• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz '' fikirlerinizi almak istedim''

Kızlar birşeyi çok merak ediyorum bütün kız anneleri böylemi...
Dün akşam internetten yatak örtüsü alırken yok şu olsun yok bu olsun derken ne yaptı ne etti kendi beğendiğini aldırdı...Diyorum ki anne kendine çeyiz diziyorsun maşallah herşeyi senin istediğin gibi alıyoruz.... Cevap hazır ama ben zevkliyim her gören beğeniyor :D:D:D:D:D

Çeyiz hazırlığı yapan arkadaşlarım sizinde anneleriniz böyle mi....

:)))) ay çok güldüm arkadaşım. aynen annem de böyle. benden meraklı diyebilirim :)))) ama şu da gerçek tecrübeleri var ve kullanışa bizden çok önem veriyorlar, dikkat ediyorlar. gerçi annecimle zevklerimiz nerdeyse bire bir. genel olarak çeyizimi annem düzdü. hele yıllar önce alıp koyduklarını ben şu an çooook beğeniyorum. tabi arada da inatlaşıyoruz o da işin cilvesi :D:D:D

:)))) ay çok güldüm arkadaşım. aynen annem de böyle. benden meraklı diyebilirim :)))) ama şu da gerçek tecrübeleri var ve kullanışa bizden çok önem veriyorlar, dikkat ediyorlar. gerçi annecimle zevklerimiz nerdeyse bire bir. genel olarak çeyizimi annem düzdü. hele yıllar önce alıp koyduklarını ben şu an çooook beğeniyorum. tabi arada da inatlaşıyoruz o da işin cilvesi :D:D:D

Sorma canım o kadar meraklı ki işteyim arıyor... Kızım internetten şunu gördüm gir bi baksana diyor gülüyorum... Birşey alıyor ki bunların hepsini o aldı hemen arıyor şunu aldım akşam direk eve gel bakalım beğenicek misin :)) Bizde annemle arkadaş gibiyiz bazen inatlaşarak bazen gülerek alıyoruz... :))

ayrıca çeyizlerin çok güzel çok mutlu günlerde kullanırsın inşallah canım

Canım çok teşekkürler beğenmene sevindim...

Eminim daha birçok eksiğim vardır. Şimdilik bunları aldım çeyizime fikirlerinizi ve önerilerinizi merakla bekliyorum... Çeyiz hazırlayan bütün kızlara kolaylıklar dılıyorum cunku cok zor... ''eksiklerimide söylerseniz sevinirim.....
:21::26:

güle güle kullan canım hepsi çok güzeller çatal bıcak takımınla bornoz setinin markasını paylaşabilirmisin çok beğendim ikisinide

güle güle kullan canım hepsi çok güzeller çatal bıcak takımınla bornoz setinin markasını paylaşabilirmisin çok beğendim ikisinide

Beğenmene çok sevindim 12 kişilik çatal bıçak takımım jumbo gunluk çatal bıçak takımım pembe olanlar bernardo bornoz takımım taç canım :)

Taç bornoz setinin ve Bernardo kahvaltı takımının aynıları bende de var çeyizimde almıştım , 4 aydır da kullanıyorum çok memnunum. Umarım sen de memnun kalırsın,iyi günlerde kullan.

$MCSA039296_MSM7700_def.webp

Kızlar çeyizime geçen hafta aldığım blender

$pr_01_106963_max.webp$105pr2.webp$122a2.webp

Korkmaz marka umarım pişman olmam iyi dedikleri için aldım korkmaz hakkında bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim :)))

bende tencere setini korkmazdan aldım bakalım nasıl olucak umarım iyidir...

canım günlük yemek takımına ütüne ve tencere takımına bayıldımmmm güle güle kullan:16:

Teşekkürler canım beğenmene sevindim yemek takımım kütahya günlük olan bernardo tencere takımım hisar almak istersen bu markalarda rahatlıkla bulabilirsin...

hayırlı olsun yeni çeyizlerin tatlım :16:
korkmaz alarak bence doğru karar vermişsin :128:

Tatlım sen nerelerdesin özlettin kendini senin hazırlıklar nasıl gidiyor...

Back
X