Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tmm kaşlarımı aldıram barı
ınş sonra sorun olmaz
sonra aldrmak ıstemıyorm bıde onunla uğrasmak
ne bılem yarı cevrede aldrma dıo
neyse aldrmak en ıyısı sanırım

sözdeydı saclarım dalgalı
kınadada ona benzer olcak cıcek neyım olabılır basımda
bındallı gıycem ne gıder bılmıyomkı

ebru gundesın o resmını bılıym dur bı bakem

erva sen gul diye yazıyom bitanem

oyy tatlım benım opuyorumnanaktan

ervaaaaaaaaaa dünkibalköpüğü olayı şöle cnm
ben geçmişi okumadan direk lapin gibi atladığım için
esmayı gördüm o sitede
sanki ervada var gibi bişey anlamışım
ondan yawrimm
başka bişey değil yani

hmmm anladım çisil kaydirigubbakcemile3

gunaydın cnm
akşam gelemedım yaa :sinifsinif:affet
benım uşak aradı ablası kuruyemış kına almış
kınayı paket yapcakmışta kuruyemışı bıgun önceden yapcakmış
oturduk oraya gıttık
k valıdem amelıyat olmaktan vazgectı düğünden sonra
cok mutluyum yaa gelcek düğüne cnm benım
uçak bıletlerını aşkım aldı
k babam k valıdem gorucem gelıyo
ayrıca dayısı halası enıstesı de gelıyo

aklıma geldın akşam ama dedim işi çıkmıştır.
canım ne güzel bak sevindim geliyor demek kayınvaliden
inşallah sağlığınada kavusur..

böcük uğraşma yaa o kadar benim dantelli bütün çarşaflarım bazanın altını beklio
hem boşuna yer işgal edio hemde bütçeye zararı oluo çok gereksiz
ben normal nevresimlerimi kullanıyorum yıka yıka ser ohh mis

çok haklısın hiç kullanılmuıyor yaa bütün herkes mi aynı şeyi söyler
bendede okadar cok var ki anneme şimdiden diyorum ben bunları kullanamam diye
ya çok eskide kalmış gibi geliyo bana.

yaa bı sorum olcak
kına gecemde saclarımı bukleler halınde dağınık bırakmak ıstıyrum
düğündede topuz olcak
acep topuzum duz fönlu mu yoksa dalgalı mı olsamafoldumben

ben dalgalı derim zaten normalde hep düz insanlar değişik görmeli seni
nikahında canım

ayy bıde aklıma geldı ben kaşlarımı hıc aldrmadım:tomato: zaten normalde duzgun yanı
düğün gunu aldrmak ıstemıyorum
sızce bellı mı yaa albumlerdede baska resımlerım var bakabılırsınız kaşlarıma

aldırmalısın.
tamam öle göze batan anormal bişiy yok canım ama
y,nede o gün sen farklı değişik olmalısın
ve heleki kaş insanı çok değiştiriyor
senin yapacağın şey zaten toparlatmak etrafındakileri temizlicekler
çünkü zaten öle çok kaşın yok..

dakikasını dijital ekranından mı ayarlıyorsun öyle düdük indir kaldır yok yani -tatlicadiarzu-

hadi yaaa kaç litre alayım peki ???

sinaycım düdüklünün üzerinde bi dijital saat var; ocaga koyunca onu mesela 10 dakikaya ayarlıyorsun; bu sırada duduklunun uzerinde durması gerekiyor saatin. saat hemen geri sayıma baslamıyor; o saat bildigim kadarıyla basınc yarlı falan bisey ve duduklu yeterli basınca ulasınca (yada kaynayınca) geri sayıma baslıyor geri sayıma baslayınca bir kez otuyor ozaman duduklunun uzerinden alabilirsin yada orada kalabilir geri sayım biitp 10 dakika dolunca otmeye baslıyor saati kapatıp altını sonudruyorsun. kapagında 3 asamalı buhar ayar kısmı var; cevirerek ayarlıyorsun. bir tanesinde buharı bosaltıyorsun bir tanesi sebze pişirirken getirdigin konum bir taneside et pişirriken getirdiğin konum. ben herseyi et konumunda pişirip sureyi kısa tutuyorum. kac litre olayuına gelince en buyugu alma bi kucugunu al derim; 6lt miydi bı kucu 8 litremiydi emin degilim bence yeterli canım

cısılcım o ebru gundesın sacından eda yaptırmıycakmıydı ben boyle hatırlıyomda
bilmiyom ki cnm ya
ama ben o saça bitiyom
edaya çok yakışır yüzü yuvarlak oldu üçün

akıllım almadınızmı birbirinizin mail adresini fln:KK70:
kız o gün konuştuk ondan sonra bi daha ben göremedim ki :umursamaz::umursamaz:

gunaydın kızlarr ben geldımm
hoşgeldin nihalimmm
nasıl gidiyo işler

böcük kaşlarını aldır bencede cunku o kaş etrafındaki kucuk kıllar varya o kadar pudra falan surulunce hos durmuyorlar, kuzenimden biliyorum. aldırman demek illaki inceltmen falan demek degil, etraını toparlatırsın sadece yeterli olur zaten kaslarının sekli duzgun duruyor; sonrada almasan olur yine

kızlar clipso düdüklü tencere alan kullanan
yada bir yakını akrabası herneyse kullanan var mı
ben düdüklü tenceremden acayip sıkıntılıyım
kurban bayramında rezil etti beni
değiştirmeye karar verdim
şimdi karar aşamasındayım
çünkü az buz para değil olmuşken iyi olsun yıllarca kullanıyım diyorum
hayatım var bildiğim başka kimler var tefal clipso kullanan
Eee çok düdüklüü kullanırsan olacağıı buuu kaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana bence en iyisi tefal clipsoo :lepi:
Tefal clipsoo bende istiyorr ama çok pahalıı :sinifsinif:

Bu arada kaş demişken ben kaşlarımı aldırdım eşşek kız kaşlarımı öyle incelltikii sıçan kuyruğu kadar kaldıı mafoldumben
Şimdii badem yağı alıp sürücemm uzatıcamm artıkk :sinifsinif:

sinaycım düdüklünün üzerinde bi dijital saat var; ocaga koyunca onu mesela 10 dakikaya ayarlıyorsun; bu sırada duduklunun uzerinde durması gerekiyor saatin. saat hemen geri sayıma baslamıyor; o saat bildigim kadarıyla basınc yarlı falan bisey ve duduklu yeterli basınca ulasınca (yada kaynayınca) geri sayıma baslıyor geri sayıma baslayınca bir kez otuyor ozaman duduklunun uzerinden alabilirsin yada orada kalabilir geri sayım biitp 10 dakika dolunca otmeye baslıyor saati kapatıp altını sonudruyorsun. kapagında 3 asamalı buhar ayar kısmı var; cevirerek ayarlıyorsun. bir tanesinde buharı bosaltıyorsun bir tanesi sebze pişirirken getirdigin konum bir taneside et pişirriken getirdiğin konum. ben herseyi et konumunda pişirip sureyi kısa tutuyorum. kac litre olayuına gelince en buyugu alma bi kucugunu al derim; 6lt miydi bı kucu 8 litremiydi emin degilim bence yeterli canım

peki o dijital ekran neyle çalışıo pil mil falan mı?bu arada ben clipso alırsam bana bir gün boyunca düdüklü anlatacaksınız çünkü kafam karman çorman oldu -tatlicadiarzu- neyse kullanma kılavuzu vardır zaten şakkıdı

Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine, yakınlarına, sevdiklerine başsağlığı dilerim...
bu arada Kanarya'da otobüse atılan molotof kokteyli sonucu yanan 17 yaşındaki kardeşimiz dün hayatını kaybetti. Ona da Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı dilerim.

Allah belanızı versin,elleriniz kırılsın, Allah'ın sonsuz cehenneminde siz de:Saruboceq: yanın inşallah

arsimacıgım o tabaklardan hala varmıdır biz ilerde bol bol film izlicekmişizde oyuzden almak istiyim bu föndü tabaklarını ben kahve dünyasınde vardı ben tophanedekine gittim ama birzcık kazık gibi idi 45 lira gibi

nostalji kız gülpembe nerelerdesin acep :umursamaz:

kızlar az önce burda çok güzel arkadaşlıklar kurduğumuzu düşündüm:) şuan daha bekarız ama günler geçicek birbirimizin gelinlikli resimlerini görücez inşallah.benim kardeşim yok tek çocuğum isterdim olsaydı bi kardeşim onunla paylaşmak herşeyi oyüzden burda geçirdiğim zamanlar hepimizin evine aldığı cicileri görmek çok güzel bişey. mısracığın evini görüncede çok duygulanmıştım. yüce rabbim hepinize sağlıkla mutluluk dolu yuvalar kurmayı nasip etsin. benim birsürü kardeşim oldu artık:))

nostalji senağlama

Ayyy beni yaz güzelim lütfen 2010 a kalmayayım kart gelin olmak istemiyorum da :çok üzgünüm:

sırnaşık şey

kızlar zaten nerdeyse aynı zamanlarda evlenicez artık hmileler topiğinede takılırız dimii

heee tabe tabe kesin de öyle oldu buket hanım laelaelaelaelae nostalji

arkadaşlar benim ve dimplessin düğün 14 mart yani 32 gün sonra

:eek:klava: kız pınar nerdesin? nostalji

Ayyy tam yatağa bişey serme konuşuluyor daha önce anlatmamışımdır. Bizim ilk gece ekru pike takımım var yaaa süslü onu sermiştik. Ama içinde uyumak kısmet olmamıştı

Çünkü evlendiğimizde izmirde 4 günlük su kesintisi vardı. Düşünsenize ilk gece su yok :roflol: Makyajımı ıslak mendille silmeye çalıştık ama yok yani gelin makyajını biliyosunuz. Üstelik yalın ayak oynamışım ayaklarımkir içinde onu da ıslak mendille sildik bi kutuyu bitirdik ama pistim hala :roflol: Oturma odasına kanepeye kocişin eskiyatak çarşafını sermiştik üstünde öle uyuduk

ay kısmete bak siz de de kaydirigubbakcemile3

kızlar merahbaba

canım çok sııkkın bu ara acayip gerginlik ve sıkkınlık söz konusu

bugünde regli oldum oınunda etkisi var tebii ama

offf ne biliiim hierşey ters gidioo sankiii

allahıma çok şükür gene amaa

ülkedeki kaos işsizlikkk hiç umudum yok artık benim gelecektennn

daraltıı bu ülke beniii

:teselli: haberleri seredince ben de umudum yitiriyorum. bazen seretmesem mi diyorum. sinir oluyorum içinde bulunduğumuz duruma ve bu hale düşürenlere...
Ama geçecek hepsi bigün sabır

evet buketcim bende senin gibi düşünüyorum biraz evliliğin yalnız olmanın tadını çıkarıcam hemen bebiş yapmam hem parasal durumlarda önemli

tabe tabeeeee çok çıkardın sırnaşık şey

slm kızlar cook ayrı kaldım sizden farkındayım..mafoldumben
nişanlımla ev bakmaya başladık kirada oturmaya karar verdik diğer eve masraf yapmıcaz.

ama hem kesemize uygun hem istedimiz gibi küçük şirin ev bulmak cok zor içim sıkıldı valla.. ev gezdikçe evlilikten korktum yapabilicemmi dedim kendi kendime.öyle işte topikte neler var neler yok herşey yolundadır işallahopuyorumnanaktan

hee bide nişanlım kpss kitabı aldı ders calışmaya başladım.paramı hala alamadım 1 ocak dedi vermezse mahkemeye gidicem nasılsa o cıkardı olarak gösterdim.işsizlik sigortası alıcam diye

canımm baharım hoşgeldinn :teselli:
aman küçük ev daha güzel
ben pişman oldum büyük ev tuttuğumuza
temizle temizle bitmiyo
korkma canım kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş, içini karartma
vereceği alt tarafı kaç aylık maaş ki? tazminat vercek mi niye hala veremiyo ya?
sigortan var mıydı bahar?

slm kızlar ya grip oldum ne zamandır takip edemedim sizleri
yataktan kaldıramadım başımı ne lanet bişey bu yaa
ölüyrm sandım
şimdi alıntı yapılmış beta cnm aldıkların çok gzl havlular süper:)

geçmiş olsun canım. ben olayı kaçırdım bi kıskançlık söz konusu galiba. babacının aldığı resimler de çok güzelmiş güle güle kullan.
ay ben ruh hastası derecesinde kıskanç oluyorum bazen.

ALINTI YAPMAYIN

ve size bişi diim mi ben Hayati'yi benim bi yakınımdan kıskanıyorum. ve ara ara rüyamda ikisini görüyorum. dün gece de gördüm yine kafayı yicem. ve Hayati de biliyo bu olayı. biraraya geldiğimizde mümkün mertebe samimi olmamaya çalışıyo. ama karşıdaki biraz yılışık. o yüzden ben sinir oluyorum. ve her biraraya gelmemiz sorun oluyo. napıcam ben ya
bana akıl verin, yalnız olayın ciddiyetini bozmadan lütfen. dalga geçenin kalbini ve ayrıyetten kafasını kırarım.
biraraya gelmeyin demeyin imkanı yok. çok yakın mecbur geliyoruz

ya var ya tatlişim bu gün burası öyle hızlı ilerlediki bende eklediğin şeyleri bulup bakıcam diye canım çıktı :roflol: set üstü bencede bosch kaliteli marka sorun çıkacağını sanmam iyi günlerde kullan. mısır patlatma makinasında da canım marka önemli değil zaten bizim evde de var markası belli değil ama varya canavar gibi patlatıyor.. sadece yağlı patlatmıyor işte. tek sorun o bende mısırı yağlı ve tuzlu severim...

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
burcu'nun benimle ilk muhataplığı :lepi: nostalji

herkes evleniyor
biz 14.06.2009

nostalji :asigim: ay ben de ben de

hoşbulduk buketcimm bu arada banada GAMZE diyebilirsiniz:)) saat 1 de kayınvaldemle davetiyeyi halledicez bugün bide gelinlik son provam var kısmen bitmiş halini giyeceğim ayy çok heyecanlıyım kıslarrrr:)) yarında annem geliooo onuda çok özledimmm.

kaydirigubbakcemile3 nostalji

burcuözge, songa (tavsiyen için), pashmina, böcük, Azelya (güzel sözlerin için), burcucello, bktbb, tubis ve Arsima:1hug:

hepinize çok teşekkür ederim. öldüm bittim sayfaları bitircem diye ya. tam bitti diyorum, sayfalar arttıkça artıyordelikafaduldenyoruldum

eğer buluşmanız ctesi gününe denk gelirse kabul ederseniz ben de gelmek isterim:dance: (Allah'tan bi mani çıkmazsa tabii)

nostalji ahanda bakın, ben buluşmaya gelmek istemiştim ama cumartesi yapmamıştınız sanırım buluşmayı. olay burda başlıyo bu topikteki çocukluğuma indim. ben herkesle buluşmak istedim, olmayınca kendimi gizleme gereği hissettim :roflol: :roflol:
bu arada alıntı yapmayı bilmiyorum baksanıza kaydirigubbakcemile3

Şeniz Şeniz

kız bocuge sorudugn sorunn cevabını verem
cunku bi ara suan sadece resım topiği varya ceyızde orda yazıyorduk sonra yarısını buray yarısını oraya attılarda yenı duzenleme yaptılar ya

heee tamam hatırladım o arada gümbürtüye gitti tabii bazı sayfalar
sağol canım Şeniz
geçmiş olsun bu arada

bi de insan eltisinden kıskanır mı demişsin.
heeyyy uyan esmaa
kadını bilezikleri için bebeğinin gözü önünde bıçaklayın cani kim çıktı, kadının eltisi

ayrıca bu dünyada olmayacak bişey yok herşey olabilir. boşuna babana bile güvenme o da anneni die bi laf var kaydirigubbakcemile3

Ayhh sabah 7 de uyandım biraz daha biraz daha derken 7,30 a kadar uyumuşum az daha geç kalıyordum.:bbo:
Neyse işte 7 den 7,30 a kadar olan sürede HAYATİM i rüyamda gördüm çok denişikti...
Çabuk gel HAYATİM anlatıcam...

ay geldim noluyo len herkes beni rüyasında görüyo, ölcem mi yoksa alla alla :gitme:

annem dantellerını sardıralım dıo
onlardan brı olcak sanırım:hulya:

ben hala şu sardırma ne anlamadım?

anam herkeste hayatımı[/B]görüyo heee
valla rüyaların kadını oldu hehehe kaydirigubbakcemile3
ama dün sen cıkarken dedimki uyumadan önce benı dusun bilinçaltına gireyim beni gör kaydirigubbakcemile3

heee sorma gelen giden beni görüyo :lepi:

kızlar alt alta bi sürü alıntı nasıl yapyonuz yaw bi deyin banada

ama alt alta istediim kadar alamıom

acemi buket naniknanik nostalji

ben yeni sayfada acıp hepsini bi sayfaya kopyalıyorum
aslında başka formülü varmış ama çözemedim
laz aklı bunu ediyorum :roflol:

öyle olurmu ayol
herkes anca kendini çekip çeviriyor
sağol yinede

:roflol: :roflol: nostalji

gülayyy bu aralar nasılsın cnm bebek rahatsız ediyomu çok
hayatimmm günaydınnnnnnn

günaydın

kızlar clipso düdüklü tencere alan kullanan
yada bir yakını akrabası herneyse kullanan var mı
ben düdüklü tenceremden acayip sıkıntılıyım
kurban bayramında rezil etti beni
değiştirmeye karar verdim
şimdi karar aşamasındayım
çünkü az buz para değil olmuşken iyi olsun yıllarca kullanıyım diyorum
hayatım var bildiğim başka kimler var tefal clipso kullanan

geldim sinayım geldim
valla bilemem yıllarca mı kullanırız ama ben çok memnunum. bazen anneme diorum şunu şukadar da pişirdim
annemin düdüklüsü indir kaldır olandan :roflol: aaa benimki daha uzun sürede pişiriyooo

yani ben çok memnunum, pratik, kolay, hızlı ve sağlıklı, tefal, clipso clipso tefal gidenken sağda, dönerken solda :roflol: :roflol:
tefal paramı ver len reklam yaptım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ayy bıde aklıma geldı ben kaşlarımı hıc aldrmadım:tomato: zaten normalde duzgun yanı
düğün gunu aldrmak ıstemıyorum
sızce bellı mı yaa albumlerdede baska resımlerım var bakabılırsınız kaşlarıma

ben de resmi görünce kaşlarını mı aldırdın die sorcaktım? ama aldırmamışsın kaydirigubbakcemile3

bende aldırmadım kaşlarımı hiçte belli olmadı :) ama benim doğuştan azdır kaşlar alınmış gibi durur en çok kaşlarımı sewiorum zaten bi onlar sorunsuz:)

hayatım öyle dıyosun yanıı
bide benm alıntılarımı bulamazsın belki kadnlar klubu dıye cıkıyor

sinay benimki setti cnm
2 tencere biri cam kapak diğeri düdüklü kapağı ama o kapak ikisinede uyumlu birinde yemeğin pişince hemen ötekisine alabiliosun sebze yemelklerinde derin olmayanı kullanıyorum
bak neler yaptım onlarda
mercimek çorbası
ıspanak
kereviz yemeği
pırasa
et haşlama
tavuk haşlama
yeşilmercimek yemeği
tabikideee nohutt
brokoli buharda pişirme
barbunya
hepside çook güzel oldu cnm