Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hisar hakkında ne düşünüyorsun peki canım???
bugün bernardodan 24 parça çatal -bıçak seti aldım 145 tl ikinci ürüne de %50 vardı 80 tl lik demliği 40 aldım 125tl çatala 55tl demliğe verdim gibi düşünebiliriz)sizce çatal- bıcağa çok mu verdim ama baya kaliteli görünüolardı 25 yıl garantili?
merhabalar. ben yeni evlendim eşim askerde olduğu için daha evime yerleşmedim. eşya almaya başlıcaz. en kullanışlı markalar hangileridir? tencere takımları yemek takımları hangi markayı önerirsiniz
defne merhaba,
bernardo hakkında ne düşünüosun...belki ilgi alanın dışında ama hani olur ya bi bilgin olabilir belki diye düşündüm:)
Canımm Merhabaaa banada yardım ett
Yaklaşık bir aydır herşeyi araştırıyorum ve artık kafam iyice karıştı ne yapcagımı ne alıcağımı şaşırdımmm Karacanın çatal bıçak ve tenncere stlerinde güvenirliği nasıl almışken pişman olcugam şeyler almak istemiyorum çoğu kişi hisarı önerdi tencere ve çtk de onunda diğerleriyle fiyat farkı var zaten çeyiz setlerindede bişeyini beğeniyosun bişeyini beğenmiyosun ayrı ayrı almak istiyorm bu seferde çok pahalıya gelir diyorlar ne yapcağımı şaşırdımm
bernardonun porselenleri nasıldır yardımcı olursanız çok sevinirim
ayrıca elektirik süpürgesi nevresim takımı bornoz onlar için marka ismi paylaşırsak daha güzel olur bence
sağol canım teşekkür ederimbernardonun porselenleri iyidir ama kütahya ve güral ı tavsiye ederim
canım porselenleri iyi gibi biliyorum ama ithal olabilir tam emin değilim mutfak gereçleri hakkında pek bi fikrim yok görmeden yorum yapamam ama bi bakarım eğer illa isterseniz..
canım kütahya istiyordum zaten ama modelleri bana pek hitap etmedi bernardonun bır takımı çok hoşuma gitti birde scheferın kıler o yuzden begenmediğim şeyleride almak istemiyorum tabi peki schaferın porselenleri nasıl peki bilirmisin
o zaman bernardoyu tavsiye ederim cnm schafer a göre biraz daha iyidir
canım üzülerek söylüyorum bu soruna cvb veremeyeceğim çünki bende bilmiyorum :)
mutfak robotu almak istiyorum.arzum maxima ile arçelik vertiro arasında kaldım.arçelik robotun hazneleri cam arasında tek fark bu,ne önerirsiniz
slm cnm bende birkaç ürün soracam
philips blender seti HR1372
Bu seti yakından inceledim çırpıcı kısmı çok ince geldi kullanışlı mıdır?
cam olan daha sağlıklıdır kolay kolay çizilmez ben öyle biliyorum tabi arkadaş daha iyi bilir
yaaa arnicanın bayiliğini yaptığını yazmışsın canım ben arnica bora esu filtreli elektrik süpürgesini almayı düşünüyorum kalitesi nedir kullanımı nasıldır bi fikir söyleyebilir misin rica etsem