- Konu Sahibi MissBiricik
- #37.241
esracım yazmıssın benıde barı sılınmısmıyım ayakkabıdan onuda bı soyleyıversen
ayakkabının altı kirli olduğu için gözükmüyo cnm ayakkabının resmini çeker eklerim şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esracım yazmıssın benıde barı sılınmısmıyım ayakkabıdan onuda bı soyleyıversen
günaydın cnm nbr
kıslar albümümü yapmayı başarabildim sonunda benim elimde olan resimler bu kadar kınada çekilen diğer resimler ablamda cd yapıp vericek bana
karşı taraf arasın canım
arayıp sorsıunlar neaman gelelim nezaman uygunsunuz dye
bu psikoloji bütün ailelerde oluyor heralde![]()
istemeye ne zaman geliyolar adaşım tarih yakınmıhehe karsı taraf aramazsa bıey olcagı yok zaten tamam canım cok sagolla.s.
istemeye ne zaman geliyolar adaşım tarih yakınmı
hg çileğim iyidir sen nasılsıngünaydın ben geldin nasılsınız
ederim cnm babanla konuştuysan gerisi gelir onun için rahat olsuncanım bellı degıl babmla konustum o kadar canım tarıh marıh belli degıl malesef canım dua et olarmı
çilek hoşgeldin canım
esracım bılmıyorum ya stres var babmla konustum abımde bılıyo artık olumlu cvpta aldık ama sonra tepkıler degıstı soka gırdıler tavırlılardı dun aksam babmla bıdaha konustuk nasıl oldugunu cozemedım umarım gerısı cabuk gelır canım( cok bekledık baslasın sıtıyorum artık bızım telaslarımzıda hayırlısıyla
günaydın ben geldin nasılsınız
güzeldi cnm tatilin kötüsü olurmu hiç hemde eşimle ilk defa tatile gittim hemde hiç tatil köyüne gitmemiştim ilkleri yaşadım anlıcağın
teşekkür ederim cnm dğün yorgunluluğunun üstüne iyi geldi tabiki dinlenmeesracım tatil iyi gelmiş anlaşılann, çokta güzel bir gelin olmuşsunn :))
Antalya da tatilin kötüsü olabiliyor şansına yağmur çok yağmamış yağsa kafanı mümkün değil camdan bile çıkartamazsın berbat yağıyor yağmur orada