- 7 Ocak 2011
- 4.378
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim yardım olduğunuz için... Bugün eve teslim etmişler bakiyim bi nasıl diye tekrar iletişime geçerim sizinle... Fiyattan dolay değil aslında dediğiniz gibi aynı mark alma ve renk takıntısı yüzünden böyle oldu.. Tekrar teşekkür ederim
philips alu yu al cnm
Ben çeyizim için Hürsultan Çelik dekorlu tencere seti ve future gastro teflon(döküm) set aldım satıcı hürsultanı çok övdü fakat internette hiç kullanıcı yorumu bulamıyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şİmdiden Teşekkürler
Merhaba Defne.. Benim de bir sorum olucak..
Çeyiz hazırlamaya yeni başladım ve piyasa hakkında hiç bir fikrim yok.. Beğendiğimi alıyorum.. Bu alıveriş sitelerinden indirimmli diye bir kaç ürün aldım fakat farklı sitelerde almış olduğum ürünlerin daha yüksek daha düşük fiyatlarına da rastgeldim.. İndirimden faydalandım derkenn daha pahalıya mı mal ediyoruz çözemedim
Sorum şu kii Korkmaz Spring 89 Parça Çatal Kaşık Seti A2490 kendi sitesinde %44 indirimle kdv dahil fiyatı 296,70 TL.. Bu ürünün piyasasına göre fiyatı iyi mi? Ürünü tavsiye edermisiniz? Şimdidenn Çoookkk Teşekkür Ederimm..
canım emsan eski emsan değil yani bildiğim kadarıyla ithal ürünler imran korkmaz jumbo bunları tavsiye ederim
blender da braun. ütüde philips değil delonghidir en iyi marka. ödülü vardır bu konuda. kişisel bakım yani saç ürünleriyle ilgili remingtondur. sadece saçla ilgilenen ödüllü firmadır. elektrik süpürgesi philips düşünebilirsiniz.
Canımm Merhabaaa banada yardım ett
Yaklaşık bir aydır herşeyi araştırıyorum ve artık kafam iyice karıştı ne yapcagımı ne alıcağımı şaşırdımmm Karacanın çatal bıçak ve tenncere stlerinde güvenirliği nasıl almışken pişman olcugam şeyler almak istemiyorum çoğu kişi hisarı önerdi tencere ve çtk de onunda diğerleriyle fiyat farkı var zaten çeyiz setlerindede bişeyini beğeniyosun bişeyini beğenmiyosun ayrı ayrı almak istiyorm bu seferde çok pahalıya gelir diyorlar ne yapcağımı şaşırdımm