Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

teşekkür ederim canım hemen siteye bi bakayım:)

teşekkür ederim arkadaşlar bende 1 numarayı uygun görmüştüm

kızlar bir şey merak ediyorum 2 senedir aşağı yukarı bi ilişkim var olayı ciddiyete dökmek için okulumun bitmesini bekliyoruz. okulumun bitmesine 1 sene var . sizce şimdiden çeyiz hazırlığı yapmalı mıyım :26::26:

eğer okul bittikten sonra hemen evleniceksen başla.. yada okul bittikten sonra en az 1 yıl gibi vaktin varsa ve hazırda paran olsada olmasada acele etme.. şuan sadece okuluna adapte ol derim..ve para biriktirme imkanın varsa biriktir. çünkü çeyiz olayı bağımlılık yapıyo.. aldıkça alıyosun ve aklın hep indirimlerde oluyo.. derslerine konsantre olmanın tavsiye ederim.. umarım tez zamanda bitirir ve bu çılgınlığımıza ortak olursun :)

canım ya haklısın belki ama bir söz vardır hazıra dağ dayanmaz. işin açığı ondan korkuyorum okul bittikten sonra pek uzatmayı düşünmüyoruz açıkçası şimdi şöyle bi bakıyorum da almamak için zor tutuyorum kendimi

merhaba, ben de günlük yemek takımı için porlandı tercih etmekten yanayım ama biraz kararsız kaldım acaba hangi modeli kullanıyosun söyleyebilir misin?

merhba aranıza ynı katılıyorum ve sızden acıl yardım ıstıyorum 1 snlık ewlıyım khvaltı takımı almamıstım sımdı almayı dusunuyrum fakat fıytları cok ucuk ve setlerın ıcınde gereksız mlzme var ... sıze soracagım soru su aker porselen ve mıras porselen hakkında bılgı ıstıyorum kalıtesı nasıldr gercek porselenmı yıkanırken makınede boyası falan cıkarmı merak edıyorum acıl cevap verrsenız cok sewnırım ....!

kızlar küçük ev aletlerimi netten alabileceğim güvenilir bir site arıyorum yardım eder misiniz lütfen, hangi sitelerden alışveriş yapabilirim

kızlar küçük ev aletlerimi netten alabileceğim güvenilir bir site arıyorum yardım eder misiniz lütfen, hangi sitelerden alışveriş yapabilirim

canım ben elektrikli eşyalarımın çoğunu büro teknikten aldım. bir kaçını da deveyükünden aldım ikisinde de bir sorun yaşamadım

blenderımı sanalpazardan aldım sorun yaşmadım şimdide çaycı aldım onu bekliyorum. cookplustanda ekmek kızartma makinesi aldım olumsuz yorumların aksine çok kısa sürede gönderdiler ve çok güzel gayette uygun fiyata aldım .

Son düzenleme:
merhaba fissler düdüklü almaya karar verdim. ancak modelleri arasında nasıl bir fark var anlamadım. hangi modelini önerirsiniz yada farkları bilen var mı? birde 4,5 litreyi düşünüyorum yeterli olur herhalde...

Kızlar çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız
canım ben elektrikli eşyalarımın çoğunu büro teknikten aldım. bir kaçını da deveyükünden aldım ikisinde de bir sorun yaşamadım

bende gold bilgisayardan aldım. bana göre en uygun ve en güvenilirdi..

arkadaşlar merhaba herkese,
elektrikli mutfak eşyalarımın henüz hiç birini almadım bir an önce almam gerekiyor
mutfak robotu yerine iki farklı başlığı olan blender almak istiyorum, annem evde arzum kullanıyor memnunuz aslında ama tefalde de gözüm var, siz hangi blender ı kullanıyorsunuz ve tavsiye edersiniz??
bi de son olarak tefalden tava seti almak istiyorum neler önerirsiniz?

ben fakirin motto sersini aldım 3 işlevli. 90 tl (800 watt )
şimdi baktım n11 de 73 tl ve ücretsiz kargo
http://www........./fakir-motto-800...er-seti_c745&gclid=CLmi68285bcCFcFc3god43cAiA

sayfamdaki tüm kare ve yııldız peceteler 6 adet 35 tl dir salon mutfak icin tam takımlarım 130 tlden baslamaktadır takımlarım 6 pecete 1 orta sehpa 1 konsol ve 1 masa örtüsü olarak yapılmaktadır istege göre ekleme veya cıkarma yapılablir ürünlerimiz alttan ve üstten 3 kere tutkallanmaktadır piyasadaki en kaliteli ürünler kullanılmıstır tüm ürünlerimiz ptt kargoyla kapıda ödeme olarak gönderilir fiyatlarım cok uygundur Eki Görüntüle 735725 Eki Görüntüle 735726 Eki Görüntüle 735727 Eki Görüntüle 735728 Eki Görüntüle 735729 Eki Görüntüle 735730 Eki Görüntüle 735731 Eki Görüntüle 735732 Eki Görüntüle 735733 Eki Görüntüle 735734 Eki Görüntüle 735735 Eki Görüntüle 735736 Eki Görüntüle 735737 Eki Görüntüle 735738 Eki Görüntüle 735739 Eki Görüntüle 735740 Eki Görüntüle 735741 Eki Görüntüle 735742

sayfamdaki tüm kare ve yııldız peceteler 6 adet 35 tl dir salon mutfak icin tam takımlarım 130 tlden baslamaktadır takımlarım 6 pecete 1 orta sehpa 1 konsol ve 1 masa örtüsü olarak yapılmaktadır istege göre ekleme veya cıkarma yapılablir ürünlerimiz alttan ve üstten 3 kere tutkallanmaktadır piyasadaki en kaliteli ürünler kullanılmıstır tüm ürünlerimiz ptt kargoyla kapıda ödeme olarak gönderilir fiyatlarım cok uygundur Eki Görüntüle 735916 Eki Görüntüle 735917 Eki Görüntüle 735918 Eki Görüntüle 735919 Eki Görüntüle 735920 Eki Görüntüle 735921 Eki Görüntüle 735922 Eki Görüntüle 735923 Eki Görüntüle 735924 Eki Görüntüle 735925 Eki Görüntüle 735926 Eki Görüntüle 735927 Eki Görüntüle 735928 Eki Görüntüle 735929 Eki Görüntüle 735930 Eki Görüntüle 735931 Eki Görüntüle 735932 Eki Görüntüle 735933

herşey tamam bardak takımı eksik gibi bişe oldu... hazır şu yemek takımlarını öderken şu bardak takımı da aradan çıksın istiyorum ama keseme uygun bir takım bulamadım.. fikri olan önerisi olan varmııı

queen anne işlemeli servis takımlarından almak istiyorum ancak hiçbir yerde bulamıyorum. Bugün perabulvarında vardı ama istediğim parçalar değildi. onları nereden alabileceğimi bilen var mı ki? bir de kullanıp da memnun olmayan varsa görüşlerini iletirse çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…