Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

peki o dijital ekran neyle çalışıo pil mil falan mı?bu arada ben clipso alırsam bana bir gün boyunca düdüklü anlatacaksınız çünkü kafam karman çorman oldu -tatlicadiarzu- neyse kullanma kılavuzu vardır zaten şakkıdı

dikkat etmedim canım ama sanırım pille calısıyor arkasında hatırladıgım kadarıyla yuvarlak piller olurya bazı kol saati pilleri vardır hani onlar gibi biryer var diye hatırlıyorum. sen al ben anlatır canım sana; canın sagolsun. sadece cok onemli bisey soyleyeyim buharını boşaltırken buhar cıkan kısmı arka tarafa getirmeyi sakın unutma; ben bi defa yanlıslıkla kendimden tarafa getirmistim yuzum buhardan yanıyordu nerdeyse; aslında zamanın varsa biraz bekleyipp kendi kendine buharının gitmesi en iyisi zaten

Son düzenleme:
dikkat etmedim canım ama sanırım pille calısıyor arkasında hatırladıgım kadarıyla yuvarlak piller olurya bazı kol saati pilleri vardır hani onlar gibi biryer var diye hatırlıyorum. sen al ben anlatır canım sana; canın sagolsun. sadece cok onemli bisey soyleyeyim buharını bosaştırken buhar cıkan kısmı arka tarafa getirmeyi sakın unutma; ben bi defa yanlıslık kendimden tarafa getirmistim yuzum buhardan yanıyordu nerdeyse; aslında zamanın varsa biraz bekleyipp kendi kendine buharının gitmesi en iyisi zaten

pille çalışıo ben baktım :lepi:

hayatim aynı durum nişanlılık durumunda bende vardı
ve aynen seninki gibi gidip gelmek zorundaydık .yakındı nihayetinde
bende bi arkadaşa söledim oda yavaşca ağzını aramış
şimdi gayet iyi mesafe çok fazla oldu bölesi daha güzel
kocamı kaybedemezdim ama napim :lepi:
sen ne yapmayı düşünüyon peki aklından ne geçiyo

sinay ben 480 liraya aldım ama bende 2 tencere var
bende sordum 340 TL dediler şu an düşünme aşamasındayım çünkü 1 aylık ev kiramız -tatlicadiarzu-
Eee çok düdüklüü kullanırsan olacağıı buuu kaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana bence en iyisi tefal clipsoo :lepi:
Tefal clipsoo bende istiyorr ama çok pahalıı :sinifsinif:

Bu arada kaş demişken ben kaşlarımı aldırdım eşşek kız kaşlarımı öyle incelltikii sıçan kuyruğu kadar kaldıı mafoldumben
Şimdii badem yağı alıp sürücemm uzatıcamm artıkk :sinifsinif:
evettt pahalı taklitleri falan çıksada alsak sosyete pazarından falan :))))
geldim sinayım geldim
valla bilemem yıllarca mı kullanırız ama ben çok memnunum. bazen anneme diorum şunu şukadar da pişirdim
annemin düdüklüsü indir kaldır olandan :roflol: aaa benimki daha uzun sürede pişiriyooo

yani ben çok memnunum, pratik, kolay, hızlı ve sağlıklı, tefal, clipso clipso tefal gidenken sağda, dönerken solda :roflol: :roflol:
tefal paramı ver len reklam yaptım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

mannak karı :roflol:
bu arada herkes çok memnun olduğunu sölüo alıcam yaa gidersen sağa dönerken sola dönecem -tatlicadiarzu-

hayatım
canım senin durumunda olsam aynı tepkide olurdum
şöle bi düşündümde olurdum yani.
çünkü bende kıskancımdır.. ama biliyorumki eşine güvenin sonsuz ..hayati enişteden kaynaklanan bişey yok ama
bu zamanda kadınlar çok fena yaaa vallahi korkuyorum hemcinslerimden
dikkat çekmek için yapmakayacakları şey yok.
size bende bişey anlatayım mı :sinifsinif:
şimdi benim nişanımın olduğu zamanlardı..
benim bi arkadasım var düşününki 8 senelik bir arkadasım bu . evlerimiz çok yakın çok samimiydik çokda severdim ama güvendiğin dağlara kar yağıyor işte benim nişanım biraz acele ve bu süreçte o yakın arkadasım ile nişanlım birbirlerini tanımıyorlar.. nişanda tam olarak gördü arkadasım ve o gün
bi görseniz öyle bir samimiyet kuruyor ki içine düşecek nerdeyse sanki dersinki bu senelerdir tanıyor bu oğlanı.nişanlım bile şaşırmıştı yani. nişanım bitti
beni eve bıraktıklarında arkadasımda yanımda kaldı eve geldi benimle.
sonra günün analizini ediyoruz falan bana demesinmi hakanada sorarsın beni nasıl bulmuş beğenmişmiii akannehir..
nan sanane benim nişanlımın seni beğenmesinden dimi. o an öyle kötü oldum ki yani senelerdir tanıyamamısım yani bilirdim öyle zıpkın erkeklerle muhabbet kurmayı seven biri oldunu ama benim en yakınımsın yaa denecek şey mi. inanın o gün bugündür 1.5 sene olacak onu en son nişanımın olduğu gün gördüm ve irtibatımı kestim kesinlikle birdahada görüşmedim.
kadınlar çok fena yaaa iğreniyorum böylelerinden

Sinay cnm benki düdüklü kullanmaktan acayip korkan insan evlendikten sonra düdüklü uzmanı oldum.(sakın başka yere çekmeyin gebertirirm)
ben sana tüm detaylarıyla anlatırım kuzumm

Böcük çok tatlısın sen yaa:)aldırma kaşlarını

yok nan aldıram karar verdım
tskler:kedi:
gunaydın nıhallll
he bide bocugum kayınvalıdenlere cok sevındım gelceklermıs bak bu super olmuss

saol cnmŞeniz
ekledımkı
kaldırdımkı
albumlerden baksana edırne albumumden sana zahmet
böcük kaşlarını aldır bencede cunku o kaş etrafındaki kucuk kıllar varya o kadar pudra falan surulunce hos durmuyorlar, kuzenimden biliyorum. aldırman demek illaki inceltmen falan demek degil, etraını toparlatırsın sadece yeterli olur zaten kaslarının sekli duzgun duruyor; sonrada almasan olur yine

tmm cnm zemuszemuscok saol

HAYATıM rüyamı anlatıyorum.

Şimdi seninle oturuyoruz evde, senin evmiş ilk önce, sonra diyorsun ki pufiş sen aşağıya bizim eve in bir bak bilgisayarıma ben yapamadım diyorsun...

Tamam diyorum böyle köşede duran bilgisayar var msn adresleri felan var bakıyorum ama kurcalamayım ben diyorum hayatime söyleyim de beraber bakalım diyorum sonra tam çıkacakken salonun önünden geçiyorum senin o renkli berjerlerini görüyorum içeri girmek istiyorum ama sonra vazgeçiyorum tam kapıdan çıkarken arkamdan banyoya giren bir adam görüyorum bıyıklı hafif kafasının üstü kel, ama böyle çarşafa dolanmış...

Sonra babasıdır felan herhalde diyorum yukarı çıkıyorum sana söylemiyorum bişey...
Yukarı çıkıyorum sen iki kadınla oturuyorsun rahle var ortada 2 de KURANI KERıM senin komşularınmış onlar ve sen her gün onlara KURAN öğretiyormuşsun.
Kadının biri kıvırcık saçlı böyle kabarık ama oval kafalar oluyor ya küt gibi oyle diğer kadını hatırlamıyorum.
ışte sen kadınlarla konuşuyorsun bende izliyorum sizi...

Öyle bu kadar işte....
Hayır olsun inşallah...

Bu arada bi yere kadar gidip gelcem kıskançlık olayına değincem.

evet sıldımya kendımı ondan
neden sildin esmacım

hayatım
canım senin durumunda olsam aynı tepkide olurdum
şöle bi düşündümde olurdum yani.
çünkü bende kıskancımdır.. ama biliyorumki eşine güvenin sonsuz ..hayati enişteden kaynaklanan bişey yok ama
bu zamanda kadınlar çok fena yaaa vallahi korkuyorum hemcinslerimden
dikkat çekmek için yapmakayacakları şey yok.
size bende bişey anlatayım mı :sinifsinif:
şimdi benim nişanımın olduğu zamanlardı..
benim bi arkadasım var düşününki 8 senelik bir arkadasım bu . evlerimiz çok yakın çok samimiydik çokda severdim ama güvendiğin dağlara kar yağıyor işte benim nişanım biraz acele ve bu süreçte o yakın arkadasım ile nişanlım birbirlerini tanımıyorlar.. nişanda tam olarak gördü arkadasım ve o gün
bi görseniz öyle bir samimiyet kuruyor ki içine düşecek nerdeyse sanki dersinki bu senelerdir tanıyor bu oğlanı.nişanlım bile şaşırmıştı yani. nişanım bitti
beni eve bıraktıklarında arkadasımda yanımda kaldı eve geldi benimle.
sonra günün analizini ediyoruz falan bana demesinmi hakanada sorarsın beni nasıl bulmuş beğenmişmiii akannehir..
nan sanane benim nişanlımın seni beğenmesinden dimi. o an öyle kötü oldum ki yani senelerdir tanıyamamısım yani bilirdim öyle zıpkın erkeklerle muhabbet kurmayı seven biri oldunu ama benim en yakınımsın yaa denecek şey mi. inanın o gün bugündür 1.5 sene olacak onu en son nişanımın olduğu gün gördüm ve irtibatımı kestim kesinlikle birdahada görüşmedim.
kadınlar çok fena yaaa iğreniyorum böylelerinden

çok haklısın canım artık bende çok korkuyom valla
erkeklerden daha tehlikeliler
bu devirde babana bile güvenmicen valla

edaaaaaaaaaa hoş geldinnnnnnnnn

Son düzenleme:
ee kımse dememış ben dıyım
haberlerı ızledım sabah ceyrek 97 tlden 89 tl düüştuu oleyyy
düşsun yaa herkes baa ceyrek alsın:roflol:

Sonra babasıdır felan herhalde diyorum yukarı çıkıyorum sana söylemiyorum bişey...
Yukarı çıkıyorum sen iki kadınla oturuyorsun rahle var ortada 2 de KURANI KERİM senin komşularınmış onlar ve sen her gün onlara KURAN öğretiyormuşsun.
Kadının biri kıvırcık saçlı böyle kabarık ama oval kafalar oluyor ya küt gibi oyle diğer kadını hatırlamıyorum.
İşte sen kadınlarla konuşuyorsun bende izliyorum sizi....

güzel bi rüyaymış yaa hayatım bak kuran öğretiyomussun
hayır olsun inşallah

Bu arada hani değişik felan dedim ya etkilendim de o yüzden öyle dedim Kuran felan görünce, belirteyim dedim. akannehir

X