Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bir bilene sorayım dedim tefal samuray 5li bıçak seti nasıldır?
canım seramik tavada ve teflon tavada hangi marka önerirsin
Yemek takımında en iyi marka hangisidir? Ben genelde karacanın modellerini beğeniyorum ama kalite daha önemli tabiki..
canım onları hiç görmedim ben korkmazınkine şöyle bir bakıyım dedim elimi kestim daha dokunmadımda :) korkmazınkisi çok hoşuma gitti makaslı olanı
merhabalar... bende çeyiz hazırlığı içindeyim :) çook uzun araştırmalar yaptım eşyaları alırken...yorumlarınızı okudukça içim rahatladı...aldıklarım şöyle :
çelik tencere-çatal kaşık- porselen seti misafirlik : hisar
tombik çelik tencere- çatal kaşık seti günlük: korkmaz
seramik tencereler : esse
günlük yemek takımı: kütahya
elektrik süpürgesi : philips toz torbasız
ütü : philips
saç kurutma : rowenta
el blender seti : fakir
bunların içinde en tereddütte kaldığım essenin seramik tencereleri ve fakir blender seti... fakir sizce nasıl?
sanırım bu setinden bahsediyorsun bende çok beğeniyorum ama kalitesi hakkında bir firim yoktu zaten bıçaklardan da hiç anlamam sayende oldu ama sitesinde bayağı pahalı başka yerlere bakmak lazım
aynen canım bundan bahsediyordum :) hala yarası geçmemişti 2-3 gün öncesine kadar :) zaten tamda benim baktığım modeli bulmuşsun en pahalı modeli budur korkmazın ben 105 Tl ye bulmuştum :)
ben nisanliyim yeni yeni ceyiz hazirliklarina basladim ve aklim simdiden cok karisik tencere , catal bicak ve porselen hakkinda yardimci olursaniz cok memnun olurum. Ben korkmazi dusunuyodum ama son bir kac gundur internette olumsuz seyler okudum ve suan cok kararsizim
bu aralar pek girmiyorsun hazır yakalamışken brender de braun istiyorum MR 540 modelini yanlış bir seçim yapmam deil mi? fiyat olaral 169 TL+7 TL kargo parası ile Markapon da satışı var. kararsız kaldım:26:
ben nisanliyim yeni yeni ceyiz hazirliklarina basladim ve aklim simdiden cok karisik tencere , catal bicak ve porselen hakkinda yardimci olursaniz cok memnun olurum. Ben korkmazi dusunuyodum ama son bir kac gundur internette olumsuz seyler okudum ve suan cok kararsizim
bende beğeniyorum ama çok pahalı. sen nerden buldun bana bul
canım onun fiyatlarını pek bilmiyorum ama sanırım çelik uçlu motor gücü de yüksek se alabilirsin bence :) motor gücü ne kadar ?