- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #4.921
Demedi hala tatlımmmmmmmmmmmmmmmmm Adacıkkk önceki gecelikleri gördün mü çok güzeller ama ascık ayıplar :roflol:
Nisan kızklava: a.s.
ereğlim görmez miyim bende de ne ayıplar var aklınız durur süper güzeller
merwecikkkk anacım bir şey yapmadım desem artık dilek bırakıp sen pataklıyacan beni ama vallahi de billahi de gelinliğe vakit ayırmadım henüzayrıca kaktüs iyi olmuş,işe yaradı mı bari :)
Edinmek lazım :roflol::roflol::roflol:sositosositoereğlim görmez miyim bende de ne ayıplar var aklınız durur süper güzeller
merwecikkkk anacım bir şey yapmadım desem artık dilek bırakıp sen pataklıyacan beni ama vallahi de billahi de gelinliğe vakit ayırmadım henüzayrıca kaktüs iyi olmuş,işe yaradı mı bari :)
yavrukuşum biliyorsun biz herşeyi kendimiz alıyoruzkayınpeder elini cebine atmıyor bir sehpa bile almadı yani öle olunca bizde güzel,kullanışlı aynı zamanda da uygun şeyler alalım dedik.
salonuma l koltuk aldık yataklı 1,100 Tl oturma odasına kanepe aldım kıpkırmızı süper yanlarında kol koyma yeri yok klasik değil 2 adet böyle uzun silindir gibi yastığı var 220 Tl bunlar galeri irfan dan alındı yatak odamı annemler aldı 2,800 Tl yemek odası da bahçelievler de yeni açılan E-5 kenarında bir carrefour var onun arkasında spot mobilyacılar varmışoradan tamamen tesadüfi bir şekilde dışarıda 1,600 Tl olan modeli sıkı dur 750 Tl ye aldık :)
Hejar ben fazlaca kıtımdır
bak herseyı kendınız yapıosunuz allah yardımedıo cıkarıo karsınıza.ben yatak odasını 3e aldım.yatagı ve bazası dahıl.köse takımını 2300e aldım2 kanepe aldımonlarda 1000 tl.yemek odası almadım henuz masa sandalye aldım sadece.evın durumuna göre sadece konsol almayı dusunebılırım
hoşgeldin o halde şekercik ben seni az çok biliyorum zaten sonunda isteme oldu mu balım hallettiniz mi sorunları
buyur nihalcim hoşgeldin aramızahihoyyyt
bekliyorum resimleri albümüne baktım ama göremedim nedense
nihalcim hoşgeldin kıs
nassın
gördüm çeyislerin hepiciğini
nhl-frk çeyizleri göremedimmmmmmmmmmm. Hoşgeldin bu ara.
canım merhaba...
bende baktım ama göremedim
zeynep sağlıcala git gel...
nihal canım mirabaa
sen değişik şeyler alıosun kız
cesaret etsem alırım da once benim netten alışveriş etmeyi öğrenemem lazım
ondan once ise bireysel bi kartım olmalı
benimkinin bana çıkardığı ek kartın şeyi de benimkine gdio ondan alamam haha
Hejar ben fikirsizim ama geçen topicte kızlar aynı fiyattan bime gelenlerden almıştı sanırsam.
Canım sende iyi almışsın güle güle kullan hepsini şimdiden.
Ben uygun ürünler arıyorum evimiz için mobilyaları nişanlım alacakta biz ödeyeceğiz. Hatta yarın inegöle bakmaya gidiyorum fıstıklar dua edin bana nolur yarın hava güzel olsun yoksa bizimkiler yollamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?