Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsine bayıldım harika bir çeyizin var canım herşeyi en ince ayrıntısına kadar almışsın maşallah güle güle aşkla sevgiyle mutlulukla kullan inşallah![]()
bu son eklediklerinde çok güzel bitti çeyiz o zaman bu raada çoğu eşyamız aynı yine biev servislikler kek servisliğin
kayınvaliden hisardanmı aldı canım çok güzeller çok iyi bir hediye olmuş bende bu seneki doğum günümde çeyizciklerimi kabul edicem galiba
herşeyin çok ama çok güzel bütün hepsi canım bernardo çkb pelinimde istiyordu aldırmadım ona kendim o pembişin kırmızısından aldımbelki günlük yemek takımı alırken bir posta daha verirler diye düşündüm aslında ama biraz ucuzdu r10 kampanyasından kaptım bende çkb leri sende öyle yaptın sanırsam canım herşeyin yine güzellll
![]()
canım sayfaların hepsini okuyamadım ama çeyizlerini güle güle kullan..internetten çeyiziniz için alışveriş yapıyor musunuz yapıyorsanız hangi sitelerden bana da yardım eder misiniz lütfen kızlar
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallah
westwing , altıncıcadde, limango, evim.net, dekoreko,morhipo,markafoni, trendyol devamlı olarak alışveriş yaptığım siteler. bazen başka sitelerde de güzel indirimler oluyor
vipdükkan 'ı asla tavsiye etmem. çok berbat çalışma sistemleri var. kargolar gelmez, iade yapmazlar. asla asla bulaşma: )
çok teşekkür ediyorum canım hemen yazıyorum siteleri..yaa siz ne kadar iyisiniz böyle burdaki samimiyetinize bayıldım herkes birbirine yardım ediyor güzel güzel çeyizleri olsun diye..bundan sonra ben de buralarda takılacağım bol bol :)
: ) sen iyi olursan karşındakide iyi oluyor canım , dolayısıyla güzel paylaşımlar oluyor.
burada güzel bir ortam oluştu evet bende uzun süredir gelemiyordum çok özlemişim : )
aklına takılan birşey olduğunda mutlaka sor elimden geldiğince cevap veririm : )
: ) sen iyi olursan karşındakide iyi oluyor canım , dolayısıyla güzel paylaşımlar oluyor.
burada güzel bir ortam oluştu evet bende uzun süredir gelemiyordum çok özlemişim : )
aklına takılan birşey olduğunda mutlaka sor elimden geldiğince cevap veririm : )
soracağım çok şey olur almaya başlayınca..ama nasıl heyecanlı dönemler :) bunlar da gelip geçecek bir bakmışız çoluğumuz çocuğumuz olmuş:) tekrar çok teşekkür ederim canım...sana da kolaylıklar diliyorumm
evet canım benim beğendiğim modellerden biri gerçekten iyi iş çıkartmış, çok beğendim. mutlaka uğrayacağım. hatta ilk oraya gideceğim: ) sen link verdiğinde daha öncede incelemiştim çok başarılılar , dilerim senin gelinliğinde güzel olurBak canım bizim gelinlikçi dikmiş bu modeli kendi sayfasında diktiklerini paylaşıyor faceten çok beğendim ben ne kadar tatlı olmuş sen de beğeniyordun bu modeli değil mi ?
Eki Görüntüle 474301 Eki Görüntüle 474302
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olurr inşallahtarzına bayıldım herşeyin çook güzel güle güle kullan![]()
evinize alıcı olarak bak canım koltuk vitrin, beyaz eşyalar ,perdeler hariç herşey çeyiz işine giriyorkızlar benim kafam karışık şimdi çeyiz deyince işin için eneler giriyor bir evi ev yapan her şey mi giriyor yoksa dantel falan mı oluyo bu çeyiz ne kadar cahilim aman amandaha çok var benim evlenmeme anca anca öğrenirim artık
pekiii ortalama kızlar ne kadar harcanıyor mutfak gereçlerine tas tamam
geçen ay aldığımız ankastrelerimiz : ) bunlar benim değil nişanlımın seçimleri : )) bu defa karışmadım
smeg olmadıktan sonra
Eki Görüntüle 474278 Eki Görüntüle 474279 Eki Görüntüle 474280 Eki Görüntüle 474281
evet canım benim beğendiğim modellerden biri gerçekten iyi iş çıkartmış, çok beğendim. mutlaka uğrayacağım. hatta ilk oraya gideceğim: ) sen link verdiğinde daha öncede incelemiştim çok başarılılar , dilerim senin gelinliğinde güzel olurgelin ayakkabısını yaptırsam mı diye düşünüyorum..kuzen özel yaptırdı çok rahat etti , normalde topuklu giyemez o gün bana mısın demedi
![]()
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olurr inşallah
evinize alıcı olarak bak canım koltuk vitrin, beyaz eşyalar ,perdeler hariç herşey çeyiz işine giriyorkız çeyizi ufak görünür ama erkek çeyizinden daha fazla emek ister ve daha masraflıdır. dantel kullanacaksan dantelde çeyizdir, iğne iplik bardak ,tabak , tablo , süzgeç , paspas , kapı paspası evde aklna ne gelirse : ) bütçene ve ihtiyacına göre değişebilir. daha çok olsada az az al at bir kenara bir eksik tamamlansa o bile kar inan bana. alabiliyorsan nevresim havlu gibi şeyleri al dursun onların modası çok geçmez : )) ne kadar harcadım bende bilmiyorum hesap kitap kalmadı artık
![]()
geçen ay aldığımız ankastrelerimiz : ) bunlar benim değil nişanlımın seçimleri : )) bu defa karışmadım
smeg olmadıktan sonra
Eki Görüntüle 474278 Eki Görüntüle 474279 Eki Görüntüle 474280 Eki Görüntüle 474281
canım ben normalde minik zarif taç tercih ederim lakin bu saç şekli ve çiçek çok hoş durmuş. eminim sanada çok yakışır : )Canım ben de düğünde saçıma böyle çiçek takacağım sence nasıl olur çok doğal dağınık bir saç istiyorum. En korkulu rüyam kuaförler aslında :)
çok güzeller canım, güle güle kullan.
smeg'i de bi sonraki turda aldırırız bence şimdlik çok üstlerine gitmeyelim :))