-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

geçmiş geçmişte kalmış canım :)) :1hug:

AYNEN DUYGUUCM BENDE ÖLE YAPTIYDIM ANAM RESİM NASIL EKLENİR FELAN DEDİYDİM KİMSEDEN CEVAP GELMEYİNCE BURALARA UĞRAMAZ OLDUM ARTIK BURASIDA 2 .TOPİCİMİZ DİĞER TOPİCİ UNUTMA SAKIN HE:))kaydirigubbakcemile2

çok hızlı sohbet ederken girdiyseniz bişey diyemem kaynamışşsınızdır :lepi: ama diğer türlü yeni geldiniz diye sanmıyorum kimse öyle bişey yapmaz yasakkelime

AYNEN DUYGUUCM BENDE ÖLE YAPTIYDIM ANAM RESİM NASIL EKLENİR FELAN DEDİYDİM KİMSEDEN CEVAP GELMEYİNCE BURALARA UĞRAMAZ OLDUM ARTIK BURASIDA 2 .TOPİCİMİZ DİĞER TOPİCİ UNUTMA SAKIN HE:))kaydirigubbakcemile2

aslında cevap mutlaka verilir de
arada bir mesajlar kaynıyo
bazen çok samimi olduğum kullanıcılar cevap yazmıyo bana
ama biliyorum ki gözden kaçıyo
o yüzden alınmıyorum kızlar
önceden çok kalabalıktı topik ondandır :)))

yoo genel olarak söylemek istedim bende çok eski sayılmam Şeniz
ama bazen çok koyu sohbet oluyor ben bile yazdığıma cvp alamıyorum bu kez yine yazıyorum delikafadulden

kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilahi duygu
bende seni asker topiğinden biliyodum
burda hiç görmemiştim cnm :)
Farketmez ki maksat muhabbet edip kafa dağıtmak değil mi
ha burda ha orda ama asker topiğinde herkes çok sıck davrandı ve içlerine aldılar sağolsunlar burda selam vermeye erindiklerini görünce uğramadım tabi kaydirigubbakcemile2
hoşbulduk

biz buraya uğradık artık çıkmayız dimi duygum
yok canım o kadar da değil kaydirigubbakcemile3
arkadaşlarımızla konuşmaya geliriz tabi onlar burda oluursa farketmez yani

ee tabi orası öyle yani

yoo genel olarak söylemek istedim bende çok eski sayılmam Şeniz
ama bazen çok koyu sohbet oluyor ben bile yazdığıma cvp alamıyorum bu kez yine yazıyorum delikafadulden
aynen yavrum
:) yok cnm görmedim derken illaki yazmışsındır doğrudur
hani diyorum ya ben seni ilk orda tanıdım
ama yanlış düşünüyosun
şimdi ben speed de bişey sorsam yazmasa alınmam
çünkü biliyorum onu mutlaka görmemiştir veya hatige ye
bu her topikte öyle eğer topik çok kalabalıksa arada bir mesajlar kaynıyo bnm de başıma geldi çünkü yerimsenibenyerimseniben

ne çeyizi yahuuu :sm_confused::sm_confused:
sanki evlenen kız var ortada daha benim evlenecek günüm bile değil
yavaş yavaş yapıyorum işte aldım bişeyler ama eksik çok :çok üzgünüm::roflol:

kız sen yine iyisin benimki askerde ortada hiçbişe yok ben çeyiz almanın derdindeyim valaa:))

üff ne sen sor ne ben sölim cnm
para yok ki çeyiz alalım

dimi canım uygun bişeyde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…