kızlar merhaba :) ben de çeyiz hazırlığı yapanlardanım ama ne nişanlı nede sözlüyüm :) tuhaf ama biryerde haklıyım aslında
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
ailemin gücü yetmez hadi beni evlendirim desem herşeyi peşin peşin yada taksitlede olsa alamazlar onun için ben de kendi imkanlarımla birşeyler yapmaya çalışıyorum.2006 yazından beri çalışıyorum ve çalıştığım paranın bir kısmıyla taksitle çeyiz alıyorum...bu zamana kadar ,,
bütün tencere takımlarım(çelik ve teflon tkm )
bütün yemek takımlarım (günlük kullanım porselen takımı,misafir için porselen takımı,kahvaltı takımı,çatal bıçak takımları,ekstra kesksta borcamlar kek saklama kapları siniler tepsiler bardaklar ,sofrabezinden sarımsak ezeceğine herşey full oldu artık))
bütün nevresim takımlarım(çift kişilik tek kişilik bol miktarda aldım uzakta oturacağım için bol misafirim olacak tatılı :) )
bornoz takımı
cleanmax ihlasın elektrikli süpürgesi ( 2 yıl önce 2500 liraydı ,çok işlevli bir makina)
tefal ütü
tost makinası
mutfak robotu takımı
saç kurutma makinası
fritöz
çeyiz sandığı
damat bohçası
bu arada havlularım patiklerim örtülerim yani dantelli yazmalarım da alıp alıp hep yaptığımız için epey oldu artık havlu almıyorum 50 tane var havlular yapılı patik anneannem sağolsun yapıveriyor,,yazmalarım da annem yapıveriyor
her pazara gittiğimde bir çift çorap birkaç atlet erkek kadın olmak üzere alıp koyuyorum çünkü çeyiz serildiğinde görülmesi gerekiyormuş birde dağılıyormuş sanırım damadın yakınlarına bizde hala malesef
şimdi ben fırın bulaşık makinesi mikrodalga fırın alıcam ,ama hangi markayı önerirsiniz ..özellikle gri almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz marka serileri var mı kızlar ?
bi de şunu almamışsın eksik kalmış onuda tamamla diyebilceğiniz şeyler varsa söyleyin lütfeeennn