Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydınnnn

Az sonraa size sonunda bitirdiğim bebek battaniyesini eklicem opuyorumnanaktan
Birde dün akşam başladığım bu sabah bitirdiğim erkek bebek süveterini eklicemm zemuszemus

Günaydınnnn

Az sonraa size sonunda bitirdiğim bebek battaniyesini eklicem opuyorumnanaktan
Birde dün akşam başladığım bu sabah bitirdiğim erkek bebek süveterini eklicemm zemuszemus

owww ne kadar hızlısınnnnnalkisalkisalkis

ay vallahi markafonide resmen talan oldu tantitoniinin ürünlerinde nasılda hemen tükendi çoğuu şaştım vallahi....akannehir

aslında orda ki çaydanlığı çokk beğendim de iştee fuzili şimdi idare ediyor benimkidiye almadım.
çok hoş bencee

lahana ben okumadım okumak ıstemedımm daha dogrusu bu konda cnm cok yanıoo allah rahmet eylesın cnm

Bu arkadaşımın bebeği için ördüğüm bebek battaniyesi opuyorumnanaktan

Dün akşam başladığım bu sabah bitirdiğim bebek süveteri buda ablamın arkadaşına gidecek opuyorumnanaktan daha düğmelerle süslenecek tam bitmedi..(tv kumandasıyla beraber çektim çünkü çok ufak bişii yeni doğan içinn :ecrin_bebek:)

Buda daha önceden bitirdiğim artan ipten yaptığım bebek yeleği

Başıyazmalımm bak buda benim örgü sepetimm ben sepetimi daha önceden ikeadan 2'li olarak almıştımm opuyorumnanaktan

canım çok şekerler ellerine sağlık
çok beceriklisin maşallah

ellerine sağlık hadi durma kutla bu zafer senın yuregıne saglıkk.........kaydirigubbakcemile3cok cıcıler bende ısterımm bebegımeee :hulya:

lahana, nur içinde yatsın .. öyle güzeeeel yazmışsın kii kayboldum içinde, kendi kaybettiklerimi anımsadım. Allah daha kötü acılar yaşatmasın canım

beta kocccuman bi nazarlık takam sana. Ben bunları hayattaaa beceremem yaa . Bi öğrenemedim örgü işini. Ne kadar güzeeel olmuşlar. miniş minişler.

arsim hoşgeldin balım

hayatım çoook zekzi ama pahalu yaa

betadan aldıgım gazamı desek kıskandım mı desem yoksa haha
bende yun alıp askıam baslıycam atkı tabiki anac onu becerırım
ıkı tane ordum onceden bırı kahvelı bırı grılı bunuda sıyahlı alayım benmkının
koleksiyonu var atkı

ay koptum gülerken ya gözümden yaşlar geldi

şimdi PINARTUNCAY'ın ayakkabısının altına isim listesi hazırlanıyor harıl harıl
ve edda'yla buket arasında geçen diyalog :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlarr sanırım 3 ocak sizinle tanışmamın 1.yılı doluyorrr:asigim:
Sevyom Siziiiopuyorumnanaktan

bete emegine saglık bende ısterım bebek olunca

canım çok şekerler ellerine sağlık
çok beceriklisin maşallah

ellerine sağlık hadi durma kutla bu zafer senın yuregıne saglıkk.........kaydirigubbakcemile3cok cıcıler bende ısterımm bebegımeee :hulya:

beta çok güzeller gözlerine,ellerine,emeğine sağlıkk

bergama canım.

beta örgüler harika olmuşya.
bayıldım.opuyorumnanaktan

Çok tşk ederimm kızlarr a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…