Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar 200 liralık limitim var taksitimde yok kartımda 100 lıralık nevresımı cekmedi markafonide anlamadım ben kart bılgılerınızi kontrol edin dıyor

5 kere denedim kabul etmedi şimdi etti anlamadım gitti bu işi ben

kızlar elektrik süpürgesi bakıyorum bana ne önerirsiniz güçlü motoru olsun temizlenmesi kolay olsun çalışacağım için bunlara fazla vakit harcamak istemiyorum :(

canım arzum alma derim biz geçen sene aldık ve çok pişmanızz:14: Çevremde sulu elektirik süpürgesi kullananlarda hiç memnun değilim sesi çok fazla çıkıyor ve temizliği zor

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar anneme dün yorgan hediyeli polo nevresimi gösterdim kareli olan modeli begenmedi.Bir yorgan için alıp napcaksın dedi.Su ısıtıcıya da buna bu kadar para verilmez zaten su ısıtıcı çok gereksiz dedi :(((( Hiç bir şey alamıyorum kızlar yaa

canım sen ankaradamısın 25 tlye aldıgının fotosunu gorıyım mı bi burada 20 tl cunku pastalıklar 2 katlı

şuan sinoptayım canım aaldığım fanus bu aynısı burada da var 45 tl:31: tabakları ile birlikte bu arada ben 25 e aldım:31: $8690012020831_0_304x424_2.webp

Kızlar anneme dün yorgan hediyeli polo nevresimi gösterdim kareli olan modeli begenmedi.Bir yorgan için alıp napcaksın dedi.Su ısıtıcıya da buna bu kadar para verilmez zaten su ısıtıcı çok gereksiz dedi :(((( Hiç bir şey alamıyorum kızlar yaa

kızma ama annen biraz doğruyu söylemiş su ısıtıcısına o kadar para vermek bencede gereksiz yani illada olması gerekli bişeyde değil mutfakta tabi para konusunda sıkıntı yoksa alırsın o başka:) nevresim için bişey diyemeyeceğim o annenle senin aranda :1:

su ısıtıcısının kişiye göre değişiyor gerekliliği mesala annem evde hiç kullanmaz ama ben mutfakta olduğumda hep ısıtıcıyla iş yaparım o yüzden benim almam şarttı:31:

markafoniden gözüm korktu iyice:18: Elhamdülillah evimister siparişlerimin hepsi geldi bir sorun yaşamadım. mop almıştık anneme. kat kat paketlemişler uğraştık biraz açmak için. mopu bile iyi paketlemişler yani

Son düzenleme:
markafoniden gözüm korktu iyice:18: Elhamdülillah evimister siparişlerimin hepsi geldi bir sorun yaşamadım. mop almıştık anneme. kat kat paketlemişler uğraştık biraz açmak için. mopu bile iyi paketlemişler yani

evimister benim kettle ımı tedarik edecek daha para iadesi yapılacak inşallah cevap verirlerse mailime:47:

kızma ama annen biraz doğruyu söylemiş su ısıtıcısına o kadar para vermek bencede gereksiz yani illada olması gerekli bişeyde değil mutfakta tabi para konusunda sıkıntı yoksa alırsın o başka:) nevresim için bişey diyemeyeceğim o annenle senin aranda :1:
Cnm para sıkıntım yok ama onun yerine başka bir şey alabilirim sonucta eksigim çokk :)) Nevresim için de kardesıme de göstericem o İzmir de okuyor nete girince bakacak bakalım o ne diyeck
su ısıtıcısının kişiye göre değişiyor gerekliliği mesala annem evde hiç kullanmaz ama ben mutfakta olduğumda hep ısıtıcıyla iş yaparım o yüzden benim almam şarttı:31:
Bizim evde de yok su ısıtıcı ben de kullanmam hiç zaten ama ben bunu sadece süs olarak bile olsa begenıyorum :))

kızlar elektrik süpürgesi bakıyorum bana ne önerirsiniz güçlü motoru olsun temizlenmesi kolay olsun çalışacağım için bunlara fazla vakit harcamak istemiyorum :(

Canım Philips Marathon öneririm toz torbasız ben çeyizime aldım çok güçlü, temizliği kolay ve görünüşü şık normalde 800 TL ben 680 e aldım kargo dahil tekcarsı.comdan

$3.webp

kızlar bernardoda online satış var ama masa örtülerine bakıyorum yoklar arama yerine masa örtüsü yazıncada 3 adet çıkıyor oysaki örtü alcaktım ki ben

kırmızısını daha çok beğendim rengi beni al diye bağırıyo fiyatı da daha uygun ne diyorsunuz kızlar kırmızısını mı alayım grisini mi

$Bphilipsmarathon9225.webp$Bphilips-9205.webp

kızlar bernardoda online satış var ama masa örtülerine bakıyorum yoklar arama yerine masa örtüsü yazıncada 3 adet çıkıyor oysaki örtü alcaktım ki ben

evet benimde dikkatimi çekti çoğu ürün yok en azından benim alacaklarımın şu kırmızı serisini keşke tekrardan piyasaya çıkarsa ya da geçmiş sezonun mallarını ayrı bi yerde satsa :(

Cnm o onun kırmızısı degıl bir alt modeli

Canım evet bir alt modeli ama ona da kötü diyemem emiş gücü yüksek sadece filtresini kendi temizlemiyor satış personeli anlatmıştı belki çok da farklı değildir araştır bence fiyat olarak çok daha uygun 400-500 TL arası mal edebilirsin.

Back
X