Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım yaa inşallah hayırlı haberler alırsın. migren üff inş yoktur..

birde neden bu pata karakız pastası neresi kara?
kekimi
yoksa karalahanamı taktı adını hehee

bayılıyom yazma şekline ay esma gül gül gülüyom hahahahha

:roflol::roflol::roflol:

yazmalım tarifi aldım pc me kayıtettim
onu en kısa zamanda denemek istiyorum teşekkürler paylaştığın için.

böcük 11de bslıycan git doktora gec olcak cunku tarıhın gec belli oldu ilk 1-2ay yıne hapa tam guvenmezsın

canım ya nasıl yaptın onu
şimdi düşünüyorumda
patates dağılmıyomu ama nasıl çanak şeklinde duruyo benneyaptımki

ıyıde ben bu ayın 11 de hasta olcam ee gec olmaz mı
ama benımkı bıde hap kullanmamı ıstemıyo kendıde sey kullanmıycakmışakannehir

e netceniz nan fisfisfis

yap canım benim inandır herkesi..

görsünler birde parmaklarını yesinler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar hafta sonu jet gibi geçti..

cumartesi akşamı misafirlerimi uğurladıktan sonra
pazar sabahı kayınpederim ve eşimin dedesi kahvaltıya geldi..
sonra onlarla beraber evden çıktık optimum alışveriş merkezine gittik eşimle..
..

tantitoniden krep tavası alıcaktım ama kampanya bitmiş sanırım küçücük olanı bile 15 tl olmuş almadım :umursamaz:

koçtaştan paspas aldık bizde

bakın bu

http://www.koctas.com.tr/imagearea/p...2000009735.jpg

eda bayıl ben ayıltdırım ay erva dicektım

Son düzenleme:
hayatım yaa sen bana geçenlerde bi özledim fln dimiştin bende dimiştim canım benim fln
site bozuldu die gümbürtüye gitti bizim özlem msjlarımız
şimdi aklıma geldi

Edoş;

canım söylediklerinde haklısın evet ama no panikkkkk

Ervacanın dediği gibi kadın giyinmesini bilmeyebilir ortamınızı tam kestiremeyebilir ama en azından oğlunun sözüne gidebilir pekala yani oğlu itiraz edip yol gösteriyorsa buna uysa bari ...

Düğün arifesi ailelere de birşeyler oluyor yani çiftler zaten gergin oluyor özellikle herşeyi kendi yapan çiftler, haa üzerine ailelerde yardımcı olacağı yerde köstek olabiliyorlar...

Yani küçüklerden daha az olgun olabiliyorlar, yani düğüne davul zurna gelse ne gelmese ne o şekilde ayarlanmış birşey yapmamışsın bari anlayışla karşıla değilmi ? Ama yok işte...

Biliyorsun bende benzer benzer şeyler yaşadım bizim aramızdaki gerginliğin dışında nelerle uğraştık, hepsi bizden daha daha çocukca davrandıkları için...

Sen hep bana diyordun; bak ilerde göreceksin müfakatını alacaksın, bu gerginlikler eksiklikler sana artı olarak dönecek diye...

Sen de bana dediklerini hatırla canım ve uygula, en mutlu gününü bunlarla örseleme inan sonra üzülürsün...

Hem bak sevgilin de sana destek annesine laf kondurmayabilir seni hep haksız gösterebilirdi, en azından senin yanında diğer tarafından hatalarını görüp onları örtmeye çalışıyor o da ailem onlar ne derse doğrudur deseydi???

Ama gerginliğini at üstünden canım, ailene de bahsetmediysen bahsetme bence sonra hep öyle sanarlar.......

Seviyoruz seni unutma, dua ederiz biz sana kurtulursun buhranından...

Son düzenleme:
yazmalı aa dun bende karsıdaydım bırıddı bana optumuma gıtcez felan
acılması resım
sultan soruna bakıyorm hemen

ay sulfat hıc anlamam hayatımda bi dişciye bi kadın doguam gıttım okadr

esmaa
ben b seçeneği diyorum
neden dersen , hem alışmış olduğun semtinden ayrılmamış hemde işine
gitmekte zorlanmamış olacaksın
nerden bulucaz demişsin
ama mutlaka bulunur inan.. yani arkadas cevresınden akrabalardan mutlaka bulunur
biraz sıkıntı cekersınız ödemekte yorulursunuz ama sonucta kiran olmayacak
he dicenki kiram olmucak ama millete borclancam
borc kiradan iyidir.ödersimniz yavasyavas..verecek biride bulunur.
şimdi uzak bi semte gitsen hem alışman zor olacak hem işine uzak yani nasıl yapacaksın daha zor değil mi bu

canım var da yok:) erkek olursa metehan istiorus(rahmetli babasının adı mete)
kız olursada bilmiorum valla CADIARZU

canım aşkolsun öle deme ben nefsine hakimimdir sorun deil geçti geçti üsülme Şeniz

Gülaycım kim delirtti senı yaa

canım tanımıorum ama okadar sinirlendimki beynim karıncalandı resmen titriorum sinirden o bana ben ona baardım ilk defa hayatımda bu kadar sinirlendim kötükedihüso

Biri bana cevap yazsın hastaneyi arıcammmmmmmmm delikafadulden

canım hastaneyi ara şikayetini söle biyük bi olasılık nöroloji (ama norojürolişide olabilir yani beyin cerahı) telofonda sor yardımcı oluyor bende hastanede çalışıyorum şekerim geçmiş olsun inş önemli bişi deildiryerimseniben

ay sultan yazcam unuttum canım yaa
evet nöroloji migrene giriyor
diğeride
genel cerrahi sultanım

Eda kadının kıyafetine neden bu takıyorsunki.sonuçta herkesin kendine özgü bir giyim tarzı vardır.belki kadın alışık olmadığı için o tür kıyafetleri giymk istemiyor.bunu düşünüp boşboşuna o tatlı canını sıkma lütfen. . .
Davul zurna olayına gelirsek ,davulsuz bi düğünün pek bi tadı olmuyor doğrusu . ayrıca düğüne 5 gün kala böyle birşey yapması gerçkten çok yersiz . . . Nekadar sinirlenirse sinirlensn kayınvaliden hiç duyma,bir kulağından girsindiğerinden çıksın söledikleri
Alışveriş konusna gelirsek tmm anladım seninde almn gerekn şeyler var ama sana bişey söliyimmi düğünümde bütün masrafları ben kendim yaptım. . eşime bişey aldırmadım .zaten aman aman bşey değil alacakların . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…