- Konu Sahibi MissBiricik
-
ayy zarifee ne güzelmiş kızzzzzzz. bayıldsım bayıldımmmm ki ben çok zor beğenirim. kadıköyden demiştin hangi moda evi
gelinlik çok güselmiş güle güle giymeyi nasib etsinb allahım
biricik gelinlik resminde çıkmış ufacık:))
yeni eklemedim sana hava atıyorum
zarife ,zeynep bi tencere takımı aldı süper. ismide kuğusend eondan al.
biricik canım sen eklemişsindir belki resmini. ama ben görmedim.
zeynep zengim ama yaa çok pahalı alıyo okaydirigubbakcemile3
yaaa ben onu gördüğümü söylemedim bak size
internetten görmeden sipariş vermiştim ilk defa.eve gitti annem çok güzel diyordu ama merak ediyordum yinede almadan çarşıda aramıştım bulamamıştım geçen gezerken rastladım şekli çok güzel ama saplarının vidaları içinde top şeklinde hafif çıkıntılı görünüyor temizliği biraz sıkıntılı olcak gibi oralara yağ toplanırsa flan ben onları telliyecem derken vidaları çıkarırım heralde zaten bir kız emsanın vidaları çıktı girmiyor diye bahsetmişti aldıktan sonra okumuştum canım sıkılmıştı öyle olabilir gerçekten kaydirigubbakcemile3
fiyatı uygun kalitesi güvenilir şekli de çok hoş ama ben vidalara taktım görmüş olsaydım belki almazdım bilmiyorum CADIARZU
zarifecik gelinliği diğer topicte görmüştüm tatlım çok güzelopuyorumnanaktan
tek takıldığın vidalar olsun:teytey::teytey::teytey:
olsun zeynepcim ya her güzel şeyin bi kusuru vardır. onunda kusuru vidası olsunnaniknanik
delü ne zengini manyah para biriktirezem diye bi yerlerimi yırtıyom kaydirigubbakcemile3
lilyum o içindeki benim vücudum belli bile değil ki napıcan kaydedip daha neler var bi gör bayılırsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sevalben gördüm bgn o deri kutularu hoşlar ama bende yaşlı kafası olduğundan ahşapları tercih ederim ama kaşık fln süpermiş
kıslar ne yazık ki ben kaçar
bensiz fazla sohbet etmeyin haa aklım burda kalır sonrakaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?