• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

işte ben o yüzden adım atamıyorum zaten ailemden düzenimden ayrılmak çok koyuyo bana ben anneme acayip bağlıyım kötü oluyorum

:)))))))))))))))) ay sorma yaaa offfff zaten ailemden ayrılmak zor geliyo bide izmir ama ben konuştum o buraya gelicek ben izmirde yapamam

kızlar sizin günleri sayarken benimki de gidio
sizinkiler yakın ya onları saymak daha eğlenceli gelio bana
böcük demek senin de 19 kaldı hee

Zuzu avatarına bayıldım haha:)
Böcükcüm az kaldı maşallah. Ay demeyin öyle şeyler geçmişi okumadım bi tek son sayfayı okudum ama hala ağlıyorum meğer çok ama çok zormuş gerçektende evinden yuvandan düzeninden ayrılmak.
Bi yandanda içimde ufak sevinç filizleri kıpırdıyor çaktırmadan yeni evim yeni yuvam kocişim falan:) Hem ağlarım hem giderim hesap kızlar bu işler:)

mersi ereğlim :) ay napim ya ereğli çok bağlıyım ben aileme napıcam bilmiyorum offffff.....

Zuzu avatarına bayıldım haha:)
Böcükcüm az kaldı maşallah. Ay demeyin öyle şeyler geçmişi okumadım bi tek son sayfayı okudum ama hala ağlıyorum meğer çok ama çok zormuş gerçektende evinden yuvandan düzeninden ayrılmak.
Bi yandanda içimde ufak sevinç filizleri kıpırdıyor çaktırmadan yeni evim yeni yuvam kocişim falan:) Hem ağlarım hem giderim hesap kızlar bu işler:)

ewet yha cok zorrr yeni bi evde uyanmak nasıl bir duygu olur kim bilir annen baban kardesin yok yanında :çok üzgünüm:

Back