- Konu Sahibi MissBiricik
- #37.121
çok teşekkür ederim.. yeni bi konu açmak istiyodum.bilmiyorumda.. ilk defa bi forum siştesine üye oldum açıkçası ondan.. teşekkür ederim kızlar :dance:
hadı bakalım ac bızde görelimkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim.. yeni bi konu açmak istiyodum.bilmiyorumda.. ilk defa bi forum siştesine üye oldum açıkçası ondan.. teşekkür ederim kızlar :dance:
Beybim ben bunu görmedim ama kusura bakmaay bak havan dağılsın sana bişi göstercem
linke bak sonra sileyim
kişiyi deşifre etmek istemiom sonra yorum et:))
Asgdcim nerelerdesin kız sengünaydın kızlar çok az kaldı ALLAH naip ederse çok kısa zaman içinde bende listeye ekleniyorum çokk şükür RABBİM e
Canım öncelikle çayın yanına ikramlıklar hazırla, seçenekleri yazayım:kızlar isteme de neler olmuştu beni bi aydınlatırmısınız?sizin sözle isteme birlikte mi oldu kahveleri nasıl verdiniz ve mutlaka unutma dedıgınız seyler var mı benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız çoks evinicem
Cnm kapss inş çok güzel geçmiştir.hepimizin tickerı aynı onu bilem yapamıom
nişanlımın pc deyim hiç bişiye izin vermio bu meret
dün bi gelinlikçiye daha girdim ve gelinliğin göğüs kızmınada tam olarak karar verdim
broşürde verdi
ayan beyan model belli diktirceğim yere götürcem hepsini
yarın kpss ye girdikten sonra bunla uğraşcaz
umarım yağmur çok yapmaz
işimiz çok vaaa:
Ben bunuda görmedim.
tam bu değil ama
askılar bu şekilde olsun istiyorum soldaki gibi
ama göğüsün geliş kısmı ve drapeler de sağdakine benzer olsun istiyorum canım
bel yani göbek kısmına doru güpürler olsun
altta fırfırlı kabarık bişi olsun diyorum
Zor evet:gitme:bende babamla konusunca once soka gırdı adam sonrada beraber cok agladık cok zor gercekten
A hayırlısı bakalım cnm sevindim provayada az kalmış sayılır bu arada sana küsüm benevet cnm ya asker şafağı sayıyodum çizelgeden :)
gelinliğin ölçüsünü verdim cnm 21 temmuzda ilk provam var
:lepi:ben bol topuklu istiyorum en az 10 cm![]()
Şu kahvelerin beyazıda çiçek hangi renkse o rengide çok şık olur Güzüm.
Hayırlı olsun bu süreç bayağı bir zor ama aslında bir o kadarda zevkliymiş meğersem anca dank eden şeylerden biride bu.Geçen aylarda yatak örtüsü almak için çıktık aklımda iki model vardı..Birini gördüm ama diğerini katalog üzerinde görmüştüm..Katalog üzerindeki bulup görmek için tam 8 saat dolaştık ablam ile:)En nihayetinde aldık:) ama Başlamadan yoruldum kızlar çok zor işmiş ya :)kaydirigubbakcemile3![]()
dua edinde bende 2011 e kadar gidim en geç 2011 de gidim yani :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: