Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım arzum alma derim biz geçen sene aldık ve çok pişmanızzÇevremde sulu elektirik süpürgesi kullananlarda hiç memnun değilim sesi çok fazla çıkıyor ve temizliği zor
Kızlar anneme dün yorgan hediyeli polo nevresimi gösterdim kareli olan modeli begenmedi.Bir yorgan için alıp napcaksın dedi.Su ısıtıcıya da buna bu kadar para verilmez zaten su ısıtıcı çok gereksiz dedi((( Hiç bir şey alamıyorum kızlar yaa
Kızlar anneme dün yorgan hediyeli polo nevresimi gösterdim kareli olan modeli begenmedi.Bir yorgan için alıp napcaksın dedi.Su ısıtıcıya da buna bu kadar para verilmez zaten su ısıtıcı çok gereksiz dedi((( Hiç bir şey alamıyorum kızlar yaa
markafoniden gözüm korktu iyice:18: Elhamdülillah evimister siparişlerimin hepsi geldi bir sorun yaşamadım. mop almıştık anneme. kat kat paketlemişler uğraştık biraz açmak için. mopu bile iyi paketlemişler yani
Cnm para sıkıntım yok ama onun yerine başka bir şey alabilirim sonucta eksigim çokk :)) Nevresim için de kardesıme de göstericem o İzmir de okuyor nete girince bakacak bakalım o ne diyeckkızma ama annen biraz doğruyu söylemiş su ısıtıcısına o kadar para vermek bencede gereksiz yani illada olması gerekli bişeyde değil mutfakta tabi para konusunda sıkıntı yoksa alırsın o başka:) nevresim için bişey diyemeyeceğim o annenle senin aranda![]()
Bizim evde de yok su ısıtıcı ben de kullanmam hiç zaten ama ben bunu sadece süs olarak bile olsa begenıyorum :))su ısıtıcısının kişiye göre değişiyor gerekliliği mesala annem evde hiç kullanmaz ama ben mutfakta olduğumda hep ısıtıcıyla iş yaparım o yüzden benim almam şarttı![]()
kızlar elektrik süpürgesi bakıyorum bana ne önerirsiniz güçlü motoru olsun temizlenmesi kolay olsun çalışacağım için bunlara fazla vakit harcamak istemiyorum![]()
kızlar bernardoda online satış var ama masa örtülerine bakıyorum yoklar arama yerine masa örtüsü yazıncada 3 adet çıkıyor oysaki örtü alcaktım ki ben
kırmızısını daha çok beğendim rengi beni al diye bağırıyo fiyatı da daha uygun ne diyorsunuz kızlar kırmızısını mı alayım grisini mi
Eki Görüntüle 409806 Eki Görüntüle 409805
Cnm o onun kırmızısı degıl bir alt modeli
Cnm o onun kırmızısı degıl bir alt modeli