- 5 Ocak 2012
- 1.179
- 89
bu arada dediğin gibi canım bu sıralar işlerden dolayı fazla giremiyorum :) istersen senin içinde bulabilirim cnm problem değil :)
ben Ankara dayım ama nasıl bulucan ki :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada dediğin gibi canım bu sıralar işlerden dolayı fazla giremiyorum :) istersen senin içinde bulabilirim cnm problem değil :)
hayırlı olsun canım :) bana da sorsan hisar jumbo veya korkmazı tavsiye ederim çelik eşyalarında olumsuz şeylere aldırış etmeyin bence çünki ürünlerinin garantisinin sonuna kadar arkasında :)
canım öncelikle misafir takımın hisar iyi seçim bence kalitelidir hisarın ürünleri korkmazı da misafir takımı olarak düşünebilirsin günlüğe kaşık olarak yetkin veya imran(nehir) kaşıklarını da düşünebilirsiniz. tencere seti ise günlüğe taç da olabilir ama tencere ve kaşık setlerindeki marka seçiminiz bence güzeldir :)
seramik tencere de esse yi hiç görmedim sadece reklamlardan gördüm o kadar benim arkadaşlarıma önerdiğim seramik tenceresi korkmazın seramiklerini öneriyorum biraz pahalı ama gerçekten hem döküm olması hemde içinin seramik olması kullanırlığını arttırıyor :)
yemek takımı seçiminizde kütahya bence şu an yemek takımlarında en iyilerinden birisi
elektrik süpürgesi ve ütü : philips bence ütüleri gerçekten çok iyi senelerdir kullanıyoruz ütülerini hala bir sıkıntı yok ama süpürgesi hakkında birşey diyemiyorum fazla bir bilgim yok yanlış yönlendirmiyim :)
saç kurutma : rowenta'nın olabilir ben kendi evimde felix kullanıyorum hem ucuzdu hemde 10 seneye yakındır kullanıyorum :)
el blender setinde dikkat etmeniz gereken çelik uçlu olması fakir'in ismine bakarak aldanmayın aslında gerçekten çok kaliteli bir markadır :) ama blenderin çelik uçlu olmasına dikkat edin başınız ağrımasın sonra :)
annem tefal robot almış bana sormadan bunun da çok fazla özelliği yok sanırım. Benim yalnızca doğrama işime yarayacak blender ve mikser almak istiyorum
Eki Görüntüle 420319
şu iki ürün arasında kararsız kaldım eğer sadece blender alırsam yanına mikser alacağım ama bu set olursa tüm işimi görecek gibi ama arzum soprano hakkında hiç bir bilgim yok siz neyi önerirsiniz.Eki Görüntüle 420321 Eki Görüntüle 420320
Özellikleri
* 600 W DC ultra sessiz motor
* 15 kademeli hız ayarı
* Turbo özelliği ile 13.000 RPM'ye varan hızda kullanım seçeneği
* Sıçramayı engelleyen metal karıştırıcı çubuk
* 1000 ml'lik ve 350 ml'lik, her türlü sebze, et, peynir, kuruyemiş için ideal 2 ayrı doğrayıcı ünite
* Buz kırıcı ataçman
* Krema, sos, krep hazırlayabilen paslanmaz çelik çırpıcı
* Ölçü kabı
* Bulaşık makinesinde yıkanabilen ataçmanlar
* Ergonomik tasarım
ben Ankara dayım ama nasıl bulucan ki :26:
cok tesekkur ederim
Ben bu aralar tencere seti almak istiyorum secimimde yardim ederseniz coook mutlu olurum :)
beyendigim urunler KORKMAZ 9 PARCA TOMBIK TENCERE SETE ve KORKMAZ 9 PARCA FLORA TENCERE SETI hangisi daha dogru bi secim olur ve NEHIR 10 PARCA PARIS TENCERE SETINIDE cok beyendim (suan kampanyada :) ). Korkmazin kalitesinin iyi oldugu biliyorum peki ya nehir hakkinda ne dusunuyorsunuz sizce celik tenceleri kalitelimidir ve tabiki en onemli sorum sizce ucunden hangisini almaliyim
Simdiden cok tesekkur ederim cevabinizi sabirsizlikla bekliyorum
Ar Yıldız markası hakkında ne düşünüyorsunuz? Korkmaz ve Hisarla kıyaslarsak?
Bnede bişeyler sormak istiyoruuum :) konu açılalı baya olmuş ve hala güncel.adıma teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsunuz gerçekten.benim öncelikli sorum ütü,marka olrak philipsi tavsiye etmişsiniz önceki sayfalarda. philips buhar kazanlı ütü düşünüyordum gc7430 mavi renkli olan.yalnız bulduğum en uygun fiyat 380 tl idi.ee malum masraf ço daha uygun birşey almaya karar verdim. philips azur için ne dersiniz? tavsiye edermisiniz? birde elktrik süpürgesi hakkında bilginiz varsa ( rowenta düşünüyorum) hangi markayı ve modelini tavsiye edersiniz ? şimdiden teşekkürler.
cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
annem tefal robot almış bana sormadan bunun da çok fazla özelliği yok sanırım. Benim yalnızca doğrama işime yarayacak blender ve mikser almak istiyorum
Eki Görüntüle 420319
şu iki ürün arasında kararsız kaldım eğer sadece blender alırsam yanına mikser alacağım ama bu set olursa tüm işimi görecek gibi ama arzum soprano hakkında hiç bir bilgim yok siz neyi önerirsiniz.Eki Görüntüle 420321 Eki Görüntüle 420320
öncelikle bende vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim cnm elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum :) şu sıralar kızlar arasında buhar kazanlı ütüler moda ama bence o kadar masrafa gerek yok bilinçli kullandığın takdirde azur philipsin azur modeli ve sonrasını gayet güzel bir şekilde uzun yıllar kullanabilirsin canım :) şu an karşı komşuma getirdiğim ütü sanırım bu sene 9. senesi :) süpürge dede açıkcası canım ben genelde arnica borayı öneriyorum ama tabi başka arkadaşlar ne önerir pek bi fikrim yok boranın arıza oranı şu an %3 bütün türkiyede :)
arkadaşlar kahvaltı ve yemek takımı almak istiyorum.. kullanışlı ve kaliteli hangisi olur acasa. fikir verir misiniz... pişman olmayacağım birşey olsun istiyorum..