- 8 Ekim 2008
- 1.211
- 1
- 37
hangi ayın katalogundan bu bende istiyorum yaw
tobıcım ben daha dun aksam sıparıs ettım bu ayın katalogudur yanı canımyerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi ayın katalogundan bu bende istiyorum yaw
kızlarr şimdi farkettimm
yaka odam beyaz-kırmızı
oturma odam beyaz-kırmızı (olacak inşallah)
mutfağım kırmızı ağırlıklıı
kırpkırmızı bir evim mi olacak şimdi:roflol:
ya canım baktım netten çok hoşuma gitti ama sadece tost makinasının fiyatları çıkıyo almak istiyorum bana hepsinin fiyatlarını verirmisin?[/QUOTE
veriyorum canım:
Eki Görüntüle 7937 blender 115 TL
Eki Görüntüle 7938 tost mak 185 TL
Eki Görüntüle 7939 rondo 115 TL
Eki Görüntüle 7940 narenciye sıkacağı 115 TL
Eki Görüntüle 7941 kettle 125 TL
ekmek kızartma mak 120 TL
çok sağol canım
benim de....... hihoyyyt
ama benimkinin arasına metalik griler ve bolca siyah katılacak
canım beğenmene çok sevindim :1hug: semt pazarlarına git bak... sengözlerimebaksanab
kimisi pazarları küçümsüyor ama bazen çok cici şirin şeyler oluyor. hihoyyyt muhakkak bulurusn. çünkü kalp kenarında sosluğu olan tabaklardan almıştım yine pazardan. istanbulda arkadaşım çok beğendi pazara gitti oda bulmuş.. hemen hemen aynı şeyler oluyora.s
Ah keşke adanada öyle pazarlar olsaa
güzel güzel tabaklar olsa alsam gelsemm
nerdeeeeeeeee bizimm pzarlarda hiç birşey yokk:a015:
İstediğim tabaklar beklediğim siteye gelmiş nihayet. İkişer tane sipariş verdim hepsinden.Tanesi 11 TL.
caım pzarda bunlar 5 ytl.. sitede bir kaç arkadaş aldık hatta fotolarınıda yayınladık... hemde aynıı marka...
caım pzarda bunlar 5 ytl.. sitede bir kaç arkadaş aldık hatta fotolarınıda yayınladık... hemde aynıı marka...
canım çok beğendim ben nerden alabilirim 5 tl'ye?
canım burda bende aldım marketten 5 ytl ye.. niye 11 den alıyosun.. sana alıyım yollayım burdan istiyosan :))
canım burda bende aldım marketten 5 ytl ye.. niye 11 den alıyosun.. sana alıyım yollayım burdan istiyosan :))
burcuözge canım aynı şeyleri düşünmüşüz bak demekki aklın yolu bir diye boşuna dememişler a.s.a.s.
paylaşmak istedim kızlar moralim çok bozuk aile olaylarımı bir derdim var bölümüne yazmıştım şimdi ise babam beni evde istemiyo 4-5 ay içinde gitmemi istiyo tencere yemek çatal bıçak takımı ve 3 tanede nevresim takımım var daha ilk taksitlerini ödedim bunların gerisi duruyo:çok üzgünüm:hemen bişiler yapmam lazım geri kalan zorunlu olan herşeyi almalıyım maaşımı artık çeyize harcıycam bana yardımcı olurmusunz özellikle fiyatlarda :çok üzgünüm: