Çeyiz '' fikirlerinizi almak istedim''

canımcım aldıklrın şahane şeyler bu arada pahalı olan şeyeri almışsın zaten ama ufak tefeğide yabana atma çeyizi tamalayana kadar bi bu kadar daha kesin harcarsın:) ay sunuda begendım ay buda olsun die ama çogunu bitirmişsin aşkla mutlulukla kullan herşeyini tatlım:) bardak takımı varmı hatırlamıorum oda pahalı bişe onuda çıkarmalısın ha bide bernardodan günlük yemek takımı almışsın galiba adıda romance ama ben onun renklerini gittim baktım kahvaltı takımı alcaktım soluk buldum biraz kullana kullana dahada solar die düşünüp almamıştım hatamı ettim acaba

Canım beğendiğin için teşekkür ederim sağolsun benim biricik annem ucuz birşey beğenmez yani bir takım alıcam aynı kalıteye sahip ama model farkı var parası daha uygun tamam bunu begendım ama bu daha uygun bunu alalım dedıgımde bır kere alıcaksın bırdaha bunları alamazsın o yuzden aklın kalmasın napalım ıkı kuruş fazla olsun dedı ve kredı kartımda sayesınde lımıt kalmadı.... :)) Canım annecım kulakların cınlıyordur umarım en azından her kredı kartı taksıdı ödediğimde :)))) aman duymasın.... Zaten en cok gozumde buyuyen ufak tefek olanlar bardak takımını daha almadım canım en az 2 - 3 ay ara verıcem bıraz yuku hafıfletmem lazım... ondan sonra lıste halınde buyuklerı aldıktan sonra kucuklere baslıcam... 9 ay var dugune yetısır dıye dusnuyorum umarım yanılmam.. Romance serısını nısanlımla begendım bır de ben soft renklerı bırde pembe - grı beyaz tonlarını cok severım o yuzden benım ıcın bıcılmıs o takım sankı ınan kı ay sonra yıkanınca ne olur dıye dusunmedım bırde ben onu baya uyguna aldım sımdı 400 olmus ben 310'na aldım...

:nazar: öncelikle nazar boncuğunu ekleyim nazar değmesin :nazar: :34: :) hepsi çok güzeller tatlım bayıldım hepsine:52: nevresimlerin kaç taneydi tatlım çift kişilik ve tek kişilik olarak? leopar desenli olan battaniyemi buarada eğer battaniye ise 2 adet battaniye yeterli olacağını düşünüyorum şahsen ben iki tane aldım tam kararında tek kişiliğe felanda hiç gerek yok :) tencere işine daha ben girmedim oyüzden yorum yapamıyacağım inan hiç bir bilgim yok :)

:nazar: öncelikle nazar boncuğunu ekleyim nazar değmesin :nazar: :34: :) hepsi çok güzeller tatlım bayıldım hepsine:52: nevresimlerin kaç taneydi tatlım çift kişilik ve tek kişilik olarak? leopar desenli olan battaniyemi buarada eğer battaniye ise 2 adet battaniye yeterli olacağını düşünüyorum şahsen ben iki tane aldım tam kararında tek kişiliğe felanda hiç gerek yok :) tencere işine daha ben girmedim oyüzden yorum yapamıyacağım inan hiç bir bilgim yok :)

çok teşekkürler canım öncelikle şunu söylemeliyim beğendiğne sevindim... onun dışında tatlım suan sadece bır pıke ıkı tane normal cıft kısılık nevresım takımım var evet leopar desenli battaniye 2 adet battaniyem var belki bir tanede örgü şal tarzı english home dan alabilirim cok begenıyorum onları ama dediğin gibi iki tane yeterli ve tek kişiliğe hiç gerek yok.... Öncelik hep pahalı olanlara verdım onları hallettıkten sonra nevresım ve dıger ufak tefek eksıklerıme baslıcam... senin hazırlıklar ne durumda...

Canım herşeyin çok güzel, güle güle kullan..:49: Bende senin aldığın philips ütüden almayı düşünüyorum, kaça nerden aldığını öğrenebilir miyim ?

çok teşekkürler canım öncelikle şunu söylemeliyim beğendiğne sevindim... onun dışında tatlım suan sadece bır pıke ıkı tane normal cıft kısılık nevresım takımım var evet leopar desenli battaniye 2 adet battaniyem var belki bir tanede örgü şal tarzı english home dan alabilirim cok begenıyorum onları ama dediğin gibi iki tane yeterli ve tek kişiliğe hiç gerek yok.... Öncelik hep pahalı olanlara verdım onları hallettıkten sonra nevresım ve dıger ufak tefek eksıklerıme baslıcam... senin hazırlıklar ne durumda...

benim hazırlıklarda tam gaz devam ediyor tatlım indirim, çek,kampanya gördükçe almaya çalışıyorum her ay bütçe belirledim kendime aşmadan almaya çalışıyorum başka türlü altından kalkamıyacağım :1: örgü battaniye bende almak istiyorum tatlım uyku seti almıyacağım yerine onu almayı düşünüyorum onu yazmayı unutmuşum çoğu yerde örgü battniye olarakdaisy colours'u önermişler fiyat baya güzel indirime girmesini bekliyorum :51: pikeyi 2 tane aldım ben ama birini yatak örtüsü şeklindede kullanabilicem sarevden aldım nakışlı zaten günlük olarak kullanmaya pek kıyamıyacağım galiba :34: nevresimleri çok şükür bitirdim ben 2 tane tek 4 tane çift kişilik aldım ama tek kişiliğin birini kardeşime verebilirim aşırıya kaçmışım galiba :52: 3tane kızız sırada 2 kız var :1: ütü konusunda çok doğru bir şeçim yapmışsın bende philips almayı düşünüyorum :54:

Biraz pahalı ama bence çok iyi bir seçim yapmışsın.. İnşallah en kısa sürede bende bundan almayı planlıyorum :) güle güle, güzel günlerde kullan :34:

Canım evet bıraz pahalı ama kıme sorsam deger o paraya dıyor umarım sende en yakın zamanda alırsın canım... Ve evlenınce zor olan utu ısını anlattıkları gıbı 5 dk içinde bitiririz ;)

benim hazırlıklarda tam gaz devam ediyor tatlım indirim, çek,kampanya gördükçe almaya çalışıyorum her ay bütçe belirledim kendime aşmadan almaya çalışıyorum başka türlü altından kalkamıyacağım :1: örgü battaniye bende almak istiyorum tatlım uyku seti almıyacağım yerine onu almayı düşünüyorum onu yazmayı unutmuşum çoğu yerde örgü battniye olarakdaisy colours'u önermişler fiyat baya güzel indirime girmesini bekliyorum :51: pikeyi 2 tane aldım ben ama birini yatak örtüsü şeklindede kullanabilicem sarevden aldım nakışlı zaten günlük olarak kullanmaya pek kıyamıyacağım galiba :34: nevresimleri çok şükür bitirdim ben 2 tane tek 4 tane çift kişilik aldım ama tek kişiliğin birini kardeşime verebilirim aşırıya kaçmışım galiba :52: 3tane kızız sırada 2 kız var :1: ütü konusunda çok doğru bir şeçim yapmışsın bende philips almayı düşünüyorum :54:

İndirim çek kampanya görürsen bana da haber ver tatlım olur mu ? Heray bütçe belirlemen çok iyi olmuş canım bırden yuklenınce zor oluyor... Bende bır tane soyle nakıslı pıke takımı almak ıstıyorum...ben tek kısılık nevresım almayı dusunmuyorum cıft kısılık 4 5 tane olursa yeter dıye dusunuyorum... Benımde bende sonra bır kız daha var ama o suan okuyor daha 3 4 senesı var...Evet canım utu alıcaksanız kesınlıkle philips olsun tefal falan sakın bulasmayın annem kac kere tefal aldı hepsının tabanı koptu kendı kendıne dustu phılıps kullanıyor kac senedır banamısın demedı gayet saglam ve ıyı utu yapıyor eskı olmasına ragmen ....

Canım bornoz takımın çok hoş ve sade. Güzel banyolardan sonra kullanman dilğiyle.... :)

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için

Güle güle kullan canım çeyizlerini.
Çatal kaşık bıçak takımının markası nedir acaba? Merak ettim öyle bir resim görmemiştim:1:

İndirim çek kampanya görürsen bana da haber ver tatlım olur mu ? Heray bütçe belirlemen çok iyi olmuş canım bırden yuklenınce zor oluyor... Bende bır tane soyle nakıslı pıke takımı almak ıstıyorum...ben tek kısılık nevresım almayı dusunmuyorum cıft kısılık 4 5 tane olursa yeter dıye dusunuyorum... Benımde bende sonra bır kız daha var ama o suan okuyor daha 3 4 senesı var...Evet canım utu alıcaksanız kesınlıkle philips olsun tefal falan sakın bulasmayın annem kac kere tefal aldı hepsının tabanı koptu kendı kendıne dustu phılıps kullanıyor kac senedır banamısın demedı gayet saglam ve ıyı utu yapıyor eskı olmasına ragmen ....

tabikide haber veririm ve hemen vermeye başlıyorum kampanya paylaşaklım bölümünede yazdım ordanda okursun özdilek battaniyelerinde indirim var :52:

Çatal kaşık bıçak takımının markası nedir acaba? Merak ettim öyle bir resim görmemiştim:1:
[/QUO

Amin canım çok teşekkür ederim. Jumbo.

tabikide haber veririm ve hemen vermeye başlıyorum kampanya paylaşaklım bölümünede yazdım ordanda okursun özdilek battaniyelerinde indirim var :52:

Bitanesin sen ya seni kampanyalar bölümünden de takip etmeliyim desene;)

[/QUO

Amin canım çok teşekkür ederim. Jumbo.

Bitanesin sen ya seni kampanyalar bölümünden de takip etmeliyim desene;)

:54: edemesen bile ben senin topiğe yazarım mutlaka :34:

kızlar uzun süreden sonra annemin çeyizime aldığı nevresim takımı
$manhattanbl_smoke_medium.webp laura ashley

Back
X