Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tmm kaşlarımı aldıram barı
ınş sonra sorun olmaz
sonra aldrmak ıstemıyorm bıde onunla uğrasmak
ne bılem yarı cevrede aldrma dıo
neyse aldrmak en ıyısı sanırım

sözdeydı saclarım dalgalı
kınadada ona benzer olcak cıcek neyım olabılır basımda
bındallı gıycem ne gıder bılmıyomkı

ebru gundesın o resmını bılıym dur bı bakem

erva sen gul diye yazıyom bitanem

oyy tatlım benım opuyorumnanaktan

hmmm anladım çisil kaydirigubbakcemile3

aklıma geldın akşam ama dedim işi çıkmıştır.
canım ne güzel bak sevindim geliyor demek kayınvaliden
inşallah sağlığınada kavusur..

çok haklısın hiç kullanılmuıyor yaa bütün herkes mi aynı şeyi söyler
bendede okadar cok var ki anneme şimdiden diyorum ben bunları kullanamam diye
ya çok eskide kalmış gibi geliyo bana.

yaa bı sorum olcak
kına gecemde saclarımı bukleler halınde dağınık bırakmak ıstıyrum
düğündede topuz olcak
acep topuzum duz fönlu mu yoksa dalgalı mı olsamafoldumben

ben dalgalı derim zaten normalde hep düz insanlar değişik görmeli seni
nikahında canım

aldırmalısın.
tamam öle göze batan anormal bişiy yok canım ama
y,nede o gün sen farklı değişik olmalısın
ve heleki kaş insanı çok değiştiriyor
senin yapacağın şey zaten toparlatmak etrafındakileri temizlicekler
çünkü zaten öle çok kaşın yok..

gunaydın nıhallll
he bide bocugum kayınvalıdenlere cok sevındım gelceklermıs bak bu super olmuss

dakikasını dijital ekranından mı ayarlıyorsun öyle düdük indir kaldır yok yani -tatlicadiarzu-

hadi yaaa kaç litre alayım peki ???

sinaycım düdüklünün üzerinde bi dijital saat var; ocaga koyunca onu mesela 10 dakikaya ayarlıyorsun; bu sırada duduklunun uzerinde durması gerekiyor saatin. saat hemen geri sayıma baslamıyor; o saat bildigim kadarıyla basınc yarlı falan bisey ve duduklu yeterli basınca ulasınca (yada kaynayınca) geri sayıma baslıyor geri sayıma baslayınca bir kez otuyor ozaman duduklunun uzerinden alabilirsin yada orada kalabilir geri sayım biitp 10 dakika dolunca otmeye baslıyor saati kapatıp altını sonudruyorsun. kapagında 3 asamalı buhar ayar kısmı var; cevirerek ayarlıyorsun. bir tanesinde buharı bosaltıyorsun bir tanesi sebze pişirirken getirdigin konum bir taneside et pişirriken getirdiğin konum. ben herseyi et konumunda pişirip sureyi kısa tutuyorum. kac litre olayuına gelince en buyugu alma bi kucugunu al derim; 6lt miydi bı kucu 8 litremiydi emin degilim bence yeterli canım

cısılcım o ebru gundesın sacından eda yaptırmıycakmıydı ben boyle hatırlıyomda
bilmiyom ki cnm ya
ama ben o saça bitiyom
edaya çok yakışır yüzü yuvarlak oldu üçün

akıllım almadınızmı birbirinizin mail adresini fln
kız o gün konuştuk ondan sonra bi daha ben göremedim ki :umursamaz::umursamaz:

gunaydın kızlarr ben geldımm
hoşgeldin nihalimmm
nasıl gidiyo işler

böcük kaşlarını aldır bencede cunku o kaş etrafındaki kucuk kıllar varya o kadar pudra falan surulunce hos durmuyorlar, kuzenimden biliyorum. aldırman demek illaki inceltmen falan demek degil, etraını toparlatırsın sadece yeterli olur zaten kaslarının sekli duzgun duruyor; sonrada almasan olur yine

Eee çok düdüklüü kullanırsan olacağıı buuu kaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana bence en iyisi tefal clipsoo :lepi:
Tefal clipsoo bende istiyorr ama çok pahalıı :sinifsinif:

Bu arada kaş demişken ben kaşlarımı aldırdım eşşek kız kaşlarımı öyle incelltikii sıçan kuyruğu kadar kaldıı mafoldumben
Şimdii badem yağı alıp sürücemm uzatıcamm artıkk :sinifsinif:

peki o dijital ekran neyle çalışıo pil mil falan mı?bu arada ben clipso alırsam bana bir gün boyunca düdüklü anlatacaksınız çünkü kafam karman çorman oldu -tatlicadiarzu- neyse kullanma kılavuzu vardır zaten şakkıdı

Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine, yakınlarına, sevdiklerine başsağlığı dilerim...
bu arada Kanarya'da otobüse atılan molotof kokteyli sonucu yanan 17 yaşındaki kardeşimiz dün hayatını kaybetti. Ona da Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı dilerim.

Allah belanızı versin,elleriniz kırılsın, Allah'ın sonsuz cehenneminde siz de:Saruboceq: yanın inşallah

nostalji kız gülpembe nerelerdesin acep :umursamaz:

nostalji senağlama

Ayyy beni yaz güzelim lütfen 2010 a kalmayayım kart gelin olmak istemiyorum da :çok üzgünüm:

sırnaşık şey

kızlar zaten nerdeyse aynı zamanlarda evlenicez artık hmileler topiğinede takılırız dimii

heee tabe tabe kesin de öyle oldu buket hanım laelaelaelaelae nostalji

arkadaşlar benim ve dimplessin düğün 14 mart yani 32 gün sonra

klava: kız pınar nerdesin? nostalji

ay kısmete bak siz de de kaydirigubbakcemile3

:teselli: haberleri seredince ben de umudum yitiriyorum. bazen seretmesem mi diyorum. sinir oluyorum içinde bulunduğumuz duruma ve bu hale düşürenlere...
Ama geçecek hepsi bigün sabır

evet buketcim bende senin gibi düşünüyorum biraz evliliğin yalnız olmanın tadını çıkarıcam hemen bebiş yapmam hem parasal durumlarda önemli

tabe tabeeeee çok çıkardın sırnaşık şey

canımm baharım hoşgeldinn :teselli:
aman küçük ev daha güzel
ben pişman oldum büyük ev tuttuğumuza
temizle temizle bitmiyo
korkma canım kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş, içini karartma
vereceği alt tarafı kaç aylık maaş ki? tazminat vercek mi niye hala veremiyo ya?
sigortan var mıydı bahar?

geçmiş olsun canım. ben olayı kaçırdım bi kıskançlık söz konusu galiba. babacının aldığı resimler de çok güzelmiş güle güle kullan.
ay ben ruh hastası derecesinde kıskanç oluyorum bazen.

ALINTI YAPMAYIN

ve size bişi diim mi ben Hayati'yi benim bi yakınımdan kıskanıyorum. ve ara ara rüyamda ikisini görüyorum. dün gece de gördüm yine kafayı yicem. ve Hayati de biliyo bu olayı. biraraya geldiğimizde mümkün mertebe samimi olmamaya çalışıyo. ama karşıdaki biraz yılışık. o yüzden ben sinir oluyorum. ve her biraraya gelmemiz sorun oluyo. napıcam ben ya
bana akıl verin, yalnız olayın ciddiyetini bozmadan lütfen. dalga geçenin kalbini ve ayrıyetten kafasını kırarım.
biraraya gelmeyin demeyin imkanı yok. çok yakın mecbur geliyoruz

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
burcu'nun benimle ilk muhataplığı :lepi: nostalji

herkes evleniyor
biz 14.06.2009

nostalji :asigim: ay ben de ben de

kaydirigubbakcemile3 nostalji

nostalji ahanda bakın, ben buluşmaya gelmek istemiştim ama cumartesi yapmamıştınız sanırım buluşmayı. olay burda başlıyo bu topikteki çocukluğuma indim. ben herkesle buluşmak istedim, olmayınca kendimi gizleme gereği hissettim :roflol: :roflol:
bu arada alıntı yapmayı bilmiyorum baksanıza kaydirigubbakcemile3

bende aldırmadım kaşlarımı hiçte belli olmadı :) ama benim doğuştan azdır kaşlar alınmış gibi durur en çok kaşlarımı sewiorum zaten bi onlar sorunsuz:)

hayatım öyle dıyosun yanıı
bide benm alıntılarımı bulamazsın belki kadnlar klubu dıye cıkıyor

sinay benimki setti cnm
2 tencere biri cam kapak diğeri düdüklü kapağı ama o kapak ikisinede uyumlu birinde yemeğin pişince hemen ötekisine alabiliosun sebze yemelklerinde derin olmayanı kullanıyorum
bak neler yaptım onlarda
mercimek çorbası
ıspanak
kereviz yemeği
pırasa
et haşlama
tavuk haşlama
yeşilmercimek yemeği
tabikideee nohutt
brokoli buharda pişirme
barbunya
hepside çook güzel oldu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…