Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Eklentiler

• $94880583_tn50_0.jpg
    $94880583_tn50_0.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 55
canım bambular daha güzel cekiyomus suyu bende kullanyomda simdi normalinden ince ve sevmiyom rengide krem üsüyom hatta markada pahalıyada aldım ama sevmiyom.bambular kalın olyo suyu iyi cekiyo.pembe ve mavide takıldım kaldım bulsam hemen alcam.bide elle bakmak lazım kalın olsa iyi olur

ben bu pembelere bayıldım canım ama krem olanını alırım alırsam sana da fikir olsun diye atim dedim :KK34: $635053339192283153.jpg $635053339221143203.jpg

bornoz ya bana da nedense hani böyle bembeyaz hoş geliyordu ama beyazını bulamadım bi de bizim bornozları aşkitoyla beğendik başka rengi yoktu gri de solmaz diye aldım . Yoksa nevresimin de havlunun da bembeyazını çok severim aldım da bembeyaz dümdüz nevresim takımı baya otel işi ama olsun nefis duruyor . Bornozun takımı için aldığım havlular da bembeyaz zaten bence de beyaz daha sağlıklı geliyor :KK3:

bugün bahsettiklerimm, zorla aldırıcam size de hepimizde olsun :KK1: :KK1:
$635053339125983036 beyazz.jpg $635053339147511074 beyazz.jpg

kızlarrr!! yemek takımı fiyatları su dönemlerde yada aylarda uygun olur dediğiniz bi dönem var mıııı :KK3::KK3::KK3:

Son düzenleme:
$indir (4).jpg $indir (2).jpg Merhaba arkadaslar bi konuda fikrinize ve paylasimlariniza ihtiyacim var. Gecen hafta nihayet misafir yemk takimi aldim simdi de takimima uygun kadeh ve mesrubat bardagi arayisindayim ancak henuz mesafe katedemedim. Pudra., krem yada gri tonlarinda dusunuyorum cunku takimin içinde gecen renkli bi kelebek var.burda bir arkadasta aradigim tarzda bi model gordum ancak o da biraz butcemin ustunde gibi tavsiye edebilceginiz bildiginiz marka veya modeller varsa paylasirsaniz cok sevinirim.yemk takimimin fotosunu yukluyrm buna uygun olacak bardak kadeh sizce nasil olmali?

ben bunlara bayıldıydım ya bugün üşenmezsem cevahire gidip chakra sitesine bakacağım . çok hoşuma gitmişti.

ama işte erkek için naıl bişey almak lazım .

bir takım alıp ayrıyeten böyle bir şey mi alsam bilemedim.bende kısa istiyorum ya:KK9:

ben de cok önceden görmüstüm hala aklımda ne alırsam alım bunu mutlaka almam lazım bayıldım cunku :KK9::KK55:

kız uykucu şirinem benim sana yemek takımını şimdiden alma pişman olursun demiyomuyuz :KK19: taktın kafayı taktıııın :KK52:

yemek takımından vazgectim tamam :KK1: ama bugun bi kahvaltı takımına resmennn bayıldım atıcam resimlerinii :KK9::KK8: bakim begencekmisiniz

X