- 29 Ağustos 2008
- 5.664
- 54
- 363
- Konu Sahibi MissBiricik
- #5.121
ay bunuda mı alsam ki :roflol:
adacım nişanlının çeyiz bohçasını kendi evinize götüründe anlasınlar :dilcikar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benım nevresım takımları hıc ılgımı cekmıyor ıc camasır cekıo hepp
yengeme msnden gönderdim ben alayım ben alayım diye tutturdu sana
ne yapsam kızlar aldırsam mı
canım işte hepsinin yeri ayrı ya o da lazım o da :)
yeşilimi eeee herhalde aldır yani ne olacak ya aldır canım aldır :)
Of adaer neler olmuş öyle çok dolmuşsun anlat canım rahatlarsın belki.Çok düşüncesizlermiş yahu kardeşin nişanlanmıl hayırlı olsun tatlım :)
Evet nisancım evlendikten sonra eşinin akrabalarına hazırlanıcak bohçadan bahsediyorum 27 adet bohça hazırlamam lazım ama içine neler konulur bilmiyorum bilmiyorumkismile
hıımmm birde son olayı da buradan okuyabilirsiniz ADANIN GEZİLERİ: 2009 GITTI-GELDI 2010......YAZMALIYDIM ARTIK :)
kızlarrrr ya bu nasıl bu da güzel sanki hadi hangisi anacım :) ayyy süper ya bunlarda 4 adet yastık kılıfı var hem de
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
Nisancım çok saol canım.Bizde de nişanda kayınvalidemler amcamlara dayımlara halamlara teyzemlere babanneme ve annaneme bohça koydular.Ben görümceme,kayınvalideme özel bohça yapacağım ama onunda akrabalarına koymam gerekiyor 27 kişiye.Yani onlar bize biz onlara.Seccada tespih havlu lif filan konuluyorda bildiğim kadarıyla başka şeyler konuluyor mu onu merak etmiştim mesela bizde bohçasahibi erkeklere mutlaka takkesi iç çamaşırı tespihi konulur ama sadece kadınlara hazırlayanlarda oluyor çok kafam karışıyor yav pöf