Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

deneyimli arkadaşlar şu konuyla ilgili bi akıl verin bise, bana da çok uygun geliyor sanki fiyatı

Tümev Çeyiz Paketi 1 - Ürün Kategorileri

arkadaşlar merhaba herkese,
elektrikli mutfak eşyalarımın henüz hiç birini almadım bir an önce almam gerekiyor
mutfak robotu yerine iki farklı başlığı olan blender almak istiyorum, annem evde arzum kullanıyor memnunuz aslında ama tefalde de gözüm var, siz hangi blender ı kullanıyorsunuz ve tavsiye edersiniz??
bi de son olarak tefalden tava seti almak istiyorum neler önerirsiniz?:KK66:

burdaki çeyiz yapan kızların tercihi ya philips ya da braun.

ben braun 540 serisini aldım, 570 serisi de oldukça revaçta.

540 ile 570 arasındaki fark : 540da buz kırıcı varken 570 de buz kırıcı yok onun yerine hamur yogurucu ve rendesi var.
Tefal tava konusunda bilgim yok ben de almak istiyorum :):)

kızlar bana yardımcı olur musunuz bu battaniyeden istiyorum fakat bulamıyorum özdilek mürdüm diye geçiyor:KK76:
1481-2933-large.jpg

kızlar bana yardımcı olur musunuz ben çeyiz almaya yeni başladım kaç tane nevresim takımı almam gerekiyor. ben taçtan bir nevresim takımı bir pike takımı birde saten yatak örtüsü aldım nevresim olarak başka ne almam gerekiyor. havlu olarakda sadece 6 tane havlum var. bide hamam setim var

baktım şimdi bakırköy deymiş malesef uzak bana çok ama çok uzak bu resimdekinin aynısı mıdır peki:26:

evt aynısı ben çok begeniyorum tek kişiliği kullanıyorum şuan çift taraflı kullanılabiliyor. istersen sana yakın bir özdilek magazına git bu modeli sor belki getirtirler diger şubelerden.

Son düzenleme:
evt aynısı ben çok begeniyorum tek kişiliği kullanıyorum şuan çift taraflı kullanılabiliyor. istersen sana yakın bir özdilek magazına git bu modeli sor belki getirtirler diger şubelerden.

teşekkür ederim gidicem mutlaka inşallah getirtirler fiyatını hatırlıyor musun peki sen:KK55:

Kızlar trendyol dan yemek takımı porselen ürünü alan oldu mu hiç kırılma ihtimali olur diye çok korkuyorum

kızlar bana yardımcı olur musunuz ben çeyiz almaya yeni başladım kaç tane nevresim takımı almam gerekiyor. ben taçtan bir nevresim takımı bir pike takımı birde saten yatak örtüsü aldım nevresim olarak başka ne almam gerekiyor. havlu olarakda sadece 6 tane havlum var. bide hamam setim var

Canım herkes farklı adetlerde yapabilir bunu. ben mesela 3-4 nevresim aldım. ben pikeyi şuan için almadım ama 1-2 tane almak makul sanırım. havlularım sanırım 30 adet var (hediye olarak bi çoğunu dağıtıcam :) saten yatak örtün 1 adet aldıysan başkada alma...

Arkadaşlara katılıyorum, çok fazla alma diyorlar nevresim konusunda :)

5 tane nevresim takımı aldım.
3 adet pike takımı
3 adet yatak örtüsü( 2 günlük ve 1 saten)
3 tane çift kişilik çarşaf ve yastık kılıfları aldım.
henüz misafirlerim için bir şey almadım :) onlara da bir tek kişilik nevresim takımı ve tek kişilik çarşaf yastık kılıfı falan alırım diye düşünüyorum :)

Havlum da henüz öyle çok yok toplasan 10 anca:)

kızlar başıma komik bir olay geldi bayıla bayıla aşagıdaki modeli aldım

http://www.porselensepeti.com/?urun-2562-medusa-48-parca-12-kisilik-12689-yemek-takimi

çok şükür kırıksız geldi ancak yemek tabagını servis tabagının üzerine koyunca zangırdıyor. kütahya porseleni ve porselen sepetini aradım şok oldular ilk defa böyle şikayet aldık dediler. sizden bu takımı alan var mı yada medusanın başka modelini???? çok begenerek aldım ama şimdi iademi etsem bilemedim :44::KK43:

Son düzenleme:
queen anne işlemeli servis takımlarından almak istiyorum ancak hiçbir yerde bulamıyorum. Bugün perabulvarında vardı ama istediğim parçalar değildi. :KK4::KK4: onları nereden alabileceğimi bilen var mı ki? bir de kullanıp da memnun olmayan varsa görüşlerini iletirse çok sevinirim.

:))) aslında peradan bir kaç parça aldım ama halen eksiklerim var; bir el atsak :KK70:

kızlar başıma komik bir olay geldi bayıla bayıla aşagıdaki modeli aldım

Medusa 48 Para 12 Kiilik 12689 Yemek Takm

çok şükür kırıksız geldi ancak yemek tabagını servis tabagının üzerine koyunca zangırdıyor. kütahya porseleni ve porselen sepetini aradım şok oldular ilk defa böyle şikayet aldık dediler. sizden bu takımı alan var mı yada medusanın başka modelini???? çok begenerek aldım ama şimdi iademi etsem bilemedim :44::KK43:

ay canım şuan o tabakla kurduğum hayaller resmen yıkıldı... çok güzeller şıklar.. napmaya karar verdin..

X