- 15 Ağustos 2007
- 11.603
- 10.114
bu da benim yatak odam , magazada beyendik bugün ve siparisini verdik
[/IMG]
Bunun markası ne canımm bunun aynısı istikbalde beyazına bayılıyorum bende
çok güzel güle güle kullan nerden kaça aldın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu da benim yatak odam , magazada beyendik bugün ve siparisini verdik
[/IMG]
aaa ben hiç bilmiyodum boole bişii oldugunu
kullanan var mı aranızda,guzel yapıyo mu? :) bende mi alsam yani normalde 20 ytl mi
bende bunu buldum:)
ya canım google a sürahi takımı yazdım resimlerde aradım çıktı:)fiyatı yazmıoduAy çok şıkkkkkkkkkkkkk
nerden kaça buldunn mutlaka yazınn kızlar alttlarınaaaaa
o bahsettiğiz ne kıs anlayamadımCanım geçen sene polonyadayken almanya ya gitmiştimmm vee ordaa teyzemde görünce çok hoşuma gitmiştiii
rafadan istiyorsan bardağındaa ölçüsü var ona göre koyuyorsunn piştiğine saten ötüyor çok kullanılışlı mutlaka çeyizlerinizde olsun bundan derimmm
doublebump merhaba.
tarif eder misin ben kadıköye yakınım nerde orası?adı nedir?
kızlar yatak örtüsü konusunda ne düşünüyorsunuz?ben internette arıyorum ama istediğim gibi pek bulamadım.sadece 2 model bulabildim.krem rengi istiyorum.ilk gece için fırfırlı falan böyle gösterişli olsun istiyorum.
serasker caddesini biliyo musun canım??
bahariyeye çıkarken yapı kredinin sokağı
boğanın ordan bahariyeye çıkarken sol taraftaki cadde mi orası?CADIARZU
Ben bunu çok beğendim Brillant.
,
biraz pahalı bunlar 150 ytl tanesi ama aldıklarıma uydukları için almak zorunda kaldım
adı ne kuaförün peki canım?
adını biliyorum orası kuaför değil. ben akşam iyice bakayım yerine. en geç p.tesi söylerim sana. haftasonu pek girmiyorum da:jeyyar:
amcam berber o söylemişti bana orayı. kuaförlerin kullandığı fön makinesi ne kadar birde biliyo musun
ben aldığımda (geçen sene)
40 YTL idi :sm_cool: