- 29 Ağustos 2008
- 5.664
- 54
- 363
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.141
yok canım ne nişan ne söz daha bişey yok bu arada yaş 20 ama çeyiz merakım dorukta:)
hoşgeldin mayhosa.s.merhaba arkadaşLar sitede yeni üyeyim ancak çok uzun zamandır takip ediyorum sohbetlerinizi ve paylaşımlarınızı artık aranıza katılma zamanı geldi dedim ve geldim :dance:
bende yeni nişanlıyım düğün tarihini henüz belirlemedik ama yaz sonu gibi planlıyoruz...bu gün evimizi aldık çok mutLuyum :teytey: tek kusuru martta teslim edilecek henüz içi bitmemiş binanın ama en azından son aşamada almamız ii oldu mutfak dolabı,fayanslar,kapı rengi parke vs..istediğimiz gibi olucak alkisalkisalkis
çeyizim için de biçok şeyimi aldım beyaz eşyalarım kaLdı yalnızca onları da evimize uygun olacak şekilde alırız demiştik nişanlımla...
cicişlerimi paylaşim bi ara sizinle hepsi paketli ama internet sitelerinden modellerini bulup eklemeye çalışıcam ilk yüz sayfalık geçmişi okudum aldıklarınızı çok beğendim bakalım siz de beğenicekmisiniza.s.
canım çok güzelmiş bu nasıl buluyonuz böyle desenleriyaaa yerimsenibenama bence biraz pahalı benim yakınımda 1 2 yer var özdilek nevresim çift kişilik 45 milyon
valla bu süper ötesi bi modelmiş yawwwakannehirakannehirakannehir
27 tane bohçamı canım tam anlamıyla eziyet olur o kadar bohça hazırlama ama yapabilirsen helal olsun sana ne diyimalkisalkisalkisOf adaer neler olmuş öyle çok dolmuşsun anlat canım rahatlarsın belki.Çok düşüncesizlermiş yahu kardeşin nişanlanmıl hayırlı olsun tatlım :)
Evet nisancım evlendikten sonra eşinin akrabalarına hazırlanıcak bohçadan bahsediyorum 27 adet bohça hazırlamam lazım ama içine neler konulur bilmiyorum bilmiyorumkismile
ayy kudurukksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
organikşeker cim ben bu rengide bu modelide beğenmedim canım başka yokmubilmiyorumkismile
canımcım aslında daha sadeler var ama benim evim küçük olduğundan bana hem eşyalarımı toparlicak hemde işime yaricak bişi lazım yerimsenibenzaten bende bunun üzerinde değişiklikler yapıcam renk daha koyu düşünüyorum kapaklı yerleri büfe gibi düşün çekmeceler 2 bölmeli daha düzenli o sağdaki zigzaglı raflarıda istemiyorum canım
dediğin gibiyse güzel olur canım koyu renkler her zaman daha ağır duruyo hiç sevmiyorum bu renkleriyerimsenibenevet o zigzag kısmınıda düzeltirsen süper olur:lepi:
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktansağol yorumun için yerimsenibenoturma grubuna nediyosun CADIARZUaslında bi odam fazla olsa orayıda rengarenk yapmak isterdim bayanssulusmileköşe takımı alıpda olsun bunada şükür:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?