Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zmndan alıntı ettınkı ona göre derdım he
3 ay evvelse
sen benım uğurumsun esmam
ayy benımkı aradı amcamdayım buraya gelırsın ordan ablama gecerız dedı
ıyıde dunde ordaydık
sımdık annem bana kızarsa yaa
nasıl ızn alcammafoldumben
erva yokkıorda
işte böle geçmişi okumayınca saf gibi oluyom ya:mymeka:
ana bende ervayı arıyom ya kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
esma harbi len ben o kadar düğüne gittim hiç bu kadar profesyonel türban görmemiştimm
gerçekten güzel yapmış vallaha
hemde uyguna yapmsıtı dugun kına +1kişi yanmda makyajım kas almam felan 200 yada unuttum 250 de olabilir
yaa benim tuzluğuma kimse bişi demiooo
bu arada benim kettle ıma nie kimse bişi yazmadı(((((((
Teşekkür ederim canım Şeniz Nihayet öğrendim nerelere gidilceğini
Yarın tüm gün kocişle hastaneden çıkamayız o da saç dökülmesi için dermatoloğa ve burunla ilgili de kulak burun boğaza gitcek kaydirigubbakcemile3 Zor bi gün bizi bekliyor
merhaba arkadaşlar uzun zamandır sitenizi takip ediyorum özellikle de bu bölümü... burçin ben.
temmuz ayında kısmet olursa düğünüm var.yazdan beri çeyiz hazırlığı yapıyorum..sizin de çok yardımınız oluyor.burda okuduklarım baya işime yaradı.sağolun.yavaş yavaş alıyorum bişeyler.inşallah resimlerini de ekleyeceğim..
bu arada yeşil olan kahvaltı takımı çok hoşmuş..çaydanlık olduğu için diğerinden daha kullanışlı olur.
canım bu yatak örtülerine bayılıyorum ben tam yeni gelin yatak örtüsü bende beyazını aldım böyle gelinlik gibi duruyor çok şık üstündeki cibinliğide beyaz tül kenarlarından boncuklar sarkıyor annemin bazasına serip baktım süper duruo inş. haziranda sericem evimi o zaman fotolarını koyarım:asigim:
Arkadaslar yardimci olabilecek biri var mi aranizda, ben brillant dan bir yatak örtüsü begendim net´den ama fiyat bulamiyorum fiyatini bilen varmi modelin adi: pales
Bu seti çok beğendim bende böyle birşey arıyorum nereden bulabilirm canım nerden aldın ve fiyat nedir acaba?
ben geldimmm
sizi çok özledim
benım ıcın bunun fıyatını sorar mısn cnm
kızlar sizdde böyle erkek tarafına bohça götürme olayı varmı..bizde nişanda sadece aileye..düğünde iste tüm aile,amca hala,teyze,babaanne,annane kim var kim yoksa el öpmeye giderken hediye götrülüyo..dün bi hesap yaptımmm ortaya çıkan sonuç korkunçdelikafadulden..şimdiden almaya başlıycam..nişanda sadece aileye almıştım ve 500 ytl geçmişti şimdi düşünemiyorum bile:1shok:
galiba şimdi dahada yandım
17:20 çok geç 16:40 diyor
ama insanlar saati karıştırabilir
bizde aldık nikah gününü..
14 şubat saat 19.00 da:)....
düğünden 3 ay önce olucak..:):asigim:
kızlar aranızda ipek yorgan diktiren varmı:uhm:
annemin zoruyla kumaş aldım diktircem diktirince koyarım fotosunu. ya sanki herşeyim tamdıda bi yorganımın ipeği eksiktikaydirigubbakcemile3
ayyy hepsine bayıldım ben
ben de aldım bir sürü sey ama ne nişan var ne söz.en son boynerevde de yemek takımı aldım çok güzeller ya kızlar allah hepimize ii günlerde kullanmayı nasıp etsın
tabıı bı gun evlenırsemmm :)
bende bardak hastasıyım
çok fazla günlük bardağım var
nişanlım ev yerleşirken bakcam çoksa atıcam diyor klava:
önceden dışarı çıkar bişeler alırdım eve gelince konuştuğumuzda bugün ne aldım bil dediğimde hep bardak diyordu :mymeka:
ömrüm beklemekle geçiyor 1,5 yıl neki -tatlicadiarzu-
458 gün asker yolu bekledim tabi önceside var
hey gidi :1closedeyes:
sağol canımm
biz sevmesekte kocişler sever diye aldık böyle atraksiyonlu şeylerde işte daha fecileri varda onları gene teyzem almıştı öyle böyle değil nasıl giyerim bilmiyorum:roflol:
utanırım yani kızzzz
kociş kociş gözünü kapa bakim derim :mymeka:
:roflol::roflol::roflol:
amin :1rolleyes:
vay be düğünümüze 146 gün kalmış
şimdiiii fırın meselesine gelince hanımlar...
bzde tayinci olucaz adam asker...
ama kalkıpta set üstü met üstü almadım...
illa konacak yer bulunur dedim..
çünkü ben alışkın değilim küçücük fırınlarda bişiyler pişiremem...
şimdidye kadar hiç öyle kullanmadık...
o yüzden gttim paşa paşa ocaklı fırın aldım anacım...
sığacak ev bulsun akş kelebekim:)
şuan b u topiğiii 21 kişi okuyorr arkadaşlar
hayatim yok mu bugünn
hayatim nasılsın cnm
esma harbi len ben o kadar düğüne gittim hiç bu kadar profesyonel türban görmemiştimm
gerçekten güzel yapmış vallaha
anaaaaaaaaaaaaaaa ciddimi lennnnnnnnakannehirakannehir
bizim karşı komşu oğlunu evlendirmişti geçen sene
türbanı iğrençti
400 tl vermişler düşün 2 kişiye
esmy, asyaelif, burcuözge+, Cisil+, d£ru$, ElmaSekeri+, ikraaa+, lawyer, lepi, LOCA, mandilin+, nnisanyagmuruu+, sulfat+, VAZGECILMEZIM+, _HaYaTiM_+
deruş kim ki
mandilnhosgeldın