Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy bı yazamadım
YAZMALIM cok harıka bı sofra cok marıfetlısın masallah
hedıyende cok guzel bende ondan gördum sempatık dıye bı yerde
cok guzeller güle güle kullan cnm

ay sulfat hıc anlamam hayatımda bi dişciye bi kadın doguam gıttım okadr

Aman gitme de zaten

cnm bu durum nörolojiyle ilgili

Baş ağrısı için gidicem nörolojiye ama diğerini bilemedim :sinifsinif:

canım aşkolsun öle deme ben nefsine hakimimdir sorun deil geçti geçti üsülme Şeniz

ŞenizŞeniz

canım hastaneyi ara şikayetini söle biyük bi olasılık nöroloji (ama norojürolişide olabilir yani beyin cerahı) telofonda sor yardımcı oluyor bende hastanede çalışıyorum şekerim geçmiş olsun inş önemli bişi deildiryerimseniben

Benim randevu kartım var sıra no almak için direkt bant kaydı çıkıyor ondan soramadım. Bana da bikaç kişi beyin cerrahisi dedi. Du en iyisi kaynımı arayayım yerimseniben

ay sultan yazcam unuttum canım yaa
evet nöroloji migrene giriyor
diğeride
genel cerrahi sultanım

Sağol canikom

ortopediye gitceksin boynun için sülfatım

Ayyy işte ben de ilk onu düşündüm ama kuzenim beyin cerrahi dedi. Dur bakalım öğrencem birazdan

Teşekkürler hepinize

eda nan saaane kadın ne ısterse onu gıyer:nazar:
bu kaba oldu bılım ama şölede yazım barı
herkesın bı alışık olduğu gıyım şeklı vardır
mesela ben straplez gıy dedı ablalarım hayatta gıyemem
ılla ustune bısey alırım ne dersen de bu tarz meselesı
ben olsam dert etmezdım bunu edılcek sey deıl

evın tek oğlu keske bırı banada dese davul zurna bence düğün olduğu bellı olur cok güzel olur
haa geç demış bunu burda hata var

alışverıse gelınce mutfak ıcın demışsın gıda sanırım
onu eşınle sen yapsan daha mantıklı deıl mı
doğrusu bana marketı alsa k valıdem ıstemem kendım esımle yaparım en mantıklısı budur sevdığımız seylerıde alırız daha bı ıyı olur
sen sıkma canını

ayy bı yazamadım
YAZMALIM cok harıka bı sofra cok marıfetlısın masallah
hedıyende cok guzel bende ondan gördum sempatık dıye bı yerde
cok guzeller güle güle kullan cnm

sağol canım..opuyorumnanaktan

kızlar kayınvalidem ve görümcem samsunda düğündeler..

bu akşam kayınpederimi çağırmıştık yemeğe

kurufasulye ve mercimek çorbası yaptım az önce..

eşim aradı şimdi babam gelemiyormuş annemler gece geliyorlarmış samsundan dedi..

şimdi o kaaaaaaaaaaaaa fasulyeyi kim yicek..kaydirigubbakcemile3

hepiniz akşama bendesiniz..:eek::eek:

edacım canım benim k.validemde doğru dürüst giymemişti kuaföre gitmem şu bu demişti sen onun ailesinden birilerini örgütle ii geçindiin kuzeni falan yokmu ben öle yaptım benimki makyaj bile yapmıştı valla kaydirigubbakcemile3

edacım artık son haftaya gelmişsiniz.
alınganlığın üst seviyede olduğu bi dönemdesiniz artık.
anladığım kadarıyla nişanlında senin isteklerni yerine getirmeye çalışıyo.
senden yana yani.
ama sen gerçekten çok stres yapmışsın.sakin olmaya çalış.
ve kimsenin dediğine takılma..

Kızlar ya bu topikin konusu değil ama diğer topiklere de yazmıyorum bi şey yakınlarda zara magazasına giden var mı bana ordan bi şey lazım da:KK43:

sağol canım..opuyorumnanaktan

kızlar kayınvalidem ve görümcem samsunda düğündeler..

bu akşam kayınpederimi çağırmıştık yemeğe

kurufasulye ve mercimek çorbası yaptım az önce..

eşim aradı şimdi babam gelemiyormuş annemler gece geliyorlarmış samsundan dedi..

şimdi o kaaaaaaaaaaaaa fasulyeyi kim yicek..kaydirigubbakcemile3

hepiniz akşama bendesiniz..:eek::eek:

Hiç yiyemediğim yemek kurufasülyedir :sinifsinif: Hiç sevmem ama çorba için geliyorum :eek:

edoşşşş
şu saatten sonra artıkk ufak şeylere takılmaaaaaa
bakk çok pişman olacaksın burcu demişti diyeceksinnn
gelmiyor inan bir daha şu zamanlar

hepimiz biliyoruz o olsada bitse modlarını.
ki en problemsiz düğün benimkiydi belkide.
ne kavga ne dövüş ne laf ne söz hiçç bir şey olmadı.
herşeyi aşkımla gönlümüze göre yaptık
ama genede stres oldukkkk
yok efendim yağmur yağacak mı yok efendim mekan yetecek mi. ya herkes gelirse.
bizde 300 kişiye davetiye verdik düşün her biri aile. mekanda 300 kişilikti ödüm patlıyordu ne olacak diye. yemekli düğün millet ayakta kalırsa falan uykularım kaçıyordu. ama gel görki hiçç öyle bir şey olmadı... en beklediğin insan gelmiyor. en beklemediğin bakıyorsun geliyor. dengeliyor yani.... ama gerçekten burcu demişti diyeceksin.
bırak kadın ne hali varsa görsün ne giyerse giysinnn.... boşverrrrrrr... rezil olacak olan kendisi. bir düğün annesi nasıl olur bilmiyorsa kendi sorunuuu
sen kendine ve ailene bak.

sana güzel bir tavsiye vericem
şu son günlerde sıkıldıkça. bir iki dakikanı ayır. gözlerini kapa.
düğünün ertsi sabahını düşün.
yüzünde salak bir gülümseme ayaklarında zonklamayla uyanıp yanında uyuyan aşkını izlediğini hayal ett :1rolleyes: dünyanın enn kusursuz sabahı opuyorumnanaktan
sonra kikirdiyerek uyandığınızı karnının zil çaldığını düşün.
kocanın elleriyle kahvaltı ettireceği sabahıopuyorumnanaktan
ve tabi yataktan fırlayıp altın kesesini yatağa getirip yarı çıplak altınları saymayıda ihmak etme. çok keyifli oluyor kaydirigubbakcemile3 bu hayal seni inan hafifletecek.
ve o sabah diyeceksin ki bumuydu yani. bunun için mi kendimi bu kadar hırpaladımmm....

aradan zaman geçtiğinde de bir kerecikkk daha yaşamak için can atacaksınn opuyorumnanaktan
güven bana Şeniz

Son düzenleme:
başıyazmalı demin balkona çıktım yıkamaya biri kuru fasulye pişirmişş nasıll güzel kokuyorrrrr
sendin demekkiii oo
ben gelirim.
ama hem mercimek baklagil hem kuru yiyemem yanına pilav yapıver sen bana:)))))))))))

ervacıgım cokten secmelı soruma cevap verdıgın ıcın cok sagolkaydirigubbakcemile5

eda salla boşver ya uzun uzun yorum yazmak isterdim ama tek bi sonuca çıkıyo
takma kafana te o kaa :kahve:

Son düzenleme:
Edacım bence boşuna dert etmişsin bunları :teselli:
Kızlara katılıyorum herkesin bir giyim tarzı vardır.
Benim kayınvalidem de annemin gezmeye giderkenki tarzda giyinmişti hiç de dert ettiğim bişey olmadı.
Kadıncağız bunca zaman neye alıştıysa onu giymekte özgür bence. Düğün bile olsa. Bence gayet güzel de görünüyordu giydikleri ama anneme izin vermedik şık bişey aldık kaydirigubbakcemile3

Benim eşimin ailesi de hiç birşeye karışmadı herşeyi kendi yaptı. Ki yardım etme şansları da yoktu emekli maaşları var ve 2 çocuk ünivesite okuyor. Zaten baya da uzaktalar. Ama asla isteklerimize müdahale etmediler.
Tersine kayınvalidem hep yardım edememenin ezikliğini yaşadı herşey istediğiniz gibi içinize sinen şekilde olsun dedi :1rolleyes:
Biliyordum ki içinden herşeyi yapmak istiyordu öyle melek bi insan. En son kına malzemelerini, keseleri, kınayı, bindallıyı, ayakkabıyı bari ben alayım dedi. Kınayla ilgili malzemeleri aldı sağolsun
Ama organizyon ile ilgili asla tek kelime çıkmadı ne kayınvalidemin ne görümcelerimin ağzından.
Sizinki biraz saçmalamış davul-zurna konusunda.

Market alışverişe gelince onu eşimle beraber 5-6 gün önceden ikimiz birden keyifle yaptık. En güzeli de o bence.
Evimize alışveriş yapmanın heyecanı bambaşka bişeydi :asigim:

yazmalı afferınsana kız
hep ozenırım böyle seylere annemden böyle gordum
bende böle olmak ısterdım ama hep ben yapamıyorum
hep kocısımn aılesı böyle degıl
cagırsam
kayınpderımcok sevınır ama

başıyazmalı demin balkona çıktım yıkamaya biri kuru fasulye pişirmişş nasıll güzel kokuyorrrrr
sendin demekkiii oo
ben gelirim.
ama hem mercimek baklagil hem kuru yiyemem yanına pilav yapıver sen bana:)))))))))))

sulfatıma başka yemek

sana da ımmmmm garnitürlü pilav edeyim..

yeterki gelin siz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

X