- 17 Kasım 2008
- 3.621
- 0
Uyku tutmadı anacımmm, opuyorumnanaktan
Senin ne işin var burda evli hatunnnn gitsene kalbinin fatihinin yanına :hulya:
Kocacıkımm erkenden uyuduu bendee bi kk ya bakim dedimm napimm :sinifsinif:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyku tutmadı anacımmm, opuyorumnanaktan
Senin ne işin var burda evli hatunnnn gitsene kalbinin fatihinin yanına :hulya:
hediyen paketlenmişş durumda kuzucuğummmmm
sabırsızlanıyorum elşne geçeceği zamanıııııııııopuyorumnanaktan
birazcık daha sabırrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:
Canımm benimmm, soracaktım da fazla meraklı olduğumu hissettirmemek için sormadım ama ölüyorum meraktannnkaydirigubbakcemile2
canım yaaa cok ıı anlıyorum senı ama masallah sen benım gıbı degılsın sabredıyorun askına yansıtmıyosun ben bıde bırıcıgıme cemkırıyorum
çok zor durumler ya mılletın gozunde ısın cıddıyetı yok yanı sen gonulden baglısın ama elalem kırıyo ınsanın kalbını cokzor sen cok beklemıssın yıne bnım 2.5 sene dugunde ıns 2012 ama benım yasım 23
bana bı dokunan bu keske 20 yasında olsam bukadar takmam
gecmısı okudum kızlar ama toplu alıntıyı beceremedıgımden cok karıstıramk ıstemedm cısılın bıyerde resmımı varmıs esmanınmı anlamdım valla neyse hadı ıı geceler dostlar...
Kizlar malum ben cekilise kalitmadim, katilamadim daha dogrusu...
Bende sanalda olsa size ufak hediyeler vermek istedim....
Yakindan tanidiklarima, zevklerine göre, evlerine göre biseyler ayarlamaya calistim.
Umarim unuttugum kimse yoktur, cok üzülürüm.... Unutmayin ki maksadim kimseyi rencide etmek yada kirmak degil, ben samimiyetlerinize inanarak sectim bazi hediyleri....
Nhlfrk NIhalcim buna farugun resimlerini koyuyorsun, ve farugu her özlediginde dügmelerin birine basinca farugun daha önce kayit ettigi güzel sevgi dolu sözcükleri duyuyorsun
burciş ne aldınn ip ucu versenee :jeyyar:
Kulağıma söylee söylemem ben sezelee :dilcikar:
kızlar sağolun valla.
off kendimi kötü hisseiyrdum daha iyiyim.
nişana gitcem inş. meydanı boş bırakmamak lazım anlaşılan.
ben çıkıyrm kızlar.
hepinizi öptüm iyi gecelerrr
Kocacıkımm erkenden uyuduu bendee bi kk ya bakim dedimm napimm :sinifsinif:
yokk öyle şekerimm pışıkkkkk kaydirigubbakcemile3
bende ölüyorummm beğenecek misin diyeeeeeeeeeee delikafadulden
nasıl sabredicem bilemiyorum...
ikide bir gidip gidip kutusuna bakıyorummm :kedi:
bende aldım hediyeleriiimii bende sana söylemicemm :dilcikar:yokk öyle şekerimm pışıkkkkk kaydirigubbakcemile3
Şeniz nerdesinn kız sennn icra memuruu :mymeka:betammmsaol cnm bnmm:):)
İyi ettin canikommm bugün görüşememiştik zaten, nasıl geçmiş cimcimenin doğumgünüsü?
Bak sen de sabredemicen canikom, ben de hadi yarın yollasanaaa kaydirigubbakcemile3
Beğenirim tabiki zevkli kızsın sennnn zemuszemus
bende aldım hediyeleriiimii bende sana söylemicemm :dilcikar:
Şeniz nerdesinn kız sennn icra memuruu :mymeka:
Çok ciciydii benim hediyemi çok beğendii ama bi tane daha çok benzeri bebektenn geldi azcuk piştii olduukk kaydirigubbakcemile3 ama güzeldii bu aradav kurabiyeleri yapamadımm:sinifsinif:
oyyy :kedi:
kızlar öldürür beniiiii o yüden sabretmeliyimmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
sanırım beğenirsin canımcımm yani inşallahhh :kedi:
dünde paketleme şini hallettik sevgilimleee...:kedi: sadece notumu yzıp postalamakk kaldııı...
Çok ciciydii benim hediyemi çok beğendii ama bi tane daha çok benzeri bebektenn geldi azcuk piştii olduukk kaydirigubbakcemile3 ama güzeldii bu aradav kurabiyeleri yapamadımm:sinifsinif:
askımı ezeldekı ramız dayı oluoo bıtıyorum adama yaa:asigim:sen nerdesın kız nihal
ne izliyodun ben annamadım