- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdaların benimkilerin aynısı.Bende markafoniden bayagı indirimli almıstım.Güle güle kullan canım
canım ben normalde minik zarif taç tercih ederim lakin bu saç şekli ve çiçek çok hoş durmuş. eminim sanada çok yakışır : )
teşekkür ederim canım benim , dediğin gibi smeg 2. tura kaldı . o zamanda almasında görelim![]()
dünden beri çok mutluyum zira kiracımızın çıkma ihtimali var : ) güzel geniş daire bulamadığı için çıkmıyordu , günlerdir sorup soruşturuyordum evi buldumdün gitti beğendi fiyatta anlaşırsa çıkacak sanırım , umarım : )) hayırlısyla çıksada bizde önümüzü görsek :S
kızlar sizce bu köşe takımlarından hangisi daha güzel? oturma odasını biraz spor dekore edelim diyoruz. doğtaşın sitesinden bunları beğendik. sizinde fikrinizi sorayım dedim : ) birde tv ünitesi ve küçük bir kütüphane alacağız odaya.
Eki Görüntüle 476966 Eki Görüntüle 476967
bunlarda bugün markafoniden aldıklarım : )
Eki Görüntüle 476964 Eki Görüntüle 476965
hadi gözünüz aydın canım çıkar inşallah. mavinin rengi çok güzelmiş ilk defa görüyorum ben bunu, bu renk çok houşma gidiyor koltukta. açık renk ahşapla ve beyazla çok hoş olur.
yeni tencereciklerin de hayırlı olsun :))
teşekkür ederim canım benim , inşallah çıkar :/ o keyfine bakıyor biz ev arıyoruz valla çok sinir bozucu .
bu maviyi nişanlımla beraber çok beğendik ama diğerinde de gözüm kaldıbenim bu kararsızlığım ne olacak bilmiyorum
sende mavi diyorsun dimi :/
eve yüzsüzlükte son nokta olmuş da düşünme boşver defolsun gitsin de.
mavi çok güzelmiş evet, diğeri sıradan gibi geldi her yerde var.
aynen öyle canım her aradığımızda daha çirkefleşiyor , neyse bunda da vardır bir hayır.
mavinin kenarında raf var o da çok güzel ve kullanışlı.
birde hatırlarsan bizim evin fotoğraflarını attığımda sürgülü kapaklı vestiyer vardı. o kapakları değiştirmeye karar verdik. umutsuz ev kadınlarında nerminin vestiyeri gibi istiyorum![]()
o dizideki bütün evler çok güzel ya kim dekore ediyorsa, bir o gaby rolündekinin evi fena leorparlı falano da öyle bir karakter gerçi.
ben o dizi başlayınca ceyda düvenci'nin evini çok beğenmiştim modern bir ev olmasına rağmen, nermin'in mutfağı da çok güzel bu arada :))
gelinlik işini ne düşünüyorsun?
bende en baştan beri nerminin evini süzüyorumbana göre biraz oturaklı bir ev olmasına rağmen hoşuma gitti. dediğin gibi mutfağıda çok güzel : )
gelinlik için henüz adım atmış değilim. netten süzüyorum devamlı ama karar veremiyorum. bilgisayar başında oturmaklada olmuyor vakit ayırıp gitmem denemem lazım :/ beğenip daha önce resimlerini eklediğim modelleri gidip denemek istiyorum. tabii ankaraya geldilersekafamda birşeyler oturunca günnürun modaevine gitmeyi planlıyorum.
köşe koltukta son kararı verdik akşam üstü gidip mağazada bakıp büyük ihtimalle mavi koltuğu alacağıztv ünitesi bakıyorum şimdi : )
maviyi alın maviyi çok güzel o. tv ünitesine de doğtaşa baksana orda bi seri var hani renkli falan dur bi bulıym
heh bak şu
DOĞTAŞ - Violet Tv Ünitesi
böyle büyük bi şey istiyorsan tabii
doğtaş sitesine bakıyorum canım . tv ünitesi güzel lakin biz biraz daha küçük birşey alıp yanına kütüphane alalım diyoruz :/
masa örtümü aldım sonundamasa örtüsü ile beraber oda kokusu aldım böylece kargo bedavaya geldi
incir kokusunu çok beğeniyorum
Eki Görüntüle 477085 Eki Görüntüle 477086
doğtaş sitesine bakıyorum canım . tv ünitesi güzel lakin biz biraz daha küçük birşey alıp yanına kütüphane alalım diyoruz :/
masa örtümü aldım sonundamasa örtüsü ile beraber oda kokusu aldım böylece kargo bedavaya geldi
canım nette uzun süredir her üründe %50 indirim var. mağazada bulamadım örtüyü bu yüzden +%20 indirimi kaçırdım. bende netten aldım. ikisine 52.5 tl verdimcanım nettenmi aldın nette indirim varmı ki ne kadara aldınnn sen bunalrı güle güle kullan
aaa çok güzel lila mı aldın? hadi hayırlı uğurlu olsun, kokuları çok güzel çok kalıcı ama ağır değil anemlerin evinde var şimdi kullanıyoruz.
merak ettim tv üniteni de seçsene![]()
canım nette uzun süredir her üründe %50 indirim var. mağazada bulamadım örtüyü bu yüzden +%20 indirimi kaçırdım. bende netten aldım. ikisine 52.5 tl verdim
teşekkür ederim tatlım sende güle güle kullan
yaa ama ben pudra diye sevinerek aldım lila mı:/ dur mail atıp sorayım lila istemiyorum ben
kokuları gerçekten muhteşem ,evde bizde kullanıyoruz : )
tv ünitemi seçeceğim ama karar veremiyorum![]()
madame coco canımbu masa örtüsünün markası nedir?
ay ne bilim ışıktan da olabilir :S kafam karıştı şimdi benimki çok koyu da o yüzden lila gibi geldi :S
nettekiler indirimli halimi canım ben bugün baya bişi aldıkm 60 tl ödedim kuzum dur bir bakayım akşam aldıklarımı nette paylaşcam masa örtüm 70 liraydı diğer aldıklarım çok çok uyguna geldi bir sitede araştırayım saol canım
nette sadece %50 indirim var canım mağazadalarda +%20 indirim var bitmediyse. o yüzden de uygun olabilir. bak bakalım:/