• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz Dediler Geldim : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ve mesai çıkışı sevgilimle aldıklarımız:1:
Eki Görüntüle 362674
sonunda kavuştuğum yatak örtüm :)Eki Görüntüle 362673 Eki Görüntüle 362672 Eki Görüntüle 362671
bu askıdan normalde bitmiş ,sadece mağaza duvarında asılı vardı satılmıyordu satış elemanına resmen yalvardım:1:
Eki Görüntüle 362675
Eki Görüntüle 362684
Eki Görüntüle 362685

ayyy klozet takımına resmen bittim :16: nişanlıma zorla hediye mi aldırsam ne yapsam ne de olsa kadınlar günü di miiiii :48:

Kıskandım bende konu açmaya karar verdim.:1: vakit bulduğum sürece bende aldıklarımı sizinle paylaşacağım .
Düğün vakti kesin olmamakla beraber bu sene sonunda olabilir daha erken olabilir onu tam bilmiyorum:1:
Birçok eksiğim var ,o güne kadar sizinde yardımlarınızla çeyizimi hazırlamayı planlıyorum :16:
foto eklemekte acamiyim o yüzden düzenli olmayabilir şimdiden kusura bakmayın:1:

Hisar çelik tencere setlerim- hisar düdüklü tencerem- hisar çbk setim- demonjii yemek takımım -hisar çelik sahan setim-hisar roma çay setim( bardaklı ama nette bardaklı set bulamadım) çeyiz setinde hediye edilen kahvaltı setim-kahvaltı setine uysun diye aldığım çbk seti
Eki Görüntüle 362201 Eki Görüntüle 362202 Eki Görüntüle 362203 Eki Görüntüle 362204 Eki Görüntüle 362211 Eki Görüntüle 362205 Eki Görüntüle 362208 Eki Görüntüle 362214 Eki Görüntüle 362215 Eki Görüntüle 362216
Tefal düdüklü tencerem- korkmaz günlük çbk setim-hediye gelen cem seramik sahan seti, çok sevdiğim günlük yemek takımım(6 kişiliği) diğer günlük takımım
Eki Görüntüle 362209 Eki Görüntüle 362210 Eki Görüntüle 362235
misafirler için düşündüğüm kadehler ve karaf

babamın sürmeneden aldığı bıçaklarım
39ldf.jpg
[/url]
servis setleri-mutfak ıvır zıvırları
Eki Görüntüle 362684

biraz tekstil
39lry.jpg

pembe ve lilası

müstakbel kayınvalidemin hediyesi :)
Eki Görüntüle 362674
sonunda kavuştuğum yatak örtüm :)Eki Görüntüle 362673 Eki Görüntüle 362672 Eki Görüntüle 362671
Eki Görüntüle 362675

Eki Görüntüle 362685

elektrikli aletler

şimdilik bu kadar vakit bulduğumda eklemeye devam ederim :1:
oooo harka valla çok zevkliymişsiniz:)

canım benim çeyiz ekleyeceğim diye telaşa düştüm bu mesajını görmemişim kusura bakma lütfen:(
gel herzaman beklerim tatlım laflarız,fikir alışverişi yaparız ,sohbet ederiz : )) tekrar teşekkür ederim canım, daha güzelleri senin olsun:16:

bende kime demişsem:1: evet canım yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı :P

teşekkür ederim canım bence mutlaka iste sürbisa bıçaklarından. özellikle şef bıcağı çok kullanışlı

teşekkür ederim canm :16: fisslerde benimde gözüm vardı ama tuzlu geldi :1: sende aldıklarını güle güle kullan:16:

canım yatak örtüm taç velüx .fransız dantel yatak örtüsü ararken bir mağazada bunu gördüm çok beğendim ve tek kaldığı için çok uyguna aldm :1: fransz dantel ve inci işlemeli. fotoda kararlk görünüyor yakndan daha hoş. nevresim setimde altınbaşak natura.. dantel desenli

teşekür ederim canım:16: yeşil bilinçli tercihim değildi doğrusu , kahvaltı seti hediye edilince ona uydurdum ama yeşili bende çok severim : ) aa o bardakları ben su takımı olarak aradm bulamadım öyle farklı renklerde 2 takm aldm :1: sende güle güle kullan canım
bende geniş dantelli havluya bayıldım güle güle kullanın:)

aaa yeni gördüm topiğini :D

bu arada aldıkların çok güzel ya hu nerelerdeydin bunca zaman :D çok beğendim zevklerimiz benziyor çok güzel her şeyin. english home morlu banyo paspas setinden ben de alıcam bu arada :D banyo paspasım var yine morlu ama o güllüyü almazsam bi yerlerim şişecek resmen :D almam lazım mutlaka :D tepe homelarının da hepsi çok güzel bernardoların hisarların her şeyin çok güzel yaa bayıldım tam benim zevkime göre bi çeyiz olmuş :nazar:

ayyy klozet takımına resmen bittim :16: nişanlıma zorla hediye mi aldırsam ne yapsam ne de olsa kadınlar günü di miiiii :48:
teşekkür ederim :16:bende uzun süre alma planları yaptım sonunda aldım şükür:1:
oooo harka valla çok zevkliymişsiniz:)

bende geniş dantelli havluya bayıldım güle güle kullanın:)
teşekkür ederim:16:
aaa yeni gördüm topiğini :D

bu arada aldıkların çok güzel ya hu nerelerdeydin bunca zaman :D çok beğendim zevklerimiz benziyor çok güzel her şeyin. english home morlu banyo paspas setinden ben de alıcam bu arada :D banyo paspasım var yine morlu ama o güllüyü almazsam bi yerlerim şişecek resmen :D almam lazım mutlaka :D tepe homelarının da hepsi çok güzel bernardoların hisarların her şeyin çok güzel yaa bayıldım tam benim zevkime göre bi çeyiz olmuş :nazar:

evet canım zevklerimiz benziyor , senin çeyizini gördüğümde bende böyle düşünmüştüm:1: ahaha o banyo setini alana kadar bende senin gibi dedim aldım rahatladım :D inşallah sende alırsın güle güle kullanırsın:16: beğenmene sevindim tatlım teşekkür ederim :16:

Bunlar önceden aldıklarım : )
$bievhks025melekbiblo_küçük.webp$mehtappapatyakekkalibi_k.webp$pr_01_417_min.webp$pr_01_423_min.webp$ttee.webp$40513_3.webp$42955_3.webp$ck9k1_01_294x408.webp$dfdtykl.webpEki Görüntüle 365234 $pr_01_419_min.webp$pr_01_428_min.webp$tek.webp$tteee.webp$42976_3.webp$daf.webp$dfjkdf.webp$krd0600_02_294x408.webp$pr_01_420_min.webp$rnd01_01_294x408.webp$SOFT-PSSET3_mor.webp$terew.webp$dekoreko-2039li-tuzluk-biberlik-seti.webp$fdett.webp$hte.webp$krd0610_01_294x408.webp$pr_01_421_min.webp$small_04FB719-3_1.webp$SOFT-SN-30PS2_mor-seytan.webp$tetwww.webp$3233_buyuk.webp
Bu kadeh setini geçen yıl almıştım şimdi çok kokoş geliyor:26:
$Adsız.webp

Bunlarda yakın zamanda aldıklarım : )

$8601e87b-42bc-4f3b-a30b-30dc7ad7893c.webp$42327_3.webp$42328_3.webp$20102011-161611kuslu-tabak-487491-1.webp$a2729c3c-9a26-4d18-91e9-04ef33eb5b7a.webp$b596acc6-2ee5-4bf5-b480-c77d977133ab.webp$0533172_431.webp$0532754_431.webp$43741_3.webp

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun canım çok beğendim hepsini güzel günlerde kullan :nazar:

canım nasılsın bütün herşey çok güzel

sana birşey sorcam düdüklüyü tefalden ne kadara aldın ben netten bakıyorumda bide hiç kullanmayı denednmi canım

hayırlı uğurlu olsun canım çok beğendim hepsini güzel günlerde kullan :nazar:
çok teşekkür ederim daha iyileri senin olsun canım : )
canım nasılsın bütün herşey çok güzel

sana birşey sorcam düdüklüyü tefalden ne kadara aldın ben netten bakıyorumda bide hiç kullanmayı denednmi canım

teşekkür ederim canım benim beğenmene sevindim :16: iyiyim giz sen nasılsın tatlım görüşmeyeli , çeyiz hazırlıkları nasıl gidiyor :1:

canım ben düdüklüyü aldım kutusunda bekliyor hiç kullanmadım , kargo dahil 360 tl almıştım 3 ay önce :26: hisar düdüklüm 6 litre , bunu 8 litre aldım iyi mi ettim bilmiyorum sanki abarttım gibi :1: bunuda 6 litre alsam daha iyi olurdu sanki ama aldım artık sağlık olsun

çok teşekkür ederim daha iyileri senin olsun canım : )

teşekkür ederim canım benim beğenmene sevindim :16: iyiyim giz sen nasılsın tatlım görüşmeyeli , çeyiz hazırlıkları nasıl gidiyor :1:

canım ben düdüklüyü aldım kutusunda bekliyor hiç kullanmadım , kargo dahil 360 tl almıştım 3 ay önce :26: hisar düdüklüm 6 litre , bunu 8 litre aldım iyi mi ettim bilmiyorum sanki abarttım gibi :1: bunuda 6 litre alsam daha iyi olurdu sanki ama aldım artık sağlık olsun

canım valla çeyiz hazırlıkları tam gaz gdiyorda clipsoyla seninki arasında aldım bendemi internetten alsam die düşünüyorum ben 4 yada 6 litre alcam zaten hisarında setinde varmış 2 adet olcak olmadı hisarı anneme veririm ben çorba bezelye herşeyi düdüküyle yapmayı düşünüyorumda denicem alınca:1::1::1::1::1:

sen hangi siteden aldın canım ben tekçarşı.com da gayet ucuza buldum aslında

canım valla çeyiz hazırlıkları tam gaz gdiyorda clipsoyla seninki arasında aldım bendemi internetten alsam die düşünüyorum ben 4 yada 6 litre alcam zaten hisarında setinde varmış 2 adet olcak olmadı hisarı anneme veririm ben çorba bezelye herşeyi düdüküyle yapmayı düşünüyorumda denicem alınca:1::1::1::1::1:

sen hangi siteden aldın canım ben tekçarşı.com da gayet ucuza buldum aslında

kolay gelsin tatlım : ) ben almak için uzun bir süre bekledim zira çok pahalı geldi ilk dönemlerinde. kampanyaları takip ettim sonunda alisveris.com sitesinden aldım. o dönemde en uygun orayı buldum. şimdi baktm yine kampanyada bak istersen : )
En ucuz Tefal Nutricook 4 Pişirme Programlı 6lt Düdüklü Tencere fiyatlari Düdüklü Tencereler fiyati alisveris.com da

vee sonunda mink battaniyeme kavuştum : ) üstelik hiç ummadığım yerde semt pazarında :52: annem zorla götürdü demek ki bunda da varmş bir hayır :1: $morbatta.webp

diğer aldıkların da çok güzelmiş madame coco saatimiz de aynı :D

ay çok beğendim ya aldıklarını güle güle kullan inşallah evini de görmek istiyorum daha önce yazdım mı bilmiyorum ama kesinlikle evini de görmek istiyorum:))

nerde yaşıcaksınız bilmiyorum ama bana uygun olursa ve de çağırırsan evini yerleştirmeye de zevkle gelirim :D benim için inanılmaz bi zevk sevdiğim tarzlardaki evlerde bulunmak :16:

şu biev'in kelebekli takımına ben de bayılıyorum ama ihtiyacım yok hiç birine :/ almıştım daha önce bazıları biev gnj bazıları başka yerlerden var o parçaların hepsi bende :D

bi de bernardo cupcakeli kupalardan alıcam mutlaka ilk fırsatta :D kuşlu askının markası ne bu arada english home gibi geldi ama emin olamadım?

tepe home'dan aldığın askıları da sorcaktım küvet askısı diye geçiyor geçenlerde markafonide sanırım tepe home vardı bu askılar da indirimdeydi ama küvet askısı yazıyor diye almadım küvet askısı ne demek zaten onu da anlamadım :D

normal kapı ya da duvara monte etmek için askı değil mi onlar?

bu arada mobilya ne düşünüyosun merak ettim :D

diğer aldıkların da çok güzelmiş madame coco saatimiz de aynı :D

ay çok beğendim ya aldıklarını güle güle kullan inşallah evini de görmek istiyorum daha önce yazdım mı bilmiyorum ama kesinlikle evini de görmek istiyorum:))

nerde yaşıcaksınız bilmiyorum ama bana uygun olursa ve de çağırırsan evini yerleştirmeye de zevkle gelirim :D benim için inanılmaz bi zevk sevdiğim tarzlardaki evlerde bulunmak :16:

şu biev'in kelebekli takımına ben de bayılıyorum ama ihtiyacım yok hiç birine :/ almıştım daha önce bazıları biev gnj bazıları başka yerlerden var o parçaların hepsi bende :D

bi de bernardo cupcakeli kupalardan alıcam mutlaka ilk fırsatta :D kuşlu askının markası ne bu arada english home gibi geldi ama emin olamadım?

tepe home'dan aldığın askıları da sorcaktım küvet askısı diye geçiyor geçenlerde markafonide sanırım tepe home vardı bu askılar da indirimdeydi ama küvet askısı yazıyor diye almadım küvet askısı ne demek zaten onu da anlamadım :D

normal kapı ya da duvara monte etmek için askı değil mi onlar?

bu arada mobilya ne düşünüyosun merak ettim :D

çokk teşekkür ederim canım benim:16: bende senin konunda sana içimi döküyordum :1:
kelebekli herşeye sempatim var o yüzden almıştım onları : ) giyside , takıda ,ev ürünlerinde olsun kelebekli herşeyi alıyorum : )) biev de bir mumluk var birsürü kelebekli, şimdi gözüm onda : )
madame coco saatini tahminime göre aynı kampanyadan aldık canım:1: tepe home banyo ürünlerini limango kampanyasından aldım canım henüz gelmedikleri için nasıl birşey olduklarını bende bilmiyorum. şekli hoşuma gitti diye almıştm:1: kuşlu askım english home. satıcı kıza yalvar yakar aldım ,duvardan söküp verdi :1:

evimiz Ankara Eryamanda olacak (kiracı vaktinde çıkarsa:26:). oyyy canım ya çok sevinirim ev yerleştirmeyede beklerim diyeceğim ama büyük ihtimal o dönemde balayında olabilirsin :1: ama Ankara geldiğinde her vakit beklerim:16: doğrusu bende senin evini merak ediyorum ve çoğu konuda senden ilham alıyorum: )

Son düzenleme:
çokk teşekkür ederim canım benim:16: bende senin konunda sana içimi döküyordum :1:
kelebekli herşeye sempatim var o yüzden almıştım onları : ) giyside , takıda ,ev ürünlerinde olsun kelebekli herşeyi alıyorum : )) biev de bir mumluk var birsürü kelebekli, şimdi gözüm onda : )
madame coco saatini tahminime göre aynı kampanyadan aldık canım:1: tepe home banyo ürünlerini limango kampanyasından aldım canım henüz gelmedikleri için nasıl birşey olduklarını bende bilmiyorum. şekli hoşuma gitti diye almıştm:1: kuşlu askım english home. satıcı kıza yalvar yakar aldım ,duvardan söküp verdi :1:

evimiz Ankara Eryamanda olacak (kiracı vaktinde çıkarsa:26:). oyyy canım ya çok sevinirim ev yerleştirmeyede beklerim diyeceğim ama büyük ihtimal o dönemde balayında olabilirsin :1: ama Ankara geldiğinde her vakit beklerim:16: doğrusu bende senin evini merak ediyorum ve çoğu konuda senden ilham alıyorum: )

bievde bi çoklu çerçeve var beyaz geçenlerde yine bi kampanyada vardı gördüm ama emin olamıyorum onu almaya sanki foto koyma yerleri çok küçükmüş gibi geliyor. gerçeğini de görmedim hiç ama çok beğeniyorum o çerçeveyi belki de gözümü karartır alırım :D

tepe homelar gelsin de yap yorumunu ona göre ben de alayım :D ankaradaymışsın olsun yolumuz düşer inşallah biz de istanbulda olucaz ben de her zaman beklerim :34:

canım ne demek her zaman elimden geldiğince yardım ederim ben de senin, gizin, günnurun, nil'in daha başka bir sürü kişinin yardımını aldım ama zevkler benzer olunca insan daha da şevkle bakıyor alınanlara :D

benim ev herhalde temmuz gibi yerleşir diye düşünüyorum. düğün ağustos sonu ama kalmaz heralde o vakte. inşallah fotoları da eklemek nasip olur. bak minenes'in evi var evim güzel evim'de onun evi çok güzel. yalnız benim istediğim evden biraz daha ağır ve sade yine de çok güzel çok tarz baya fikir edindim onun evinden.

bir de şu başlıkta

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...vime-dekorasyon-icin-oneriler-bekliyorum.html

symrne ve diğer bazı arkadaşlarla country evlerle ilgili tartışıyoruz. symrne evli ama evini dekore ediyor şu ara. onda da çok zevkli fikirler var. eve eşyalara sıra gelince oraya da bakarsın :))

bu arada mobilya sormuşsun şimdi gördüm.beğendiklerim çok uçuk fiyat nasl olacak hiç bilmiyorum :26: senin yatak odana yakn bir model benim istediğimde . ankara sitelerde birkaç tane country tarz mobilya satan mağaza adresleri buldum onlara bakacağm inşallah bize yakn fiyatlardadr:ssz:

kolay gelsin tatlım : ) ben almak için uzun bir süre bekledim zira çok pahalı geldi ilk dönemlerinde. kampanyaları takip ettim sonunda alisveris.com sitesinden aldım. o dönemde en uygun orayı buldum. şimdi baktm yine kampanyada bak istersen : )
En ucuz Tefal Nutricook 4 Pişirme Programlı 6lt Düdüklü Tencere fiyatlari Düdüklü Tencereler fiyati alisveris.com da

vee sonunda mink battaniyeme kavuştum : ) üstelik hiç ummadığım yerde semt pazarında :52: annem zorla götürdü demek ki bunda da varmş bir hayır :1: Eki Görüntüle 365316

canım battaniyene bayıldım tam benim rengim.Nerden ve ne kadara aldığını sorabilir miyim?
:16:
-----
Güle güle kullan canım bu arada bi an panik yaptım yazdım insan bi iyi günlerde kullan der dedim sonra kusura bakma:26:

canım battaniyene bayıldım tam benim rengim.Nerden ve ne kadara aldığını sorabilir miyim?
:16:
-----
Güle güle kullan canım bu arada bi an panik yaptım yazdım insan bi iyi günlerde kullan der dedim sonra kusura bakma:26:
:1::1: sorun değil canım ne olacak : ) teşekkür ederim daha iyisi senin olur inşallah

bugün bizim semt pazarından aldm canım:1: uzun süredir bu modeli internette kampayalarda bekliyordum pazarda buldum. 75 tl dedi sıkı bir pazarlıkla 60 tl aldım:27:

bu arada mobilya sormuşsun şimdi gördüm.beğendiklerim çok uçuk fiyat nasl olacak hiç bilmiyorum :26: senin yatak odana yakn bir model benim istediğimde . ankara sitelerde birkaç tane country tarz mobilya satan mağaza adresleri buldum onlara bakacağm inşallah bize yakn fiyatlardadr:ssz:

evet sitelerde varbi kaç yer. ben de nette görmüştüm. tepe home ve mudo var ama mudo çok uçuk :D tepe home daha makul inşallah istediğin gibi bulursun :))

battaniye çok çok güzel canım iyikide gitmişsin semt pazarına

aquality o günlerde uygun olursam yanına yardıma gelmek çok isterim canım galiba benim doğum günümden bir gün önce 24 ağustosta evlencen dimi bu sene herkes 25 ağustosta evleniyor :1::1::1:

bide burası pahalı biryermidir canım senin yatak odandan hem burda hemde adress mobilyada var ama fiyatları konusunda gram bilgim yok SherWood Furniture Masif Mobilya Country Mobilya KOLEKSYON

Back
X