Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Heppücüğü çok güzel..Nevresim takımı olsunda saten olsunda eh bide taç olursa yemede yanında yat :))
Ben uzun istemiyorum..Büyükte istemiyorum yani standart..Anneme diktireceğim galiba..Hemide kısacık istiyorum:jeyyar:..

MERHABA KIZLAR SUPLANIN RESMİNİ EKLİYORUM GÜNEŞLİDE METRO MARKETTE FİYATI 5 YTL, İNŞALLAH İŞİNİZE YARAR, kaydirigubbakcemile5
suplaajb4.th.png
[/IMG]

canım bunlar çok güzel.çok teşekkür ederim bu haftasonu mutlaka metro markete gidicem :sm_cool:farkına varmamızı sağladığın için çok çok teşekkürler kaydirigubbakcemile5

Supla harikulade birşey ama önce yemek takımı almak lazım..
Bu arada teşekkürler ladybird..İkiside çok güzel ama nedense sarı olanı daha gösterişli duruyor..

bişeyden geri dur Çok üzgünüm çoookherşey istenmez öle Allahım kesene incir agacı dikicen sonra topik topik dolanıcan
kimse bana borç vermiyi diye:1ninca:

olmas gerı neyım duramam :dilcikar: alcam boy boy ıresım eklıycem topıc topıc borc için deılde bı pc almak ıcın dolancam bakalım kaydirigubbakcemile3 sızı ceyıslerımdn mahrum etmek ıstemıyorum yoksa başka bı amacım yokkaydirigubbakcemile3

MERHABA KIZLAR SUPLANIN RESMİNİ EKLİYORUM GÜNEŞLİDE METRO MARKETTE FİYATI 5 YTL, İNŞALLAH İŞİNİZE YARAR, kaydirigubbakcemile5
suplaajb4.th.png
[/IMG]

saol şekrŞeniz bende sarı olana bayıldım ha pekı ınş bı garantısı vardr sonra bı yıkadıkmı rengı solmasın :1rolleyes: uyy bne nasıl gtcem güneşlıye be ya gtsemde nasıl bulcam hemen kendıme bı ark bulamda gıdem

Heppücüğü çok güzel..Nevresim takımı olsunda saten olsunda eh bide taç olursa yemede yanında yat :))
Ben uzun istemiyorum..Büyükte istemiyorum yani standart..Anneme diktireceğim galiba..Hemide kısacık istiyorum:jeyyar:..

la sen benım koyduklarıma mı uzun dıon yoksam:uhm: eğer öleyse uzun deıl onlar standart sadece yorgnlık ters cevrılmış öle gorunuyo gıbı taç deıl sarev ayrıca :kahve: benım annemde yapar ama bunlara bayıldım ben:asigim:

Evet senin koyduklarına uzun diyorum nollceekk:mymeka:
Kısa kızım kısa..Böyle dizden bayaa bi yukarda olsun..Hareket ettiğinde frikik verecek kadar yani:jeyyar:anladın sen onu:jeyyar:
Standartlar hem büyük hem uzun oluyor..Sevmiyorum..Gerçigüzel ama olsun..
Nevresimde sarevde iyidir herhal ama şimdi taç olsa daha iyi olur gibi gibikaydirigubbakcemile3

Evet senin koyduklarına uzun diyorum nollceekk:mymeka:
Kısa kızım kısa..Böyle dizden bayaa bi yukarda olsun..Hareket ettiğinde frikik verecek kadar yani:jeyyar:anladın sen onu:jeyyar:
Standartlar hem büyük hem uzun oluyor..Sevmiyorum..Gerçigüzel ama olsun..
Nevresimde sarevde iyidir herhal ama şimdi taç olsa daha iyi olur gibi gibikaydirigubbakcemile3

sen saten gecelığını kısa al nevresım kısa olursa bı yerlerın donar ben sana dıyım sonra aklıma geldı ayağını yorganına göre uztmak zorunda kalcan kaydirigubbakcemile3 ıkı büklum kalcan:1closedeyes: taçımda var hem benım:dilcikar: sarevde alcam

Yav nevresimden bahseden kim yav..Nevresim kısa olurmu böcük ne diyorsun..
ben bornozdan ve onun kısalığından bahsediyorum aloo..Bornozla frikik vercez nevresimle değil:jeyyar:..
Allah iyiliğini versin..Standart olup uzun ve büyük olan bornoz yani.:roflol:.Ayy iyi güldürdün beni..kaydirigubbakcemile3

Yav nevresimden bahseden kim yav..Nevresim kısa olurmu böcük ne diyorsun..
ben bornozdan ve onun kısalığından bahsediyorum aloo..Bornozla frikik vercez nevresimle değil:jeyyar:..
Allah iyiliğini versin..Standart olup uzun ve büyük olan bornoz yani.:roflol:.Ayy iyi güldürdün beni..kaydirigubbakcemile3

annen mı dıkcek bornozu pekı:1shok: olm sen dedın bende cvp verdım ne guluyon:mymeka: bıde cvp vermım:dilcikar: juodan al ozmn onlar kısaymış

Evet kız annem tamam dikerim dedi..Alırız istediğin renk havlu..Ben siyah bide kırmızı istiyorum..
Juo ne kız..Nerdeki ora?
Çok pahalıdır kesin..
Kızma kızz olabilir yanlış anlaşılabilir..Bornozdan bahsettiğimi yazmamışım demekki..

dediğin bu cici yemek takımlarını misafir,ya da kalabalık zamnlarda kullanacağım.diğer günlük içinse mesela esra karadenizin ki gibi yada sitede görmüşündür schfer ın ki gibi takım alacağım.ayrıca benim 12 kişilik takıntım var.o yüzden normal günlük takımımıda 12 kişilik yapacağım.ayyy ne olursa olsun 12 kişilik olmazsa içim rahat etmiyor. mesela fincanlarda düşünsenize 6 ad fincanım var.yedi kişi geldi.o tek olanı başaka fincanamaı koyacağım:roflol::roflol::roflol:
sinirden ölürüm valla.bu da bir takıntı işte:dance:

Ben de öyle canım.Yedinci kişiyi düşününce 12 kişilik almaya karar veriyorum gündelik takımı.Ama şöle birşey var niye 8 veya 9 değil de illa 12 kişilik istioz :jeyyar: Tamam tamam, sanırım 8 kişilik gündelik takımı alıcam, kendim takım yaparak.
Ya 8 kişilik yemek takımları da üretilsin istiyorum hihoyyyt

amanın kızlar düşündüğünüz şeye bak... zaten 7-8 kişi misafirin iz gelirse siz de 12 kişilik misafir yemek takımını çıkarırsınız günlükleri çıkarmazsınız zaten kalabalık misafir geldiğinde.. :)))

amanın kızlar düşündüğünüz şeye bak... zaten 7-8 kişi misafirin iz gelirse siz de 12 kişilik misafir yemek takımını çıkarırsınız günlükleri çıkarmazsınız zaten kalabalık misafir geldiğinde.. :)))

ben mısafrlerıme davetıye vercem bu davetıye ıkı kişilıktr yazcam bıde fazla gelmesınler dıekaydirigubbakcemile3 bencede ya 8 kısıden fazla gelırse açın 12 kışılık yemek takımını ayy şımdık bunlar bıde ya 13 kişi gelırse dıe ıkıncı bı takım yaparlar 12,kışılıktenkaydirigubbakcemile3

Evet kız annem tamam dikerim dedi..Alırız istediğin renk havlu..Ben siyah bide kırmızı istiyorum..
Juo ne kız..Nerdeki ora?
Çok pahalıdır kesin..
Kızma kızz olabilir yanlış anlaşılabilir..Bornozdan bahsettiğimi yazmamışım demekki..

yazmadın tabe :1closedeyes: bı öncekı sayfada oku bıda bakım yazdığını :nazar:

hehe ilahii böcük çok güldürdün beniii... 13 kişi gelmesin bnm evime bi zahmet.. çalışan bi bağğğyaaannn olacağım ben ağırlayamam o kadar kişiyii :))) he valla 13 kişi gelirse napceğiniz kızlar.. o zaman siz aynı modelden 12+12 alın bulunsun hehe :)))

hee bi de şu var tabiii 13 kişi aynı sofraya sığamayacağı için aynı anda aynı modelden yeme gibi bi takıntınız olmasın.. :)))

X