- 29 Aralık 2008
- 8.505
- 3
sen bugunsun cık aradan gecmsteyımbenesmacım biz balayı için 10 gün olmicaz
o yüzden peynir falan aldırmadım
pirinç bulgur mercimek
ne bileyim işte deterjan falan aldırdım
diş fırçası şeker un vs
bu kıscemiz nerdeselammmmmm
nasılsınız kızlarrr
ya cnm benm cıkmadı dımı sorun gelnlkte oh ohkızlar gelinlikçiye gittim oglen, yeniden baslıyorlar satenden kestiler kalıbımı bugun baslıyorlar en bastan
hergun gidicem artık bakalım insallah bi sorun cıkmaz
sagol cnmhenüz eltisi değilim ama inş olucam esma harika ötesiydi nikahta ALLAHA şükür güzel geçti...:lepi:
heheheYA BEN anlamadım şimdi siz esmynin erkek kardeşinin falan nişanlısımısınız ay kafam karıştı ya:uhm: esmy eltimle evi temizledik falan demişti o sizmisiniz
bıldınızkuzeni ama esminin eşinin kardesiyle birliktesin sanırım
aaa ne güzel ya hadi bakalım inş seninde görürüz yakın zamanda nişanını düğününü
inş canmm nikahtan sonra herkes aglaştı ben gidicem nasılsa die aglamadımm ama bakalımm kısmett
stüdyo resimlerinden koyarr ama gerçekten süperdii çok güzel olmuştu.
gördün bakkkbende kendimi öyle görebilecekmiyim acaba
oy ya sızeteşekkür ederim canımcımm :1hug:Şeniz
lhnzdly canım merakımızı giderdi teşekkür ederiz esmycimizin fotosunu bizle paylaştığın için... :1hug: inşallah kendisinden detayları dinler daha çok fotolarına bakarıza.s.
Kızlar o kadar uyudum kalktım banyo yaptım geldim çok az yazmışsınız çaptan mı düşüyoruz ne :enbuyukkk:
Yaw benim asıl merak ettiğim buluşmadan çok Esmy Nasıl geçti acaba nikahı, gelinliği ne oldu? Esmy tatlım umarım herşey umduğundan daha güzel gerçekleşmiştir. Tebrik ederim canım, bir ömür mutlu olun
benı ılk soran kısceler bunlar yaevet ya inşallah esmy de herşey sorunsuz olmuşturr
oldu cnm ya cok sukurgünaydın kızlar hayırlı haftalar esmy umarım herşey gönlünce olmuştur
sen nerdesın yaaaaaaSlm kızlar iyi akşamlar hihoyyyt
Gasoline sinay21 ladybirddaisy azra3434 sulfat aldo kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın çok güzel eşyalar almışsınız
Burcişş çok yakışmış kardeşine renkler ne kadar güzel öyle :lepi:
bak ugurlu geldmkaydirigubbakcemile2esmy ayakkabısından adım sılınmış
eğer 3 vakte kadr evlenmezsem daha evlenemem bu kadr ınsana yazdrdım adımı bakalım nolcam
var bazı varnasıl oldu düğün esmy'in hiç fotosu yok mu sizde ???
Esmy evlendi sonundaaa kuzenim eltimm :d hep mutlu ol bitanemmmm darısı başımaa
hayırlı olsun.iyi dileklerimizi ilet kendisine.inş herşey istediği gibi olmuştur...
böcükkkkkkk davetiyene bayıldımmmmm
esma nbr cnmmmmmopuyorumnanaktan
ayyy esmy canım ya o haftayı hatırlıyorum
hic bi sorun cıkmadı gelinlikte bir haftada diktiler, eskiisnden bile guzel oldu hatta. şimdi tekrar o haftaya dondum ya mafoldumben
senbenı yenımı goruyonesma nan arzu kuaförün sitesine baktımm ne kaaa güzellll çıkmışın len
kesin bendm 3 vakta kadar bulmadınmı*esma uğurlu gelen sendın dımek:Şeniz
offff içim sıkıldı yaaa offff