• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz Dediler Geldim : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Verdaların benimkilerin aynısı.Bende markafoniden bayagı indirimli almıstım.Güle güle kullan canım

benim ön sayfa sonunda isyan etti herşey birbirine girdi : ) en kısa zamanda düzeltmem lazım :S

canım ben normalde minik zarif taç tercih ederim lakin bu saç şekli ve çiçek çok hoş durmuş. eminim sanada çok yakışır : )

teşekkür ederim canım benim , dediğin gibi smeg 2. tura kaldı . o zamanda almasında görelim:15: :P

dünden beri çok mutluyum zira kiracımızın çıkma ihtimali var : ) güzel geniş daire bulamadığı için çıkmıyordu , günlerdir sorup soruşturuyordum evi buldum :D dün gitti beğendi fiyatta anlaşırsa çıkacak sanırım , umarım : )) hayırlısyla çıksada bizde önümüzü görsek :S

kızlar sizce bu köşe takımlarından hangisi daha güzel? oturma odasını biraz spor dekore edelim diyoruz. doğtaşın sitesinden bunları beğendik. sizinde fikrinizi sorayım dedim : ) birde tv ünitesi ve küçük bir kütüphane alacağız odaya.
Eki Görüntüle 476966 Eki Görüntüle 476967

bunlarda bugün markafoniden aldıklarım : )

Eki Görüntüle 476964 Eki Görüntüle 476965

hadi gözünüz aydın canım çıkar inşallah. mavinin rengi çok güzelmiş ilk defa görüyorum ben bunu, bu renk çok houşma gidiyor koltukta. açık renk ahşapla ve beyazla çok hoş olur.

yeni tencereciklerin de hayırlı olsun :))

hadi gözünüz aydın canım çıkar inşallah. mavinin rengi çok güzelmiş ilk defa görüyorum ben bunu, bu renk çok houşma gidiyor koltukta. açık renk ahşapla ve beyazla çok hoş olur.

yeni tencereciklerin de hayırlı olsun :))

teşekkür ederim canım benim , inşallah çıkar :/ o keyfine bakıyor biz ev arıyoruz valla çok sinir bozucu .

bu maviyi nişanlımla beraber çok beğendik ama diğerinde de gözüm kaldı :D benim bu kararsızlığım ne olacak bilmiyorum
sende mavi diyorsun dimi :/

teşekkür ederim canım benim , inşallah çıkar :/ o keyfine bakıyor biz ev arıyoruz valla çok sinir bozucu .

bu maviyi nişanlımla beraber çok beğendik ama diğerinde de gözüm kaldı :D benim bu kararsızlığım ne olacak bilmiyorum
sende mavi diyorsun dimi :/

eve yüzsüzlükte son nokta olmuş da düşünme boşver defolsun gitsin de.

mavi çok güzelmiş evet, diğeri sıradan gibi geldi her yerde var.

eve yüzsüzlükte son nokta olmuş da düşünme boşver defolsun gitsin de.

mavi çok güzelmiş evet, diğeri sıradan gibi geldi her yerde var.

aynen öyle canım her aradığımızda daha çirkefleşiyor , neyse bunda da vardır bir hayır.

mavinin kenarında raf var o da çok güzel ve kullanışlı.

birde hatırlarsan bizim evin fotoğraflarını attığımda sürgülü kapaklı vestiyer vardı. o kapakları değiştirmeye karar verdik. umutsuz ev kadınlarında nerminin vestiyeri gibi istiyorum :D

aynen öyle canım her aradığımızda daha çirkefleşiyor , neyse bunda da vardır bir hayır.

mavinin kenarında raf var o da çok güzel ve kullanışlı.

birde hatırlarsan bizim evin fotoğraflarını attığımda sürgülü kapaklı vestiyer vardı. o kapakları değiştirmeye karar verdik. umutsuz ev kadınlarında nerminin vestiyeri gibi istiyorum :D

o dizideki bütün evler çok güzel ya kim dekore ediyorsa, bir o gaby rolündekinin evi fena leorparlı falan :D o da öyle bir karakter gerçi.

ben o dizi başlayınca ceyda düvenci'nin evini çok beğenmiştim modern bir ev olmasına rağmen, nermin'in mutfağı da çok güzel bu arada :))

gelinlik işini ne düşünüyorsun?

o dizideki bütün evler çok güzel ya kim dekore ediyorsa, bir o gaby rolündekinin evi fena leorparlı falan :D o da öyle bir karakter gerçi.

ben o dizi başlayınca ceyda düvenci'nin evini çok beğenmiştim modern bir ev olmasına rağmen, nermin'in mutfağı da çok güzel bu arada :))

gelinlik işini ne düşünüyorsun?

bende en baştan beri nerminin evini süzüyorum :D bana göre biraz oturaklı bir ev olmasına rağmen hoşuma gitti. dediğin gibi mutfağıda çok güzel : )

gelinlik için henüz adım atmış değilim. netten süzüyorum devamlı ama karar veremiyorum. bilgisayar başında oturmaklada olmuyor vakit ayırıp gitmem denemem lazım :/ beğenip daha önce resimlerini eklediğim modelleri gidip denemek istiyorum. tabii ankaraya geldilerse :D kafamda birşeyler oturunca günnürun modaevine gitmeyi planlıyorum.

köşe koltukta son kararı verdik akşam üstü gidip mağazada bakıp büyük ihtimalle mavi koltuğu alacağız :D tv ünitesi bakıyorum şimdi : )

Son düzenleme:
bende en baştan beri nerminin evini süzüyorum :D bana göre biraz oturaklı bir ev olmasına rağmen hoşuma gitti. dediğin gibi mutfağıda çok güzel : )

gelinlik için henüz adım atmış değilim. netten süzüyorum devamlı ama karar veremiyorum. bilgisayar başında oturmaklada olmuyor vakit ayırıp gitmem denemem lazım :/ beğenip daha önce resimlerini eklediğim modelleri gidip denemek istiyorum. tabii ankaraya geldilerse :D kafamda birşeyler oturunca günnürun modaevine gitmeyi planlıyorum.

köşe koltukta son kararı verdik akşam üstü gidip mağazada bakıp büyük ihtimalle mavi koltuğu alacağız :D tv ünitesi bakıyorum şimdi : )

maviyi alın maviyi çok güzel o. tv ünitesine de doğtaşa baksana orda bi seri var hani renkli falan dur bi bulıym

heh bak şu

DOĞTAŞ - Violet Tv Ünitesi

böyle büyük bi şey istiyorsan tabii

maviyi alın maviyi çok güzel o. tv ünitesine de doğtaşa baksana orda bi seri var hani renkli falan dur bi bulıym

heh bak şu

DOĞTAŞ - Violet Tv Ünitesi

böyle büyük bi şey istiyorsan tabii

doğtaş sitesine bakıyorum canım . tv ünitesi güzel lakin biz biraz daha küçük birşey alıp yanına kütüphane alalım diyoruz :/

masa örtümü aldım sonunda :D masa örtüsü ile beraber oda kokusu aldım böylece kargo bedavaya geldi :D incir kokusunu çok beğeniyorum :16:

$3299_kucuk.webp$3963_buyuk.webp

doğtaş sitesine bakıyorum canım . tv ünitesi güzel lakin biz biraz daha küçük birşey alıp yanına kütüphane alalım diyoruz :/

masa örtümü aldım sonunda :D masa örtüsü ile beraber oda kokusu aldım böylece kargo bedavaya geldi :D incir kokusunu çok beğeniyorum :16:

Eki Görüntüle 477085 Eki Görüntüle 477086

canım nettenmi aldın nette indirim varmı ki ne kadara aldınnn sen bunalrı güle güle kullan

Eki Görüntüle 477085 Eki Görüntüle 477086

aaa çok güzel lila mı aldın? hadi hayırlı uğurlu olsun, kokuları çok güzel çok kalıcı ama ağır değil anemlerin evinde var şimdi kullanıyoruz.

merak ettim tv üniteni de seçsene :52::52:

canım nettenmi aldın nette indirim varmı ki ne kadara aldınnn sen bunalrı güle güle kullan
canım nette uzun süredir her üründe %50 indirim var. mağazada bulamadım örtüyü bu yüzden +%20 indirimi kaçırdım. bende netten aldım. ikisine 52.5 tl verdim
teşekkür ederim tatlım sende güle güle kullan
aaa çok güzel lila mı aldın? hadi hayırlı uğurlu olsun, kokuları çok güzel çok kalıcı ama ağır değil anemlerin evinde var şimdi kullanıyoruz.

merak ettim tv üniteni de seçsene :52::52:

yaa ama ben pudra diye sevinerek aldım lila mı:/ dur mail atıp sorayım lila istemiyorum ben:(

kokuları gerçekten muhteşem ,evde bizde kullanıyoruz : )

tv ünitemi seçeceğim ama karar veremiyorum :D

canım nette uzun süredir her üründe %50 indirim var. mağazada bulamadım örtüyü bu yüzden +%20 indirimi kaçırdım. bende netten aldım. ikisine 52.5 tl verdim
teşekkür ederim tatlım sende güle güle kullan

yaa ama ben pudra diye sevinerek aldım lila mı:/ dur mail atıp sorayım lila istemiyorum ben:(

kokuları gerçekten muhteşem ,evde bizde kullanıyoruz : )

tv ünitemi seçeceğim ama karar veremiyorum :D

ay ne bilim ışıktan da olabilir :S kafam karıştı şimdi benimki çok koyu da o yüzden lila gibi geldi :S

nettekiler indirimli halimi canım ben bugün baya bişi aldıkm 60 tl ödedim kuzum dur bir bakayım akşam aldıklarımı nette paylaşcam masa örtüm 70 liraydı diğer aldıklarım çok çok uyguna geldi bir sitede araştırayım saol canım

nettekiler indirimli halimi canım ben bugün baya bişi aldıkm 60 tl ödedim kuzum dur bir bakayım akşam aldıklarımı nette paylaşcam masa örtüm 70 liraydı diğer aldıklarım çok çok uyguna geldi bir sitede araştırayım saol canım

nette sadece %50 indirim var canım mağazadalarda +%20 indirim var bitmediyse. o yüzden de uygun olabilir. bak bakalım:/

nette sadece %50 indirim var canım mağazadalarda +%20 indirim var bitmediyse. o yüzden de uygun olabilir. bak bakalım:/

mağazadaki %50+%20 masa örtülerinde bitti bence, çünkü bana mesaj gelmişti bu hafta yatak örtülerinde 50+20 olacakmış.

gizim bu masa örtüsü 70 değildi ya 80 küsürdü yanlış mı hatırlıyorum acaba dur bi bakıym da gelim

Back
X