Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar sağolun valla.
off kendimi kötü hisseiyrdum daha iyiyim.
nişana gitcem inş. meydanı boş bırakmamak lazım anlaşılan.
ben çıkıyrm kızlar.
hepinizi öptüm iyi gecelerrr

sonbaharcım bence nşanlında hiç bir suç yok
kızda hani aşırı rahat olan birde sözü kesildiği için aşırı sevimli ve sempatik görünmeyre çalışan birtip bence...
ama sende biraz abartmışsın kıskançlığı. neden adamın kulağına kar suyu kaçırıyorsun. o bir kere o kıza kadın gözüyle bile bakmıyordur eminim. nede olsa kardeşi yada abisinin eşi olacak. kardeş bir nevi. abartma lütfen. şayet kız fazla patavatsız yada rahatsada bu kayınbiraderinin sorunu kuzucum... boşver...

hediyen paketlenmişş durumda kuzucuğummmmm
sabırsızlanıyorum elşne geçeceği zamanıııııııııopuyorumnanaktan
birazcık daha sabırrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:

burciş ne aldınn ip ucu versenee :jeyyar:
Kulağıma söylee söylemem ben sezelee :dilcikar:

canım yaaa cok ıı anlıyorum senı ama masallah sen benım gıbı degılsın sabredıyorun askına yansıtmıyosun ben bıde bırıcıgıme cemkırıyorum
çok zor durumler ya mılletın gozunde ısın cıddıyetı yok yanı sen gonulden baglısın ama elalem kırıyo ınsanın kalbını cokzor sen cok beklemıssın yıne bnım 2.5 sene dugunde ıns 2012 ama benım yasım 23
bana bı dokunan bu keske 20 yasında olsam bukadar takmam

gecmısı okudum kızlar ama toplu alıntıyı beceremedıgımden cok karıstıramk ıstemedm cısılın bıyerde resmımı varmıs esmanınmı anlamdım valla neyse hadı ıı geceler dostlar...

cnm bende 23 yasındayımm daha hıc bısı bellı degıl hayrlısı olsun hakkımızda

Kizlar malum ben cekilise kalitmadim, katilamadim daha dogrusu...
Bende sanalda olsa size ufak hediyeler vermek istedim....
Yakindan tanidiklarima, zevklerine göre, evlerine göre biseyler ayarlamaya calistim.
Umarim unuttugum kimse yoktur, cok üzülürüm.... Unutmayin ki maksadim kimseyi rencide etmek yada kirmak degil, ben samimiyetlerinize inanarak sectim bazi hediyleri....

Nhlfrk NIhalcim buna farugun resimlerini koyuyorsun, ve farugu her özlediginde dügmelerin birine basinca farugun daha önce kayit ettigi güzel sevgi dolu sözcükleri duyuyorsun

saol cnm benımm yaaaa cok saolllll

kızlar sağolun valla.
off kendimi kötü hisseiyrdum daha iyiyim.
nişana gitcem inş. meydanı boş bırakmamak lazım anlaşılan.
ben çıkıyrm kızlar.
hepinizi öptüm iyi gecelerrr

hadi iyi geceler sakın bunu kafana takıp uyumamazlık etme:eek:lmaz: :1hug:

yokk öyle şekerimm pışıkkkkk kaydirigubbakcemile3
bende aldım hediyeleriiimii bende sana söylemicemm :dilcikar:
betammmsaol cnm bnmm:):)
Şeniz nerdesinn kız sennn icra memuruu :mymeka:
İyi ettin canikommm :eek: bugün görüşememiştik zaten, nasıl geçmiş cimcimenin doğumgünüsü?

Çok ciciydii benim hediyemi çok beğendii ama bi tane daha çok benzeri bebektenn geldi azcuk piştii olduukk kaydirigubbakcemile3 ama güzeldii bu aradav kurabiyeleri yapamadımm:sinifsinif:

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
ladybirddaisy, aRSe1905, burcuözge+, Erva8, Eudorabeta+, karalahana, kardelen18, melahatt, Meryem03, nhl-frk+, parlayanyildizim

Bu gece kimseyi uyku tutmamış kaydirigubbakcemile3

Bak sen de sabredemicen canikom, ben de hadi yarın yollasanaaa kaydirigubbakcemile3
Beğenirim tabiki zevkli kızsın sennnn zemuszemus

oyyy :kedi:
kızlar öldürür beniiiii o yüden sabretmeliyimmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
sanırım beğenirsin canımcımm yani inşallahhh :kedi:
dünde paketleme şini hallettik sevgilimleee...:kedi: sadece notumu yzıp postalamakk kaldııı...

Çok ciciydii benim hediyemi çok beğendii ama bi tane daha çok benzeri bebektenn geldi azcuk piştii olduukk kaydirigubbakcemile3 ama güzeldii bu aradav kurabiyeleri yapamadımm:sinifsinif:

Ayyy süper ya olsun seneye yaparsın cicoş kurabişlerdennn,
Senin aldığın daha güzeldir bikerem lülülülülülü

oyyy :kedi:
kızlar öldürür beniiiii o yüden sabretmeliyimmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
sanırım beğenirsin canımcımm yani inşallahhh :kedi:
dünde paketleme şini hallettik sevgilimleee...:kedi: sadece notumu yzıp postalamakk kaldııı...

Anammm serhat eniştemin bilem parmağı var :hulya: yaa ayyy burcuşim çokkk teşekkür ederimmm

sen kme alacaktınn ?

mandilişim de bana alacakkkk zemuszemus

sen nerdesın kız nihal
ne izliyodun ben annamadım
askımı ezeldekı ramız dayı oluoo bıtıyorum adama yaa:asigim:

ya gıremıom bıdanemm yaa cok ozledım sızıııı bennnmafoldumben

X