- 2 Nisan 2013
- 4.066
- 28
canım bu konuda araştırmalar yaptığım için bilgi sahibi oldum. aryıldız piramit 22 parça çeyiz seti ceyizev.com sitesinde 631 lira üstelik taksitte yapıyorlar. eminönünde bile bu rakama inmemişlerdi üstelik peşindi. karar verirsen bak derim...
merhaba arkadaşlar nevresim takımı almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım:26:
Eki Görüntüle 728746 Eki Görüntüle 728748
kızlar bir şey merak ediyorum 2 senedir aşağı yukarı bi ilişkim var olayı ciddiyete dökmek için okulumun bitmesini bekliyoruz. okulumun bitmesine 1 sene var . sizce şimdiden çeyiz hazırlığı yapmalı mıyım :26::26:
eğer okul bittikten sonra hemen evleniceksen başla.. yada okul bittikten sonra en az 1 yıl gibi vaktin varsa ve hazırda paran olsada olmasada acele etme.. şuan sadece okuluna adapte ol derim..ve para biriktirme imkanın varsa biriktir. çünkü çeyiz olayı bağımlılık yapıyo.. aldıkça alıyosun ve aklın hep indirimlerde oluyo.. derslerine konsantre olmanın tavsiye ederim.. umarım tez zamanda bitirir ve bu çılgınlığımıza ortak olursun :)
ben de bernardodan 1-2 parça bi şey aldım senin kadar çok olmasa da. ürünleri pahalı tasarımları güzel ama porselen kalitesi gerçekten düşük.... porlandın 2 senedir kullandığım günlük yemek takımları 2 kere yere düştü tabakları falan hala bi şey olmadı....
kızlar küçük ev aletlerimi netten alabileceğim güvenilir bir site arıyorum yardım eder misiniz lütfen, hangi sitelerden alışveriş yapabilirim
kızlar küçük ev aletlerimi netten alabileceğim güvenilir bir site arıyorum yardım eder misiniz lütfen, hangi sitelerden alışveriş yapabilirim
canım ben elektrikli eşyalarımın çoğunu büro teknikten aldım. bir kaçını da deveyükünden aldım ikisinde de bir sorun yaşamadım
bende gold bilgisayardan aldım. bana göre en uygun ve en güvenilirdi..
blenderımı sanalpazardan aldım sorun yaşmadım şimdide çaycı aldım onu bekliyorum. cookplustanda ekmek kızartma makinesi aldım olumsuz yorumların aksine çok kısa sürede gönderdiler ve çok güzel gayette uygun fiyata aldım .
arkadaşlar merhaba herkese,
elektrikli mutfak eşyalarımın henüz hiç birini almadım bir an önce almam gerekiyor
mutfak robotu yerine iki farklı başlığı olan blender almak istiyorum, annem evde arzum kullanıyor memnunuz aslında ama tefalde de gözüm var, siz hangi blender ı kullanıyorsunuz ve tavsiye edersiniz??
bi de son olarak tefalden tava seti almak istiyorum neler önerirsiniz?