- 29 Ekim 2008
- 3.901
- 5
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erva sen gul diye yazıyom bitanem
ervaaaaaaaaaa dünkibalköpüğü olayı şöle cnm
ben geçmişi okumadan direk lapin gibi atladığım için
esmayı gördüm o sitede
sanki ervada var gibi bişey anlamışım
ondan yawrimm
başka bişey değil yani
gunaydın cnm
akşam gelemedım yaa :sinifsinif:affet
benım uşak aradı ablası kuruyemış kına almış
kınayı paket yapcakmışta kuruyemışı bıgun önceden yapcakmış
oturduk oraya gıttık
k valıdem amelıyat olmaktan vazgectı düğünden sonra
cok mutluyum yaa gelcek düğüne cnm benım
uçak bıletlerını aşkım aldı
k babam k valıdem gorucem gelıyo
ayrıca dayısı halası enıstesı de gelıyo
böcük uğraşma yaa o kadar benim dantelli bütün çarşaflarım bazanın altını beklio
hem boşuna yer işgal edio hemde bütçeye zararı oluo çok gereksiz
ben normal nevresimlerimi kullanıyorum yıka yıka ser ohh mis
yaa bı sorum olcak
kına gecemde saclarımı bukleler halınde dağınık bırakmak ıstıyrum
düğündede topuz olcak
acep topuzum duz fönlu mu yoksa dalgalı mı olsamafoldumben
ayy bıde aklıma geldı ben kaşlarımı hıc aldrmadım:tomato: zaten normalde duzgun yanı
düğün gunu aldrmak ıstemıyorum
sızce bellı mı yaa albumlerdede baska resımlerım var bakabılırsınız kaşlarıma
dakikasını dijital ekranından mı ayarlıyorsun öyle düdük indir kaldır yok yani -tatlicadiarzu-
hadi yaaa kaç litre alayım peki ???
gunaydın kızlarr ben geldımm
EKLE bakalımkarar verın nan
sımdık bı resmımı eklıycem öle bakın hee
bilmiyom ki cnm yacısılcım o ebru gundesın sacından eda yaptırmıycakmıydı ben boyle hatırlıyomda
kız o gün konuştuk ondan sonra bi daha ben göremedim ki :umursamaz::umursamaz:akıllım almadınızmı birbirinizin mail adresini fln
hoşgeldin nihalimmmgunaydın kızlarr ben geldımm
Eee çok düdüklüü kullanırsan olacağıı buuu kaydirigubbakcemile3kızlar clipso düdüklü tencere alan kullanan
yada bir yakını akrabası herneyse kullanan var mı
ben düdüklü tenceremden acayip sıkıntılıyım
kurban bayramında rezil etti beni
değiştirmeye karar verdim
şimdi karar aşamasındayım
çünkü az buz para değil olmuşken iyi olsun yıllarca kullanıyım diyorum
hayatım var bildiğim başka kimler var tefal clipso kullanan
sinaycım düdüklünün üzerinde bi dijital saat var; ocaga koyunca onu mesela 10 dakikaya ayarlıyorsun; bu sırada duduklunun uzerinde durması gerekiyor saatin. saat hemen geri sayıma baslamıyor; o saat bildigim kadarıyla basınc yarlı falan bisey ve duduklu yeterli basınca ulasınca (yada kaynayınca) geri sayıma baslıyor geri sayıma baslayınca bir kez otuyor ozaman duduklunun uzerinden alabilirsin yada orada kalabilir geri sayım biitp 10 dakika dolunca otmeye baslıyor saati kapatıp altını sonudruyorsun. kapagında 3 asamalı buhar ayar kısmı var; cevirerek ayarlıyorsun. bir tanesinde buharı bosaltıyorsun bir tanesi sebze pişirirken getirdigin konum bir taneside et pişirriken getirdiğin konum. ben herseyi et konumunda pişirip sureyi kısa tutuyorum. kac litre olayuına gelince en buyugu alma bi kucugunu al derim; 6lt miydi bı kucu 8 litremiydi emin degilim bence yeterli canım
arsimacıgım o tabaklardan hala varmıdır biz ilerde bol bol film izlicekmişizde oyuzden almak istiyim bu föndü tabaklarını ben kahve dünyasınde vardı ben tophanedekine gittim ama birzcık kazık gibi idi 45 lira gibi
kızlar az önce burda çok güzel arkadaşlıklar kurduğumuzu düşündüm:) şuan daha bekarız ama günler geçicek birbirimizin gelinlikli resimlerini görücez inşallah.benim kardeşim yok tek çocuğum isterdim olsaydı bi kardeşim onunla paylaşmak herşeyi oyüzden burda geçirdiğim zamanlar hepimizin evine aldığı cicileri görmek çok güzel bişey. mısracığın evini görüncede çok duygulanmıştım. yüce rabbim hepinize sağlıkla mutluluk dolu yuvalar kurmayı nasip etsin. benim birsürü kardeşim oldu artık:))
Ayyy beni yaz güzelim lütfen 2010 a kalmayayım kart gelin olmak istemiyorum da :çok üzgünüm:
kızlar zaten nerdeyse aynı zamanlarda evlenicez artık hmileler topiğinede takılırız dimii
arkadaşlar benim ve dimplessin düğün 14 mart yani 32 gün sonra
Ayyy tam yatağa bişey serme konuşuluyor daha önce anlatmamışımdır. Bizim ilk gece ekru pike takımım var yaaa süslü onu sermiştik. Ama içinde uyumak kısmet olmamıştı
Çünkü evlendiğimizde izmirde 4 günlük su kesintisi vardı. Düşünsenize ilk gece su yok :roflol: Makyajımı ıslak mendille silmeye çalıştık ama yok yani gelin makyajını biliyosunuz. Üstelik yalın ayak oynamışım ayaklarımkir içinde onu da ıslak mendille sildik bi kutuyu bitirdik ama pistim hala :roflol: Oturma odasına kanepeye kocişin eskiyatak çarşafını sermiştik üstünde öle uyuduk
kızlar merahbaba
canım çok sııkkın bu ara acayip gerginlik ve sıkkınlık söz konusu
bugünde regli oldum oınunda etkisi var tebii ama
offf ne biliiim hierşey ters gidioo sankiii
allahıma çok şükür gene amaa
ülkedeki kaos işsizlikkk hiç umudum yok artık benim gelecektennn
daraltıı bu ülke beniii
evet buketcim bende senin gibi düşünüyorum biraz evliliğin yalnız olmanın tadını çıkarıcam hemen bebiş yapmam hem parasal durumlarda önemli
slm kızlar cook ayrı kaldım sizden farkındayım..mafoldumben
nişanlımla ev bakmaya başladık kirada oturmaya karar verdik diğer eve masraf yapmıcaz.
ama hem kesemize uygun hem istedimiz gibi küçük şirin ev bulmak cok zor içim sıkıldı valla.. ev gezdikçe evlilikten korktum yapabilicemmi dedim kendi kendime.öyle işte topikte neler var neler yok herşey yolundadır işallahopuyorumnanaktan
hee bide nişanlım kpss kitabı aldı ders calışmaya başladım.paramı hala alamadım 1 ocak dedi vermezse mahkemeye gidicem nasılsa o cıkardı olarak gösterdim.işsizlik sigortası alıcam diye
slm kızlar ya grip oldum ne zamandır takip edemedim sizleri
yataktan kaldıramadım başımı ne lanet bişey bu yaa
ölüyrm sandım
şimdi alıntı yapılmış beta cnm aldıkların çok gzl havlular süper:)
ya var ya tatlişim bu gün burası öyle hızlı ilerlediki bende eklediğin şeyleri bulup bakıcam diye canım çıktı :roflol: set üstü bencede bosch kaliteli marka sorun çıkacağını sanmam iyi günlerde kullan. mısır patlatma makinasında da canım marka önemli değil zaten bizim evde de var markası belli değil ama varya canavar gibi patlatıyor.. sadece yağlı patlatmıyor işte. tek sorun o bende mısırı yağlı ve tuzlu severim...
herkes evleniyor
biz 14.06.2009
hoşbulduk buketcimm bu arada banada GAMZE diyebilirsiniz:)) saat 1 de kayınvaldemle davetiyeyi halledicez bugün bide gelinlik son provam var kısmen bitmiş halini giyeceğim ayy çok heyecanlıyım kıslarrrr:)) yarında annem geliooo onuda çok özledimmm.
burcuözge, songa (tavsiyen için), pashmina, böcük, Azelya (güzel sözlerin için), burcucello, bktbb, tubis ve Arsima:1hug:
hepinize çok teşekkür ederim. öldüm bittim sayfaları bitircem diye ya. tam bitti diyorum, sayfalar arttıkça artıyordelikafaduldenyoruldum
eğer buluşmanız ctesi gününe denk gelirse kabul ederseniz ben de gelmek isterim:dance: (Allah'tan bi mani çıkmazsa tabii)
Şeniz Şeniz
kız bocuge sorudugn sorunn cevabını verem
cunku bi ara suan sadece resım topiği varya ceyızde orda yazıyorduk sonra yarısını buray yarısını oraya attılarda yenı duzenleme yaptılar ya
heee tamam hatırladım o arada gümbürtüye gitti tabii bazı sayfalar
sağol canım Şeniz
geçmiş olsun bu arada
bi de insan eltisinden kıskanır mı demişsin.
heeyyy uyan esmaa
kadını bilezikleri için bebeğinin gözü önünde bıçaklayın cani kim çıktı, kadının eltisi
ayrıca bu dünyada olmayacak bişey yok herşey olabilir. boşuna babana bile güvenme o da anneni die bi laf var kaydirigubbakcemile3
Ayhh sabah 7 de uyandım biraz daha biraz daha derken 7,30 a kadar uyumuşum az daha geç kalıyordum.:bbo:
Neyse işte 7 den 7,30 a kadar olan sürede HAYATİM i rüyamda gördüm çok denişikti...
Çabuk gel HAYATİM anlatıcam...
ay geldim noluyo len herkes beni rüyasında görüyo, ölcem mi yoksa alla alla :gitme:
annem dantellerını sardıralım dıo
onlardan brı olcak sanırım:hulya:
ben hala şu sardırma ne anlamadım?
anam herkeste hayatımı[/B]görüyo heee
valla rüyaların kadını oldu hehehe kaydirigubbakcemile3
ama dün sen cıkarken dedimki uyumadan önce benı dusun bilinçaltına gireyim beni gör kaydirigubbakcemile3
heee sorma gelen giden beni görüyo :lepi:
kızlar alt alta bi sürü alıntı nasıl yapyonuz yaw bi deyin banada
ama alt alta istediim kadar alamıom
acemi buket naniknanik nostalji
ben yeni sayfada acıp hepsini bi sayfaya kopyalıyorum
aslında başka formülü varmış ama çözemedim
laz aklı bunu ediyorum :roflol:
öyle olurmu ayol
herkes anca kendini çekip çeviriyor
sağol yinede
:roflol: :roflol: nostalji
gülayyy bu aralar nasılsın cnm bebek rahatsız ediyomu çok
hayatimmm günaydınnnnnnn
günaydın
kızlar clipso düdüklü tencere alan kullanan
yada bir yakını akrabası herneyse kullanan var mı
ben düdüklü tenceremden acayip sıkıntılıyım
kurban bayramında rezil etti beni
değiştirmeye karar verdim
şimdi karar aşamasındayım
çünkü az buz para değil olmuşken iyi olsun yıllarca kullanıyım diyorum
hayatım var bildiğim başka kimler var tefal clipso kullanan
geldim sinayım geldim
valla bilemem yıllarca mı kullanırız ama ben çok memnunum. bazen anneme diorum şunu şukadar da pişirdim
annemin düdüklüsü indir kaldır olandan :roflol: aaa benimki daha uzun sürede pişiriyooo
yani ben çok memnunum, pratik, kolay, hızlı ve sağlıklı, tefal, clipso clipso tefal gidenken sağda, dönerken solda :roflol: :roflol:
tefal paramı ver len reklam yaptım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayy bıde aklıma geldı ben kaşlarımı hıc aldrmadım:tomato: zaten normalde duzgun yanı
düğün gunu aldrmak ıstemıyorum
sızce bellı mı yaa albumlerdede baska resımlerım var bakabılırsınız kaşlarıma
ben de resmi görünce kaşlarını mı aldırdın die sorcaktım? ama aldırmamışsın kaydirigubbakcemile3
bende aldırmadım kaşlarımı hiçte belli olmadı :) ama benim doğuştan azdır kaşlar alınmış gibi durur en çok kaşlarımı sewiorum zaten bi onlar sorunsuz:)