- 20 Temmuz 2013
- 2.731
- 12
bambu olmayanlar su cekmiyomus ama neyse bunca yıl nası durdu millet bambusuz
hihi günese cıkıp silkeneliyorlarmıs :))) kuzum saka maka bende bambu istiyom ama mavi pembesi yok hep beyaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bambu olmayanlar su cekmiyomus ama neyse bunca yıl nası durdu millet bambusuz
hihi günese cıkıp silkeneliyorlarmıs :))) kuzum saka maka bende bambu istiyom ama mavi pembesi yok hep beyaz
Eki Görüntüle 822962 bende bunu begendim kuzu bambu degil 192 tl bende kararsız kaldım
Eki Görüntüle 822973 bende bunu begendim kuzu bambu degil 192 tl bende kararsız kaldım
bence bi begendiğimizi bide bambuyu alalım yetmezse takviye yaparız
canım bambular daha güzel cekiyomus suyu bende kullanyomda simdi normalinden ince ve sevmiyom rengide krem üsüyom hatta markada pahalıyada aldım ama sevmiyom.bambular kalın olyo suyu iyi cekiyo.pembe ve mavide takıldım kaldım bulsam hemen alcam.bide elle bakmak lazım kalın olsa iyi olur
bornoz ya bana da nedense hani böyle bembeyaz hoş geliyordu ama beyazını bulamadım bi de bizim bornozları aşkitoyla beğendik başka rengi yoktu gri de solmaz diye aldım . Yoksa nevresimin de havlunun da bembeyazını çok severim aldım da bembeyaz dümdüz nevresim takımı baya otel işi ama olsun nefis duruyor . Bornozun takımı için aldığım havlular da bembeyaz zaten bence de beyaz daha sağlıklı geliyor
bence bi begendiğimizi bide bambuyu alalım yetmezse takviye yaparız
kuzum aldım 175 ebir siteden o bornozları hosuma gitti insallah güzeldir görmeden alıyoz ama:26:
Allaha sükür olsun Allah güle güle kullanmak nasip etsin hepimize AMİN
ben bu pembelere bayıldım canım ama krem olanını alırım alırsam sana da fikir olsun diye atim dedim Eki Görüntüle 823089 Eki Görüntüle 823090
ımmmmmmm buda güzelmiş kızzzzzzzzzz Aldım birkez ama güzelmiş yahuuu
bugün bahsettiklerimm, zorla aldırıcam size de hepimizde olsun
Eki Görüntüle 823095 Eki Görüntüle 823096
kızlarrr!! yemek takımı fiyatları su dönemlerde yada aylarda uygun olur dediğiniz bi dönem var mıııı
bugün bahsettiklerimm, zorla aldırıcam size de hepimizde olsun
Eki Görüntüle 823095 Eki Görüntüle 823096
kız uykucu şirinem benim sana yemek takımını şimdiden alma pişman olursun demiyomuyuz taktın kafayı taktıııın
işteEki Görüntüle 823385 bunu aldım kuzu tac klasik 175 e aldım
ben bunlara bayıldıydım ya bugün üşenmezsem cevahire gidip chakra sitesine bakacağım . çok hoşuma gitmişti.
ama işte erkek için naıl bişey almak lazım .
bir takım alıp ayrıyeten böyle bir şey mi alsam bilemedim.bende kısa istiyorum ya
gülegüle kullan canımmm bol bol kurulan
kız uykucu şirinem benim sana yemek takımını şimdiden alma pişman olursun demiyomuyuz taktın kafayı taktıııın