bakcak bi o bende izin alcam. yarında fotoğraf çektircem başlayalım artık sağol bebişim
canım bizde kartal belediyesine başvurduk yaklaşık 1 ay önce.. en pratiğini anlatayım sana... sabah erkenden başla işlemlere.. önce belediyeye ikiniz gidip form alın.. sonrada sağlık ocağına koşun. orayada başvuruda bulunacaksınız.. form alıcaksınızz.. ve hemen toprak yoldaki verem savaşa gidin.. saat 11 den önce gidinki sonuçları aynı gün alabilesiniz.. ordan çıkınca 13,30 a kadar bekleyeceksiniz.. sağlık ocağı biz gittiğimizde nikah işlemleri için kendisi kan tahlili yapıyordu.. ama son günüydü.. özel hastane şart değil.. şimdi nereye yönlendirirler bilmiyorum.. kan tahlillerini ve verem savaştan saat 13,30 da aldığın raporla beraber sağlık ocağına onaylatıyorsun.. sana veridği raporla ve diğer evraklar ile evlendirme dairesine gidiyorsun tekrar... biz yaptırırken sadece verem savaşa 10 -15 TL gibi bir rakam verdik.. onun dışında bir ödeme yapmadık canım... şimdiden kolay gelsin.. ama bu arada kartal civarındaki özel hastanelere bir sor fiyatlarını...
Nihalcim hoşgeldin nasılsın![]()
çilek kız doncanız ya oralarda
ay havalar böle olduya hep kardşm aklıma geliyo
nasıl gelecek diye
hayırlısıyla bi gelseydi
iyiym canım çok saol
Hoşgeldin lepi behlülü izlemen kötü olmuş yav internetten de izleyebilirdin o bölümü ders çalışaydın keşke inşallah çok kolay olur sorular geçersin zorlanmadan :)
Ada cım düz pano yerine kalpli pano oluyor.Üzerine resimler iğneleyip notlar yapıştırabildiğim bişey istiorum ama kalp şeklinde olsun boshayallersmile
Lepicim gösterdiğin model çok güzel yahu dantelli filan bayıldım =)
kızlar ne sınavı var bugun