- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok beğendim güle güle kullanın..
resim çevçeresinei nereden aldın çok güzel?
teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun canım : )
biev markası , internette alışveriş sitelerinden aldım . markafoni veya trendyoldan aldım şimdi tam hatırlamıyorum:S
bu westwing benim kalbimi fena çaldı yahu ne güzel kredi kartı olmadan alışveriş yapıyorum
bunlarda yeniler
Eki Görüntüle 414607 Eki Görüntüle 414608 Eki Görüntüle 414609
mudo internet sitesinden ilk defa alışveriş yaptım, inşallah sorunsuz gelir :S
yumurtalıklarım, 2 takım aldım 8 kişilik oldu
Eki Görüntüle 414612
çok beğendim diye aldım aslında ihtiyaçım yoktu:S birsürü kavanozum oldu , annem haklı galiba alışveriş canavarı var içimde
Eki Görüntüle 414617 Eki Görüntüle 414618
dün akşam kuzenin düğünü vardı iyi dağıttım ,bugün dinlenmem lazım. günlük alışveriş hakkımıda doldurdum gidip biraz daha yatayım![]()
teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun canım : )
biev markası , internette alışveriş sitelerinden aldım . markafoni veya trendyoldan aldım şimdi tam hatırlamıyorum:S
bu westwing benim kalbimi fena çaldı yahu ne güzel kredi kartı olmadan alışveriş yapıyorum
bunlarda yeniler
Eki Görüntüle 414607 Eki Görüntüle 414608 Eki Görüntüle 414609
mudo internet sitesinden ilk defa alışveriş yaptım, inşallah sorunsuz gelir :S
yumurtalıklarım, 2 takım aldım 8 kişilik oldu
Eki Görüntüle 414612
çok beğendim diye aldım aslında ihtiyaçım yoktu:S birsürü kavanozum oldu , annem haklı galiba alışveriş canavarı var içimde
Eki Görüntüle 414617 Eki Görüntüle 414618
dün akşam kuzenin düğünü vardı iyi dağıttım ,bugün dinlenmem lazım. günlük alışveriş hakkımıda doldurdum gidip biraz daha yatayım![]()
bundan kimse memnun değil canım ya.
tefal actifry - ek_i sözlük
o başlığın hepsini okusana bi tane memnun olan yok
çok uzun srüyormuş kızartması, çok büyükmüş fritöz dolaplara sığmıyormuş, ve sonuç da güzel olmuyormuş. arkadaşıma da düğün hediye gelmişti o da hiç memnun değil kullanmıyor duruyor öyle kutusunda
amin canım çok teşekkür ederim : )zevkin çok güzel agız tadıyla kullanmayı nasip etsin Allah ım :):)
teşekkür ederim canım benim : )hayırlı olsun aldıkların canım güzel şeyler almışsın![]()
perde alcamgeriye bi hallılarla beyaz eşyalar kalacak çokeycanlııııı
bu arada bunlar da hayırlı olsun kuzucan :** dinlen dinlen kuzeninin gelinliği de yormuştur seni bütün gece bak bak![]()
bende biraz araştırdım canım dediğin gibi kızartmaları güzel olmuyormuş , haşlama tadında birşey oluyormuş lakin başka şeylerde çok işe yarıyormuş. benim kuzende çeyizine almıştı ama kullanmadığı için tabii fikri yok : ) annemde gereksiz buldu :S şimdilik almaktan vazgeçtim sonra belki aklıma yatar alırım.
bu arada teyzemler,yengemler filan nişan acele oldu hediye alamadık neyin eksikse söyle alalım diyorlar. istesem ayıp olur mu![]()
seramik tavalarımı filan alsalar ne şükela olur
amin canım çok teşekkür ederim : )
teşekkür ederim canım benim : )
ee onlarıda kafanda planladın zatenhalıda hangi markaya karar verdin canım ? ben bu ara angoraya bayılır oldum desenleri muhteşem ama kalitesini hiç bilmiyorum yakından görmedim :S
heyecanın dorukta olduğu vakitler şimdi : ) nikahada az kaldı tey tey
inşallah herşey çokkk güzel olur canım benim
düğün çok çok güzeldi mekana bayıldım ve bende orada istiyorumnikah + nikah sonrası yemek için konuşmaya gideceğiz bu akşam. gelinliği demiştim ya eskişehirde diktirdi çok güzeldi . tek kusuru fotoğraf çekimlerinde etekleri kirlenmişti epey
![]()
iste iste nolcakhalıyı angora alıcam, kalitesine de iyi diyolar bakalım. ay sorma çok stresliyim
![]()
bu arada günlük kullanmaya çay kaşığım yok yeni farkettim nehir'in can&canan'ını beğeniyorum ama büyük mü sanki biraz çay bardağı için?
bi de kesme tahtası alcam onu ikea'dan alcaktım unutmuşum :/ geçen eternity vardı kampanyalarda keşke ordan alsaydım :/ kalitelidir etenernity'ninkiler![]()
ayyy alacak şeylerim ne kadan azaldı farkında mısını![]()
tabii nolcakben düğünden vazgeçmişim o kadarınıda isteyim değil mi
sen beğenip alırsan bende angora alırımdesenlerine bayılıyorum zaten , sen alırsanda kaliteli demektir: )
stres mutlaka olur canım ama fazlası zarar : ) stresten o anların mutluluğunu tadamazsın dikkat et : )
can&canan seti bende var canım. onun çay kaşığı ve tatlı kaşığı var aynı modelde. çay kaşığı büyük değil normal boyutlarda. ben tatlı kaşığını almayı planlıyorum
benimde hiç kesme tahtam yok bak iyi hatırlattın![]()
evet maşallah valla bitirdin çeyizi darısı benim başıma
sana bir soru sormuştum nereye yazdım unuttum ama cevap vermedin galiba :S![]()
iste bişecik olmazkardeşim antepte benim organizede bankacı angora da antepte fabrikası kaliteli diyolar. ben gerçeğini de gördüm güzeldi baya
darısı başına evet :) ne sordun ki acaba?
o zaman çay kaşığını alim ben onun.
bende gidip bakarım o vakit : )
"bu arada teyzemler,yengemler filan nişan acele oldu hediye alamadık neyin eksikse söyle alalım diyorlar. istesem ayıp olur mu![]()
" demişimtim ama tam soru olarak sormamışm
şimdi onlar alalım diyorlar kaç gündür ama ben istemeye çekindim , sence istesem miilla hediye alacağız bari istediğin olsun diyorlar
bende gidip bakarım o vakit : )
"bu arada teyzemler,yengemler filan nişan acele oldu hediye alamadık neyin eksikse söyle alalım diyorlar. istesem ayıp olur mu![]()
" demişimtim ama tam soru olarak sormamışm
şimdi onlar alalım diyorlar kaç gündür ama ben istemeye çekindim , sence istesem miilla hediye alacağız bari istediğin olsun diyorlar
hea dedim ya iste bişecik olmaz diyeseramik tava alcaktım madem ısrar ediyosunuz de
canım illa alcaklarsa senin işine yarayan bi şe olsun. işe yaramayan hediye mutlu etceene sinir ediyorgeçen bi arkadaş almış bana bi tane ufacık damacana iki bardaklık
bi de likör tamımı mı zemzem takımı mı minnacık 6 bardak minnacık bi de sürahisi
görünce sevinmiş gibi yaptım ama hiç beğenmedim napcaksam onları anneme verdim vitrine koydu
![]()
söyle canım ya hatta markasını bile söyle bence ayıp olmaz sonuçta hediyebenim babam da amcamın kızına fırın almıştı evlenirken, kuzenim söylemişti amca mini fırın istiyorum diye bi şe olmaz kimse garipsememişti o zaman
iste iste deyince bende düğün mekanı için anladımpatron görecek diye hızlıca bakıp geçiyorum bazen tam anlamıyorum
likör bardaklarını kahve yanında su için kullanabilirdin canımneyse annen güle güle kullansın
doğru söylüyorsun aslında yadırganacak birşey yok ama ne bileyim çekindimo zaman ben bir liste yapayım , korkutmayacak şekilde
![]()
inan o kadar küçüktü kikahve yanına su damlası bardağı olurdu anca
![]()
yap valla sefan olsun
ay bi çıkamadım evden çıkacam artık ya aslında benim bi sorunum vaz sabahtan beri yazsam mı yazmasam mı diyorum :S
cuma günü uçaktan iner inmez provaya gidicem, pazar da nikah var zaten. ben ağdaya manikür pediküre cumartesi gideyim diyodum ama cuma provaya gidicem temizlik şart oldu. şimdi gitsem ağdacıya pazara kadar çıkar :S
napsam şaştım kaldım çarşamba gidebilirim en geç. çarşambadan sonra cumartesiye kadar gidemem o zaman da rezil olurum gelinlikçide. çarşamba da gitsem pazara kadar çıkmaz mı ki:S of özel hayat falan kalmadı ama böyle bi şeyin problem olabilceğini hiç düşünmemiştim![]()