Çeyiz '' fikirlerinizi almak istedim''

nevresim takımın çok hoşmuş tatlım , buara kampanya veya çek bilgisi duyamıyosun benden tatlım 1 ay ara verdim çeyiz alışverişine dayanamam alırım diyede bakınmıyorum hiçbiryere bütçeyi fazla zorlamısım buaralarda:26:

nevresim takımın çok hoşmuş tatlım , buara kampanya veya çek bilgisi duyamıyosun benden tatlım 1 ay ara verdim çeyiz alışverişine dayanamam alırım diyede bakınmıyorum hiçbiryere bütçeyi fazla zorlamısım buaralarda:26:

teşekkürler tatlım... Buara bende bakınmıyorum bugün kaya maya takımı diye birşey duydum cok sevimli geldi ama bakmak istemiyorum:(((( Bütçeyi zorlayınca insan bir kasılıyor...

teşekkürler tatlım... Buara bende bakınmıyorum bugün kaya maya takımı diye birşey duydum cok sevimli geldi ama bakmak istemiyorum:(((( Bütçeyi zorlayınca insan bir kasılıyor...

kaya maya serisini bende çok beğeniyorum biraz uyguna bulsam bütçe felan dinlemicem alıcam direk :52:

$60f4eb79-654a-4748-91eb-f6775c015a7d.webp$078fee3e-6518-4915-ba0b-c1067cf77023.webp
kadınlar gününe özel indirimle aldığım yatak örtüm

canım hayırlı olsun öncelikle güzel günlerde kullan:) seramik tencere setini nerden ve kaça aldığını öğrnebilirmiyim

teşekkürler canım... iyi dileklerin için çok teşekkürler...hisardan 485 TL 5 taksitle aldım canım... Yanında 6 parça sahan setide hediye ...

canım hayırlı olsun öncelikle güzel günlerde kullan:) seramik tencere setini nerden ve kaça aldığını öğrnebilirmiyim

iyi dileklerin için çok teşekkürler canım ...hisardan 485 TL 5 taksitle aldım canım... Yanında 6 parça sahan setide hediye ...

$402119_279296675468810_103445903053889_703903_457124553_n.webp

Kızlar ilk sayfada görselini koydugum kütahya 85 parca yemek takımımı aldığım yemek takımına benzer olduğu için koymustum sonunda gercek yemek takımım resmini bugün internetten bulabildim bakalım begenıcekmısınız

Kızlar birşeyi çok merak ediyorum bütün kız anneleri böylemi...
Dün akşam internetten yatak örtüsü alırken yok şu olsun yok bu olsun derken ne yaptı ne etti kendi beğendiğini aldırdı...Diyorum ki anne kendine çeyiz diziyorsun maşallah herşeyi senin istediğin gibi alıyoruz.... Cevap hazır ama ben zevkliyim her gören beğeniyor :D:D:D:D:D

Çeyiz hazırlığı yapan arkadaşlarım sizinde anneleriniz böyle mi....

ama senin 1 tane daha yemek takımın varmış:21:

Canım bırtane ılk sayfaya koydum o benzer kare kesım dıye koymusumtum bugun aldıgımın aynısı bulunca paylasmak ıstedım .... Bir 85 parca bırtanede gunluk yemek takımım var...

canım guzel gunlerde kullan ceyızlerını :) hepsı cok guzel :nazar:

Teşekkürler canım.... Beğenmene sevindim

fotonun altına yazmışsın ama tabakların ışıltısından görmemişim:51: gerçekten çok güzel :nazar:

Back
X